• Image Caption

Fogászati kezelések egyedi igényekre szabva | magyar, angol

Richárd
Lépj kapcsolatba

Fogászati kezelés, egyedi igények szerint

A szánk, fogaink egészsége nagyon fontos a kellemes hétköznapokhoz. Ne habozzunk fogászati szakemberhez fordulni már a legkisebb gondok esetén sem, nehogy elhatalmasodjon a probléma. A szép mosoly, a tökéletes emésztés elengedhetetlen feltétele, hogy fogaink megfelelő állapotban legyenek. Ha bárminemű problémát észlelsz ne habozz és keresd szakembereinket, akik kedvesen, megfizethető áron várnak a belváros szívében.

Vedd fel a kapcsolatot a fogászattal!

⬇⬇⬇


Mit kínálunk?

Célkitűzésünk, hogy az emberek egészségesebbek legyenek, legyőzzék a félelmeiket a fogászatokkal szemben. Több fogászat közül kiválasztjuk a páciens igényeinek leginkább megfelelő fogászatot illetve kezelőorvost. Sok ember korábbi rossz tapasztalat miatt nem fordul időben fogorvoshoz, pedig a probléma nagyságrendekkel kisebb lenne, ha el mernénk menni az orvoshoz. Pácienseknek lehetőségük van egyéni kéréseket intézni felénk, amiket figyelembe véve szelektálunk a fogorvosok közül. Korszerű és fájdalommentes beavatkozások igénybevételére van lehetőség, ha minket választanak. Ellátást tudunk biztosítani magyar, angol és német nyelven is. A külföldi áraknál sokkal kedvezőbbek vagyunk, ezenkívül partnerfogászataink tudnak olyan kezelési terveket is készíteni, amit a külföldi betegbiztosítók is elfogadnak.

Fogak egészsége

A táplálék megfelelő megrágása nagyon fontos a tökéletes emésztéshez. Nem szabad hagyni, hogy fogaink ne legyenek megfelelő állapotban, hiszen ez a testünk kapuja.

Szájhigiénia

Bátran szeretnénk mosolyogni? Nem szeretnénk, hogy kellemetlen szájszag megkeserítse életünket? Ha fogaidra és szád higiéniájára megfelelő hangsúlyt fektetsz, profi szakemberekhez fordulsz, akkor elkerülheted, hogy a rossz fogak megkeserítsék az életed.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!