• Tamás
  Esküvő, céges rendezvény, videó klip, fontos életesemény? Szeretnéd, hogy profi szakember örökítse meg? Keresd Tamást bizalommal!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Advertising Wizard
  Egy lépéssel mások előtt szeretnél járni? Magadat vagy cégedet reklámoznád? Külföldi piacokat hódítanál meg a legújabb technológiákkal?
  Erre van szükségem! Tovább
 • Zoltán
  Sokan nem is gondolják, hogy a filmezés nem egy elérhetetlen műfaj. Zoli lehetőséget nyújt professzionális film készítésére bárkinek elérhető árakon, cégek, szervezetek, vagy akár magánszemélyek számára is. Pár másodperces reklámszpot, vagy nagyobb lélegzetű image – dokumentumfilm vagy filmösszefoglaló a feladat, mindig egy új kihívásként tekint rá, amelyet a lehető legtökéletesebben kíván megvalósítani.
  Erre van szükségem! Tovább
 • István
  Amikor külfölre költözünk érdemes lehet már előre felkészülten érkezni újonnan választott hazánkba. Ennek az egyik módja lehet az, hogy egy online üzletet építünk fel már utazásunk előtt amelyen helyfüggetlenül dolgozhatunk, így új hazánkba érkezesünkkor már felépített üzleti modell várhat minket, ezzel elkerülve a kapkodást és stresszt ami a helyben való azonnali munka kereséssel járna. Ebben segíthetek Neked, hogy modern webes arculattal indulj neki a nagy utazásnak. 
  Erre van szükségem! Tovább