• Nóra
  Nóra gimnazista kora óta tanít angol nyelvet és fordít magyar-angol nyelvpárban gazdasági és általános szövegeket. Közgazdász végzettsége mellett, TEFL nyelvtanári oklevele van. Online támogatja hallgatói fejlődését angol nyelvi kommunikációban, üzleti angol területén, de akár nyelvvizsgára való felkészülésben is segít. Középszinttől a felsőfokig várja a tanulni vágyókat.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Tamás
  2013 óta dolgozom akkreditált NAATI (National Accreditation Authority for Translators and Interpreters) fordítóként és tolmácsként Ausztráliában. Ezt megelőzően 15 évig Budapesten éltem és vállaltam magyarországi vállalkozások szakmai tartalmainak fordítását, így többek között jogi, orvosi, műszaki, pénzügyi, közgazdasági témájú anyagokat fordítottam magyarról angolra. Ezen kívül tolmácsoltam konferenciákon, előadásokon, üzleti tárgyalásokon.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Emanuele
  Szeretném kamatoztatni idegen nyelvi és külföldön szerzett kulturális és szakmai ismereteimet, a tolmácsolás és a szakfordítás területein, illetve a kereskedelemben és a külkereskedelemben. Ehhez nyelvészeti képzettségemet és tapasztalataimat felhasználni, illetve továbbfejleszteni azokat.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Balázs
  A fordítás-tolmácsolás nekem hobbiból lett munka. Mindig is érdekelt, hogy miről szólnak a dalszövegek és a filmek, szóval sokszor magamtól fordítottam őket. Ebből látszik, hogy imádom a zenét, a filmeket, és az utazást, ahol szintén jól jönnek az idegen nyelvek. Mára a hobbim a hivatásom, és ezzel már másoknak is segíthetek céljaik elérésében; ezért szeretem a szakmám!
  Erre van szükségem! Tovább