• Image Caption

Munkavállalás, nemzetközi karrier tanácsadás

Zsuzsi
Lépj kapcsolatba

Munkát vállalnál külföldön?

Legyen az Anglia, Ausztrália, Új-Zéland vagy Kanada, munkakeresésben a segítségedre lehetek!

Nemzetközi karrier-tanácsadással / munkakeresési tanácsadással foglalkozom, azoknak nyújtok segítséget akiknek olyan ország az álma ahol csak valamilyen vízummal tudnak munkát vállalni. Jelenleg Új-Zélandon élek, Nelsonban. Nem vagyok bevándorlási ügynök, én abban tudok segíteni, hogy növeljem az esélyeidet, feloldjam a klasszikus 22-es csapdáját, ami lényegében: ha vízumköteles országban keresel munkát, ahhoz, hogy munkát találj először egy vízumra van szükséged, viszont a vízumhoz meg állásajánlatra.

Segítek Ausztrál munkakeresésben, viszont itt is nagyon fontos, hogy mindenképpen beszélj egy tanácsadóval vagy bevándorlási ügynökkel, hogy tudjam pontosan milyen szakmára kereshetünk neked munkát.

Röviden Rólam: Dolgoztam nemzetközi karrier-tanácsadócégnek, multinacionális nagyvállalatnak és munkaerő közvetítő cégeknek is, mind Magyarországon mind Új-Zélandon, mind az amerikai es ausztrál piacra. Ezek mind segítenek abban, hogy érdemben segítsek akár magyarországi, európai vagy ausztrál karrieredben.

Nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsga kell. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 

Konzultáció munkakeresési lehetőségeidről:

A konzultáción átbeszéljük a Te személyes hátteredet, célodat, lehetőségeidet, munkavállalási esélyeidet.

A konzultáció előtt kérlek mindenképp küldj egy önéletrajzot,(amit már a lentebbi kapcsolatfelvételi űrlapon tudsz is csatolni) vagy egy összegzést az eddigi szakmai tapasztalatidról. Ez segít abban, hogy már a beszélgetésre utána nézzek a szakmai területednek, hogy érdemben tudjunk beszélni az esélyeidről.

Ha vannak számodra mindenképpen érintendő, speciális kérdéskörök, kérlek azokat is küld el előre, hogy fel tudjak készülni megfelelő válaszokkal.

Csomag Neked:

Ezt akkor ajánlom, ha már tudod, hogy Te biztosan jössz. A csomagban az álláskeresésre koncentrálunk:

 • Önéletrajz amivel sikeresen tudsz pályázni ausztrál cégekhez (illetve bárhol a világon)
 • Kísérőlevelek
 • Linkedin Profil frissítése, kialakítása, feljavítása
 • Linkedin Kontaktok, kapcsolati háló növelése, kommunikálás
 • Céglista, számodra releváns cégekkel feltöltve (minimum 50 cég)
 • Kontakt keresés az adott cégeknél (minimum 2 kontakt / cég)
 • Folyamatos segítségnyújtás emailben, adott esetben szóban.
 • Alternatív munkakeresési metódus megtanítása, kivitelezése

A csomag természetesen egy konzultációval indul, ahol átbeszéljük a részleteket, kitaláljuk a tervet, következő lépéseket, időzítést.

Kérlek, abban az esetben ha még nem beszéltünk, akkor mindenképp mielőtt megvennéd ezt a csomagot, írj nekem, küld el az önéletrajzodat, hogy lássam előre, hogy tudok-e segíteni. Vannak olyan szakmák amiben nem tudok segíteni, mert nem hiányszakma, nem keresnek rá külföldről szakembereket. Illetve érdemes egy bevándorlási ügynökkel beszélned, hogy tudd milyen feltételeknek kell megfelelned, mi alapján keressünk majd állást neked.

Amivel számolnod kell:

 • Videó konzultáció: 140 USD
 • E-mail konzultáció: 85 USD
 • All-in-All csomag: 750 USD
A lenti űrlap kitöltése után a megjelenő linkre kattintva tudsz időpontot foglalni.

Zsuzsi e-könyvét itt vásárolhatod meg:

A könyv azzal a céllal íródott, hogy segítse azokat, akik az előtt a fontos döntés előtt állnak, hogy belevágjanak a nagy kalandba: azaz, hogy kiköltözzenek-e Új-Zélandra. Ebben az első könyvben Zsuzsi univerzálisan fog áttekintést adni olyan általános témákról, ami mindenki számára érdekes lehet. Ára: becsületkassza


Megveszem!

Vedd fel a kapcsolatot Zsuzsival!

⬇⬇⬇ 

Kérlek ha munka kereséssel kapcsolatos a megkeresésed akkor az alábbi kérdőívet is töltsd ki a gombra kattintva.
Kitöltöm!

 


Rated 5 out of 5
11 September 2023

Igazán korrekt Zsuzsi és a csapata is. Nem rezgett együtt a csiink és felajánlotta a pénz visszafizetést, amit véghez is vitt. Köszönöm szépen itt is a lehetőséget és a korrektséget. Ajánlom, csak legyen rendben a fejedben honnan – hová akarsz eljutni, mert nem lesz jó az élményed, ha túlzottan nagy elvárásokkal nyomkodod a start gombot.

Pro Bono
Rated 5 out of 5
21 April 2023

Szuper volt az Új-Zéland kisokos, nagyon sok segítséget kaptam általa! Ajánlom mindenkinek! 🙂

Zoli
Rated 5 out of 5
5 April 2023

Zsuzsi az első perctől kezdve nagyon segítőkész volt velünk. Véleményem szerint létfontosságú az Ő szaktudása és tapasztalata ahhoz, hogy ekkora távolságból (Új-Zéland) sikerre lehessen vinni egy ilyen komoly ügyet. Mi már egyenesben vagyunk és május elsején indulunk a nagy kalandra. 🙂

Őszintén és jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.

Tomi
Rated 5 out of 5
13 November 2022

Tetszik

Anonim
Rated 5 out of 5
7 April 2022

Zsuzsival 1,5-2 éve kezdtük el a kiköltözést, ami a COVID miatt áll. De mégis rendszeresen keresett minket, és most, hogy lehetőség is van, nekiesünk az aktív kiköltözési procedúrának.

Sokat segít, nagyon jó stratégiája van és nem hallgatja el a nehézségeket sem. Csak ajánlani tudom!!!

Anonymusz

 

Minden ami külföld interjú Zsuzsival:

Élet a „világ végén”, avagy helló, Új-Zéland!

Minden ami külföld youtube csatornán beszélgetések Zsuzsival:

2021

 

2020