• Image Caption

Magyarországi karrier-tanácsadó, online & személyes coach | angol, magyar

Adrienn
Lépj kapcsolatba

Munkavállalás Magyarországon, karrier tanácsadás

Ha külföldön, vagy akár Magyarországon élsz és munkát szeretnél vállalni, akkor Adrienn a Te embered! Nagy tapasztalattal rendelkező HR szakember, aki segít neked, hogy legjobban aknázd ki a tudásod, szakértelmed!

Ha csak tanácstalan vagy, stresszes az életed, érzed lépnek kéne, akkor se habozz! Adrienn várja megkeresésed, hogy tanácsaival, tapasztalataival átsegítsen a nehézségeken.

Vedd fel a kapcsolatot Adriennel!

⬇⬇⬇


Külföldi munkavállalás

Ha más országba utazunk már az sem olyan egyszerű, hiszen egy új kultúra és egy ismeretlen világ vár minket. Ha még ehhez hozzávesszük, hogy egy idegen ország munkaerő piacán akarunk érvényesülni, akkor az már komoly stressz helyzetet eredményez. Ilyen esetekben érdemes tapasztalt, profi szakember segítséget kérni, hogy ne a karrierünk rovására menjenek ezek a nehézségek.

Munkavállalás

Sok ember olyan területen dolgozik, ami nem teszi boldoggá, csak a pénz motiválja. Ennek hosszútávú következménye a kiégés! Igyekezni kell olyan munkát végeznünk, amiben élvezetet is lelünk, nem csak a pénzért végezzük. Ezért érdemes szakember segítségét kérni, hogy javaslatait meghallgatva megtalálhassuk azt a karriert, amiben ténylegesen kiteljesedhetünk. Lehet ez olyan munka, amire még álmunkban sem gondolnánk, de egy jó coach rávezet erre minket!


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!