• Andrea
  Andrea, orgazmus coach, szexuális trauma és gyász specialista. Közgazdász végzettséggel nemzetközi szakértőként közigazgatási Európai Uniós projektekben több, mint 20 éve dolgozik és ezzel párhuzamosan a világ leghíresebb tanárainál volt lehetősége a szakrális szexualitás, a tantra, a traumaoldás és gyászfeldolgozás különböző módszertanait elsajátítani, amelyet coachként és masszázs terapeutaként világszínvonalon képvisel.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Ilona
  Régóta gyógypedagógusként dolgozom, amikor a külföldre költözés mellett döntöttem, sok tanítványom elszomorodott. Erre találtuk ki azt a megoldást, hogy online fogjuk a kapcsolatot tartani és folytatni a fejlesztő órákat. Az évek során egyre több igény merült fel a tanításra és kiderült, hogy a külföldön élő gyerekeknek is szükségük van az óráimra, sokat segít a beilleszkedésben. Vannak olyan gyerekek is akiknek az otthoni fejlesztését folyatjuk így a külföldi iskolai előmenetelük is hatékonyabb.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Edina
  Edina rendszeresen részt vesz különböző külföldi oktatási és szakmai továbbképzéseken, így naprakész ismeretekkel rendelkezik egy-egy ország oktatási palettájáról, vízumszabályzatairól. Oktatási tanácsadóként széles látókörével és tapasztalatával segít Neked a megfelelő lehetőségek feltárásában.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Alexandra
  Amikor szembe kellett néznem saját gyermekem tanulási problémáival, akkor jöttem rá, hogy mennyire egyedül vannak ezek a gyermekek a szüleikkel. Későn vagy nem szakszerűen érkezik a segítség. Ez ösztönzött arra, hogy kezembe vegyem nemcsak a saját, hanem szülőtársaim sorsát is, és lettem segítő szakember 2008-ban gyógypedagógus és life coach.
  Erre van szükségem! Tovább
 • István D.
  Mielőtt elindulnál ismerd meg a választott országot. Utazás, nyaralás alkalmával is érdemes meglátogatni az ország történelmi, kulturális nevezetességeit. Útitervet készítek Neked, hogy tudd mit érdemes megnézni, mit ne hagyj ki. Ha hosszútávon tervezel, akár letelepedési céllal indulnál el megismertetlek a kiválasztott ország történelmével. Ne feledd a beilleszkedésben ez sokat segíthet, helyiek értékelik ezt a tudást. Keress bátran, tervezzünk együtt.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Viki
  Merd megmutatni magad a világnak! Svájc után, jelenleg Kanadában élek családommal, három csodás gyermekkel és anyaként, extévésként ma világszerte online tanítom, hogy hogyan szerepelj a social mediában. A videó, a te jövőd része is. 
  Erre van szükségem! Tovább
 • Gábor
  A sakk, mint játék, kiváló képességfejlesztő a gyerekek számára. Fejleszti a logikát, a kombinációs készséget és növeli a memóriát. Az oktatás korhoz és tudáshoz mérten zajlik. Kicsiknek és kezdőknek mesés történetek segítenek megismerkedni a szellemi sportok királyának rejtelmeivel.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Éva
  Külföldön szeretnél dolgozni, letelepedni vagy külföldi egyetemen folytatnád a tanulmányaidat, és ehhez az IELTS nyelvvizsgára van szükséged?Nyelvtanozás, szótanulás és magolás nélkül.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Online kurzusok
  Az online világ előnye, hogy sok esetben már nem kell elmozdulnunk otthonról vagy akár egy pléden ülve egy parkból is el tudunk végezni kurzusokat, még akkor is, ha a világ másik oldalán van a tanár. Nézd meg milyen lehetőségek vannak és válassz bátran!
  Erre van szükségem! Tovább