• Image Caption

Ausztrál karrier és üzleti tanácsadó

Connie
Lépj kapcsolatba

Nem csak a macskáknak van legalább hét élete, hanem az embernek is. Nekem például 7 különböző országban volt szerencsém élni és dolgozni. Végül 2008-tól Ausztrália lett az otthonom. Előbb Sydney-ben éltem tanuló vízummal, majd 7 évet töltöttem Ausztrália különböző vidékein,- megismerve az ausztráliai vidéki életet is mely az óriási távolságok miatt nagy különbséget jelentett a nagyvárositól.  Eközben HR-es és irodavezetőként dolgoztam egy nehézipari nagyvállalatnál. 2010-ben alapítottam meg a saját cégemet, ami a vezetésem alatt több, mint ötven családnak adott szponzorált letelepedési lehetőséget.

2015-ben költöztem Brisbane-be. 2020-től, a cégem eladása óta, ausztráliai karrier- és üzleti tanácsadóként tevékenykedem. Több nagyobb cégnek vagyok állandó szakmai tanács- és előadója, mindemellett egyetemeken vendégelőadó és nem mellékesen egy gyönyörű kisfiú boldog anyukája.

 

Úgy gondolom, hogy alapos és körültekintő felkészüléssel, illetve tájékozottsággal rengeteg időt és pénzt lehet megspórolni. A többéves személyes és szakmai tapasztalataim birtokában, valamint a velem együtt dolgozó megbízható és komoly szakemberekkel együtt karrier és üzleti területen tudunk segíteni az Ausztráliába készülőknek. Természetesen az itt tartózkodás alatt is készséggel állok rendelkezésre bárkinek.

Egy új országban való új élet kezdése nagy kihívást jelent bárkinek. Az elején olyan, akár egy átláthatatlan labirintus. Személyre szabott tanácsokkal és lehetőségekkel ebben tudok segíteni, hogy ezen a labirintuson minél könnyebben és gyorsabban tudj keresztüljutni a kitűzött célod felé.

 


 


Rated 5 out of 5
3 October 2021

Connie nagyon segítőkész. Őszinte és direkt ami szerintem nagy segítség. Precíz és gyors segítség nyújtás. Rá mutatott mi az erősségem és egyben a versenyképességem az Ausztrál munkaerő piacon, valamint útmutatásai révén hamar összeállt a versenyképes önéletrajzom is.
Először nem tudtam, hogy szükségem van e ilyen jellegű segítségre és így utólag szerintem fontos és nagyon hasznos egy ilyen konzultáció, nem szabad kihagyni.

Szabolcs
Rated 5 out of 5
30 August 2021

Kozvetlen, informativ es produktiv. Igy tudom jellemezni a konzultaciot.
Emellett Connie olyan perspektivabol szemlelni az esetedet praktikus tanacsokkal otvozve,
ami garantaltan megvaltoztatja a munkakeresben vetett hozzaallasodat.
Mindenkinek ajanlom, aki Ausztraliaba keszul es azoknak is akik mar itt elnek.
Koszonom Connie,
Attila from the land Down Under

Attila
Rated 5 out of 5
24 August 2021

A konzultacio rendben ment. Connie rendkivul felkeszult, rengeteg tapasztalattal, konnyen egy hullamhosszon voltunk. Rengeteg informacioval gazdagodtam ami biztos segitseg a remelhetoleg nem tul tavoli uj elet kezdeteben Ausztraliaban.
Mindenkinek csak ajanlani tudom.
Koszonom

Zsolti