• Image Caption

Állat kivitel

Élőállat szállítmányozás külföldre
Lépj kapcsolatba

Az ember ragaszkodik házi kedvencéhez, feltétel nélkül szeretjük őket!

Külföldre költözés során bizony nehéz döntés lehet az is, hogy vigyük-e magunkkal imádott háziállatunk vagy hagyjuk inkább otthon. A témáról egy korábbi cikkünkben bővebben írtunk, ne hagyd ki!

Kis kedvencünk külföldön, Velünk!

Egy országváltás nem könnyű és ne gondoljuk, hogy egyszerűen veszünk egy repülőjegyet ugyanarra a járatra magunknak és kedvencünknek, hisz ez sokkal komolyabb ügyintézést és felkészülést igényel több országnál. Azonban, ha betartunk bizonyos szabályokat, beszerezzük a megfelelő dokumentumokat akkor természetesen kedvenc állatunk is velünk tarthat!

Kérj szakértő segítséget, hogy az állandóan változó utazási szabályoknak és előírásoknak megfelelően készülhessetek fel az útra és kedvenced fennakadások nélkül érjen célba és mielőbb találkozhassatok!

Csapatban dolgozunk, több házikedvenc kiutaztatását intéztük már. Magyarország legnagyobb élőállat légi szállítmányozójával dolgozunk együtt, több állatorvossal és hatósági állatorvossal.

Szorosan tartjuk a kapcsolatot a gazdikkal, hogy minden gördülékenyen menjen.

 

Kérdezz bátran!

⬇⬇⬇

 


 

 

Külföldre költözéskor nehéz döntések sorát hozzuk meg, köztük azt, hogy velünk jöjjön-e szeretett állatunk vagy maradjon otthon? DE HOGYAN?

Olvass bővebben az állatok külföldre költözésével kapcsolatos cikkünkben, KATTINTS A KÉPRE!

 

 


Nincsenek értékelések. 🙁