• Connie
  Nem csak a macskáknak van legalább hét élete, hanem az embernek is. Nekem például 7 különböző országban volt szerencsém élni és dolgozni. Végül 2008-tól Ausztrália lett az otthonom. Előbb Sydney-ben éltem tanuló vízummal, majd 7 évet töltöttem Ausztrália különböző vidékein,- megismerve az ausztráliai vidéki életet is mely az óriási távolságok miatt nagy különbséget jelentett a nagyvárositól. 
  Erre van szükségem! Tovább
 • Gábor
  2009 óta élek Írországban, az itteni élet valamennyi területén kiismerem magam. Takarítottam autót, árultam újságot, készítettem szendvicseket, jelenleg egy multinacionális nagyvállalatnál dolgozom vezetői beosztásban. A kezdő lépéseken túl, nagyon fontosnak tartom, hogy az ember a helyi szokásokkal minél előbb tisztában legyen. Legyen szó akár munkakeresésről, akár egy átfogó felkészítésről, ingatlan vagy autóvásárlásról, bérlésről, befektetésről, vagy akár csak a letelepedés kezdeti lépéseiről, fordulj hozzám bizalommal!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Éva
  2019-ben költöztünk Brisbane-be QLD államban. Előtte 15 évig Sydneyben éltem. 30 évig vendéglátással foglalkoztam majd váltottam turizmusra. Mellette nagyon érdekel az ember test, szellem, lélek egysége. Így a turizmus mellett elkezdtem tanulni a kvantumfizikának a mindennapi életünkben hasznosítható részét ami hatással van az egészségre, magánéletre, anyagiakra.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Andrea
  Andrea, orgazmus coach, szexuális trauma és gyász specialista. Közgazdász végzettséggel nemzetközi szakértőként közigazgatási Európai Uniós projektekben több, mint 20 éve dolgozik és ezzel párhuzamosan a világ leghíresebb tanárainál volt lehetősége a szakrális szexualitás, a tantra, a traumaoldás és gyászfeldolgozás különböző módszertanait elsajátítani, amelyet coachként és masszázs terapeutaként világszínvonalon képvisel.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Ilona
  Régóta gyógypedagógusként dolgozom, amikor a külföldre költözés mellett döntöttem, sok tanítványom elszomorodott. Erre találtuk ki azt a megoldást, hogy online fogjuk a kapcsolatot tartani és folytatni a fejlesztő órákat. Az évek során egyre több igény merült fel a tanításra és kiderült, hogy a külföldön élő gyerekeknek is szükségük van az óráimra, sokat segít a beilleszkedésben. Vannak olyan gyerekek is akiknek az otthoni fejlesztését folyatjuk így a külföldi iskolai előmenetelük is hatékonyabb.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Nóra
  Hogy érzed magad a bőrödben? Épp új életszakasz vagy váltás előtt állsz? Érzed, hogy valami nem teljesen oké, de még nem tudod, mi az? Szeretnél változtatni, de nem tudod, hogyan kezd el? Nóra közgazdász több éves menedzsment és tanácsadói tapasztalattal, a MCPE végzett vezetői coach-a, aki a változásokkal foglalkozik, történjen ez a munka vagy a magánélet területén.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Noémi
  Külföldre költözni komoly változás. Nem csupán az új környezethez, kultúrához, szokásokhoz való alkalmazkodás, és a komfortzónából, megszokottból való kilépés okozhat kihívásokat, hanem számos olyan tudattalanban működő mechanizmus is, amelyre a legtöbben nem gondolnak. Az általam használt egyéni és csoportos módszerekkel - fototerápiás coaching, személyiségfejlesztő és üzleti tréningek, meditációk, ThetaHealing - évek óta kísérem, támogatom a hozzám fordulókat.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Külföldre vágysz? Nem tudod merre indulj? Vagy már megvan a a kitűzött cél, de bizonytalan vagy nem tudod mi lenne az első lépés hogy megvalósítsd álmodat?
  Erre van szükségem! Tovább
 • SOS! „Segítség…”
  Nem igazodsz el a külföldre utazás vagy költözés kacifántos feltételei között, vagy nem vagy benne biztos, hogy pontosan mire is van szükséged? Nem tudod, hogyan kell kitöltened egy űrlapot, vagy milyen papírokat kell beszerezned, milyen feltételeket kell teljesítened? Kérj segítséget! Ne habozz, tanácsadás keretében mi segítünk hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Edina
  Edina rendszeresen részt vesz különböző külföldi oktatási és szakmai továbbképzéseken, így naprakész ismeretekkel rendelkezik egy-egy ország oktatási palettájáról, vízumszabályzatairól. Oktatási tanácsadóként széles látókörével és tapasztalatával segít Neked a megfelelő lehetőségek feltárásában.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Adrienn
  Külföldre költözni – akkor is, ha az ember évek óta erre vágyott – stresszes dolog. Kimozdít a komfort zónából az újdonság, a biztos környezet elhagyása. Ekkor nagyon nagy segítség tud lenni valaki, aki meghallgat és átsegít a nehéz időszakon. Külföldön élőként, ha szükséged van bátorításra, valakire, akivel meg tudod beszélni mindazt, amivel szembe kell nézned, keress bizalommal.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Dorina
  Több, mint 6 éve élek Angliában. A külföldre költözéssel járó nehézségeken én is átmentem és rengeteg tapasztalatot szereztem. Szuper lett volna ha akkor valaki fogja a kezem és tanácsot ad. Erre nekem nem volt lehetőségem, de Neked van. Ha tervezed, hogy az Egyesült Királyságba költöznél, itt kezdenél új életet akkor keress bátran és segítek.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Zsuzsi
  Jelenleg Új-Zélandon élek, ahol karrier-tanácsadással és coaching-gal foglalkozom, illetve azoknak nyújtok segítséget akik Új-Zélandra szeretnének költözni, nem mint bevándorlási ügynök, hanem kiwi stílusú önéletrajzírással, kapcsolatrendszerrel, interjú felkészítéssel, céglistával, lakásnézésben, helyismeret és tippek/trükkök megosztásával.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Bence
  Főállású kutatója vagyok a letelepedési és állampolgársági programoknak, valamint különféle nemzetközi adózási kérdéseknek. Amit tőlem kapsz: ki, be és átvándorlási tanácsadás, nemzetközi adózás, cégalapítás és bankszámlanyitás. Három országban, Paraguay, Panama és Botswana, mindenhol a legjobb helyi ügyvédekkel és könyvelőkkel közösen dolgozom, hosszú évek óta.
  Erre van szükségem! Tovább