• Image Caption

Gyermek beilleszkedési tanácsadó

Ilona
Lépj kapcsolatba

Családdal, gyerekekkel „felpakolva” vágnál neki Angliának?

Ha egész családdal vágsz neki a Brit Szigeteknek, hogy Angliában kezdjetek új életet, gyermekeiddel együtt, akkor úgy gondolom az első legfontosabb dolog, hogy a porontyok könnyen be tudjanak illeszkedni, megtalálják a helyüket és a megfelelő oktatásban részesüljenek. Egy számodra is ismeretlen ország oktatási rendszerében, mint esetünkben Anglia eligazodni nem egyszerű! Hogy biztos legyél abban, hogy gyermeked hosszú távon ki tudjon teljesedni, hogy megfelelő előmenetele biztosítva legyen, hogy könnyen be tudjon illeszkedni Angliában, akkor Ilona a Te embered! Ilona Angliában saját gyermekivel már végigjárta ezt az utat. Kitaposta számodra, hogy a Te gyermeked Angliában könnyebben megtalálja a boldogságot, a megfelelő helyét.

Vedd fel a kapcsolatot Ilonával!

⬇⬇⬇


Gyerekek oktatása

Angliában 4 éves kórtól már tankötelesek a gyerekek. Az első év egy felkészítő év, amikor csak a legalapvetőbb dolgokat veszik át. Ezt követő években ássák bele magukat mélyebben Angliában a tananyagba. Komolyan veszik, hogy senki ne maradjon le, odafigyelnek a tanárok a felzárkóztatásra. A gyerekeket Angliában a lehető legközelebbi iskolába osztják be, de nagyon oda kell figyelni, hogy ne maradjunk le beiratkozásról, mert hírtelen várólistára kerülhet a gyerek.

Gyerek pszichológia

Fontos, hogy ha külföldön kezdünk új életet gyerekkel együtt, akkor nagyon figyeljünk oda, hogy a lehető legkönnyebb, leggördülékenyebb legyen a beilleszkedése. Lelkileg sokkal nehezebb neki az új környezet, a régi barátok elvesztése. Ezért, hogyha nem szeretnénk, hogy ezek miatt maradandó traumák érjék, akkor ha csak a legkisebb jelét is észleljük, hogy valami nincs rendben, akkor mindenképpen forduljunk szakemberhez.Nincsenek értékelések. 🙁