• Image Caption

Rendezvény-esküvő szervezés, fotózás és filmezés | magyar

Tamás
Lépj kapcsolatba

Rendezvényszervezés, filmezés

Esküvőre készülsz? Saját videó klipet szeretnél? Van egy forgatókönyvet, amit szeretnél megvalósítani, filmre vinni? Profi tapasztalt operatőrünk, Tamás segít megvalósítani neked. Te csak a képi világot álmodd meg!

 

Vedd fel a kapcsolatot Tamással!

⬇⬇⬇


Tamás az operatőr

Lassan 20 éve foglalkozom operatőrködéssel, videóvágással. Eleinte csak saját magam örömére kezdtem filmezni, hobbiból. Közben egyre jobban kezdett érdekelni a téma. Az évek múltával egyre több saját kisfilmet készítettem, persze amatőr szinten. Az élet úgy hozta, hogy sikerült gyakorlatot szereznem a terézvárosi televíziónál, mint operatőr. A videóvágást egy barátom által sikerült elsajátítani. Ezeket az évek során tökéletesítettem saját magam által. Pár évvel később egy könyv olvasása ihletet adott az első nagyjátékfilmemhez aminek megalkottam a történetét, és megírattam hozzá a forgatókönyvet. Pár hónapra el is készült és megkezdtük a film szervezését. Amikor minden készen állt, elkezdtük a forgatást. Több mint 4 évig forgattuk, különböző okokból kifolyólag. Amint elkészült, vagy fél évet vett igénybe, mire az utómunkákkal kész lettem. Eddig 2 hazai filmfesztiválon nyertünk vele különdíjat és az  egyik amerikai horrorfilmfesztiválon is szerepelt. Az egyik egy operatőri különdíj, amit én kaptam. A film kapcsán itthon több médiában is szerepeltünk. Ezek után újra előtérbe kerültek a rövidfilmek. Azóta több saját rendezésű, készítésű kisfilmet alkottam, szintén horror-thriller műfajban, ezek többsége még folyamatban van. Egy új rövidfilm is készülőben van, ami szintén horror lesz. A filmezés mellett szoktam vállalni esküvők, rendezvények, videóklipek, kisfilmek, reklámok videózását és vágását is.

Esküvő szervezés

A nagy napot, az esküvőt mindenki szeretné megörökíteni. Te csak találd ki a nagy napot, hogyan is képzeled el, mi segítünk megvalósítani, megszervezni.

Filmkészítés

Van egy saját forgatókönyv terved? Szeretnéd mozgóképre vinni egy álmod? Ehhez mindenképpen vegyél igénybe egy profi szakembert, hogy tényleg az jelenjen meg a képernyőn majd, amit te elképzeltél!

Videóklip

Szeretnél a youtube-ra betörni egy saját videó klippel? Szeretnéd hogy profin legyen vágva, világítva és neked csak az énekléssel kelljen foglalkozni? Akkor ne habozz segítséget kérni!

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!

Kérlek támogasd Tamás, fiatal rendező új készülő horror filmjét: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=H6S284URSJ4QU, vagy olvasd be a QR kódot egy arra alkalmas eszközzel a Minden ami külföld platformok fő képén. Így tetszőleges összeggel támogathatsz minket, akár havi szinten.