• Gábor
  2009 óta élek Írországban, az itteni élet valamennyi területén kiismerem magam. Takarítottam autót, árultam újságot, készítettem szendvicseket, jelenleg egy multinacionális nagyvállalatnál dolgozom vezetői beosztásban. A kezdő lépéseken túl, nagyon fontosnak tartom, hogy az ember a helyi szokásokkal minél előbb tisztában legyen. Legyen szó akár munkakeresésről, akár egy átfogó felkészítésről, ingatlan vagy autóvásárlásról, bérlésről, befektetésről, vagy akár csak a letelepedés kezdeti lépéseiről, fordulj hozzám bizalommal!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Edina
  Edina rendszeresen részt vesz különböző külföldi oktatási és szakmai továbbképzéseken, így naprakész ismeretekkel rendelkezik egy-egy ország oktatási palettájáról, vízumszabályzatairól. Oktatási tanácsadóként széles látókörével és tapasztalatával segít Neked a megfelelő lehetőségek feltárásában.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Éva
  Külföldön szeretnél dolgozni, letelepedni vagy külföldi egyetemen folytatnád a tanulmányaidat, és ehhez az IELTS nyelvvizsgára van szükséged?Nyelvtanozás, szótanulás és magolás nélkül.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Balázs
  A fordítás-tolmácsolás nekem hobbiból lett munka. Mindig is érdekelt, hogy miről szólnak a dalszövegek és a filmek, szóval sokszor magamtól fordítottam őket. Ebből látszik, hogy imádom a zenét, a filmeket, és az utazást, ahol szintén jól jönnek az idegen nyelvek. Mára a hobbim a hivatásom, és ezzel már másoknak is segíthetek céljaik elérésében; ezért szeretem a szakmám!
  Erre van szükségem! Tovább