• Image Caption

Történelmi és kulturális útiterv, online történelem felkészítés

István D.
Lépj kapcsolatba

Utazás és útiterv készítés

Mielőtt utazásra indulnál, érdemes minél többet megtudni az adott országról. Utazás, nyaralás alkalmával is plusz élményeket tud nyújtani, ha ellátogatunk megnézni az ország történelmi, kulturális nevezetességeit. Útitervet készítek Neked, hogy tudd mit érdemes megnézni, mit ne hagyj ki. Ha hosszútávon tervezel, akár letelepedési céllal indulnál el megismertetlek a kiválasztott ország történelmével. Ne feledd a beilleszkedésben ez sokat segíthet, helyiek értékelik ezt a tudást. Keress bátran, tervezzünk együtt.

Vedd fel a kapcsolatot Istvánnal!

⬇⬇⬇


Történelem

Ha nekivágsz egy külföldi kalandnak, akár rövid ,akár hosszú távra, mindenképpen hasznos megismerkedni a célország történelmével. Ennek ismerete nem csupán abban segíthet, hogy felismerd a híres épületeket, nevezetességeket, hanem megmenthet olyan kellemetlen helyzetektől, amik a kulturális különbözőségekből adódhatnak. Egy ország történelmének ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy ne sértsük meg más népek kultúráját, és sokat segítheti a könnyebb beilleszkedést is új otthonunkba.

Utazás

Az utazások során szerzett tapasztalatok semmi máshoz nem fogható élményeket nyújtanak az ember számára. Az utazás minden egyes alkalommal személyiségfejlődéssel jár, más kultúrák és népek megismerése tágítja világképünket. Azonban ahhoz, hogy a legtöbbet profitáljunk világlátásaink során, elengedhetetlen megismerkedni az országok történelmével. Így nem érhetnek minket meglepetésként érdekes viselkedések, mi magunk sem csinálunk olyat, amivel kivívhatjuk mások rosszallását, és ebben mind tudok segíteni Neked.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!