• Claudia
  Bejegyzett ausztrál ügynökség vagyunk, amely személyre szabott bevándorlási tanácsokat nyújt magánszemélyeknek és vállalkozóknak. Ügynökségünk 2003 óta működik a Migrációs Ügynökök Nyilvántartási Hatóságának Hivatala által készített magatartási kódexet folyamatosan szem előtt tartva. Ahogy azzal talán sokan tisztában vannak, Ausztráliában csak regisztrált bevándorlási ügynökök adhatnak bevándorlási tanácsot törvényesen  és csak ők nyújthatnak ezzel kapcsolatos segíséget.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Áron
  Áron Budapesten született és Floridában nevelkedett. Tagja a dél floridai Federal Bankruptcy Bíróságnak, a floridai és kolumbiai Ügyvédi Kamarának. Amerikai bevándorlási és csődeljárásokkal foglalkozó ügyvéd. Kollégáival amerikai állampolgársági-letelepedési ( bármely 50 államban), -tanulási - munkavállalási és zöldkártya ügyekben nyújtanak segítséget, de ingatlan befektetés vagy cégalapítás esetén is keresd bátran Őket.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Liza
  Hivatalosan bejegyzett és felügyelt Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadó Torontóban, szakvizsgázott és regisztrált Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadó (RCIC), tagja a Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadók Szervezetének (ICCRC) és a Bevándorlási Szaktanácsadók Kanadai Egyesületének (CAPIC).
  Erre van szükségem! Tovább
 • Petra
  Kizárólag új-zélandi bevándorlással foglalkozó ügynök. Testreszabott szolgáltatást nyújt az Új-Zélandra költözés és bevándorlás területén. Világszerte egy 22 fős csapat tagja.
  Erre van szükségem! Tovább