• Image Caption

Toszkána -Olaszország | Gasztro- és bortúrák, Főzőiskola, Esküvő | magyar, olasz

Ági
Lépj kapcsolatba

Irány a napsütötte Toszkána!

Szeretnéd megismerni a csodálatos Toszkánát? Szeretnéd, ha a boldogító igent egy ilyen egzotikus helyen, mint Toszkána mondanátok ki? Esetleg megismerkednél egy kicsit az olasz konyha rejtelmeivel, kalandoznál az olasz borok világában? Akkor irány Toszkána!

Vedd fel a kapcsolatot Ágival!

⬇⬇⬇


Toszkána

Észak-Olaszország talán legszebb régiója Toszkána melynek székhelye Firenze. Ez a csodálatos terület az Appenninek völgyében terül el, kellemes mediterrán klímája megkérdőjelezhetetlen. A dombok, hegyek fokozatos emelkedése biztosítja azt a tökéletes mikró klímát, ami a csodálatos toszkán borok alapja!

Esküvő Toszkánában

Ha szeretnéd, hogy igazán maradandó emlék maradjon a nagy nap, az esküvőd, akkor talán a legtökéletesebb ha megcélzod Toszkánát és Ágiék szállodáját. Itt minden adott, hogy felhőtlenül élvezhessétek az esküvő és nászéjszaka varázsát. A táj, az emberek, a borok, az ételek, mind mind felejthetetlenek.

 

Ági és férje a Toszkán kalauzok

Ági olasz férjével Toscana-ban él több, mint 10 éve. Sok ève foglalkoznak turizmussal, éttermükben, hotelükben szeretettel várják vendégeiket rengeteg programlehetőséggel: főzőiskola-magyar nyelven, gasztro-és bortúrák, szarvasgomba vadászat, esküvők. Ági férje Michelin csillagos shéf, nagymamájától tanulta a szakma csinját-binját, és nem is lett volna más alkalmasabb személy erre, hiszen Paolo nagymamája a nápolyi király séfje volt.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!