• Image Caption

Webfejlesztő és arculat tervező | magyar, angol

István
Lépj kapcsolatba

Amikor külföldre költözünk érdemes lehet már előre felkészülten érkezni újonnan választott hazánkba. Ennek az egyik módja lehet az, hogy egy online üzletet építünk fel már utazásunk előtt amelyen helyfüggetlenül dolgozhatunk, így új hazánkba érkezesünkkor már felépített üzleti modell várhat minket, ezzel elkerülve a kapkodást és stresszt ami a helyben való azonnali munka kereséssel járna. Ebben segíthetek Neked, hogy modern webes arculattal indulj neki a nagy utazásnak.

Kezdetben évekig különböző televízióknál végeztem operatőri, vágó, és adásrendezői feladatokat.  A technika fejlődésével és a platformok átrendeződésével, egyre inkább váltottam online tartalom készítésre. Szolgáltatásaim 2016-ban bővültek és freelancereként folytattam a működésem annak érdekében, hogy még átfogóbban tudjam kezelni és kiszolgálni az ügyféligényeket. Ekkor kezdtem el WordPress alapú weboldalakat készíteni egyedi igények szerint, illetve cégek komplett arculattervezésével és Social média felületeinek építésével foglalkozni. Egy évre rá 2017-ben indult el Youtube csatornám, ahol saját gyártású tartalmakat publikálunk, főleg közismert emberekkel készítünk interjúkat. 2019-ben kötöttem szerződést a Google-el, így YouTube csatornám hivatalos Multi-Channel Network partner lett.

Szerencsésnek érzem magam hogy azt csinálhatom főállásban amit szeretek, és nagyon élvezem, hogy az online és helyhez nem kötött munkavégzésnek, és a magam felé felállított magas minőségű illetve rövid határidejű tartalomgyártásnak köszönhetően egyre több rég működő cég, és startup tisztel meg bizalmával.

Lakhely: Egyesült Királyság
Nyelv: Magyar, Angol
Szolgáltatási terület: weboldal készítésNincsenek értékelések. 🙁