• Image Caption

Angol nyelvoktatás | magyar, angol

Ágnes
Lépj kapcsolatba

Tanulj meg angolul! Készülj fel a nyelvvizsgára Ágnessel!

Az angol nyelv ismerete elengedhetetlen a mai világban. A mindennapjaink minden részét érintik. Ha jó munkát, karriert szeretnél vagy csak egy számítógépes játékot szeretnénk élvezni, szükséges hozzá az angol nyelv. Egy jó angol nyelvtanár kell ahhoz, hogy vidáman, játékosan sajátítsd el az angolt, hogy ne menjen el a kedved az első nehézségek alkalmával! Ágnes egészen az alapfoktól a felsőfokú angol vizsgáig elkísér és felkészít! Keresd bizalommal, hogy mihamarabb Te is beszéld az angol nyelvet!

 

Vedd fel a kapcsolatot Ágnessel!

⬇⬇⬇


Hol beszélik az angolt?

Nem is az a lényeg, hol és mennyien beszélik hanem, hogy miért? A nemzetközi jog, kereskedelem, pénzügyi világ alapja az angol nyelv. Ezen a nyelven, angolul kommunikál a kínai az indiaival, a magyar az orosszal, angol a svéddel. Ha igazán sikeres karrierre vágysz, akkor a lehető legmagasabb szinten kell tudnod az angol nyelvet.

Angolnyelv a hétköznapokban

Egy külföldi barát, akivel szeretnél jókat játszani és jókat beszélgetni. Nyugat-Európában a legtöbb országban az angol az a nyelv, amit megtanulnak az emberek. Az online térben még a koreaiak, indiaiak, oroszok, németek is angolul kommunikálnak. Ha te sem akarsz kimaradni, lemaradni, akkor irány angolt tanulni! Irány Ágnes!

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!