• Tamás
  Lassan 20 éve foglalkozom operatőrködéssel, videóvágással. Eleinte csak saját magam örömére kezdtem filmezni, hobbiból. Közben egyre jobban kezdett érdekelni a téma. Az évek múltával egyre több saját kisfilmet készítettem, persze amatőr szinten. Az élet úgy hozta, hogy sikerült gyakorlatot szereznem a terézvárosi televíziónál, mint operatőr. A videóvágást egy barátom által sikerült elsajátítani.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Advertising Wizard
  Az online világnak köszönhetően, határok és távolságok nélkül, egy lépéssel mások előtt szeretnél járni? Magadat vagy cégedet reklámoznád? Külföldi piacokat hódítanál meg a legújabb technológiákkal? Akkor dolgozzunk együtt! Hódítsuk meg a világot!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Zoltán
  Sokan nem is gondolják, hogy a filmezés nem egy elérhetetlen műfaj. Zoli lehetőséget nyújt professzionális film készítésére bárkinek elérhető árakon, cégek, szervezetek, vagy akár magánszemélyek számára is. Pár másodperces reklámszpot, vagy nagyobb lélegzetű image – dokumentumfilm vagy filmösszefoglaló a feladat, mindig egy új kihívásként tekint rá, amelyet a lehető legtökéletesebben kíván megvalósítani.
  Erre van szükségem! Tovább
 • István
  Amikor külfölre költözünk érdemes lehet már előre felkészülten érkezni újonnan választott hazánkba. Ennek az egyik módja lehet az, hogy egy online üzletet építünk fel már utazásunk előtt amelyen helyfüggetlenül dolgozhatunk, így új hazánkba érkezesünkkor már felépített üzleti modell várhat minket, ezzel elkerülve a kapkodást és stresszt ami a helyben való azonnali munka kereséssel járna. Ebben segíthetek Neked, hogy modern webes arculattal indulj neki a nagy utazásnak. 
  Erre van szükségem! Tovább