• Image Caption

Történelmi és kulturális útiterv, online történelem felkészítés

István D.
Lépj kapcsolatba

Utazás és útiterv készítés

Mielőtt elindulnál ismerd meg a választott országot. Utazás, nyaralás alkalmával is érdemes meglátogatni az ország történelmi, kulturális nevezetességeit. Útitervet készítek Neked, hogy tudd mit érdemes megnézni, mit ne hagyj ki. Ha hosszútávon tervezel, akár letelepedési céllal indulnál el megismertetlek a kiválasztott ország történelmével. Ne feledd a beilleszkedésben ez sokat segíthet, helyiek értékelik ezt a tudást. Keress bátran, tervezzünk együtt.

Vedd fel a kapcsolatot Istvánnal!

⬇⬇⬇


Történelem

Ha nekivágsz egy külföldi kalandnak, akár rövid ,akár hosszú távra, mindenképpen érdemes megismerni a cél ország történelmét. A történelem ismerete nem csak abban segít, hogy milyen épületeket, nevezeteségeket néz meg, hanem, hogy ne kerülj kellemetlen helyzet, valami apró butaság miatt. Ne sértsd meg más népek kultúráját, történelmét.

Utazás

Utazni kell, szükséges a személyiségünk fejlődése igényli, hogy megismerjük más népek történelmét, kultúráját! Ezzel igenis többek leszünk. Szélesedik a világlátásunk, kellendőbbek leszünk! Érdemes azonban már az utazás elött is utánanézni a kiszemelt ország történelmének! Így nem érhetnek minket meglepetésként érdekes viselkedések, mi magunk sem csinálunk olyat, amivel kivívhatjuk mások rosszallását.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!