• Image Caption

Új-Zélandi karrier-tanácsadó, coach | angol, magyar

Zsuzsi
Lépj kapcsolatba

 

Jelenleg Új-Zélandon élek, ahol karrier-tanácsadással és coaching-gal foglalkozom, illetve azoknak nyújtok segítséget akik Új-Zélandra szeretnének költözni, nem mint bevándorlási ügynök, hanem kiwi stílusú önéletrajzírással, kapcsolatrendszerrel, interjú felkészítéssel, céglistával, lakásnézésben, helyismeret és tippek/trükkök megosztásával.

Dolgoztam nemzetközi karrier-tanácsadócégnek, multinacionális nagyvállalatnak és munkaerő közvetítő cégeknek is, mind Magyarországon mind Új-Zélandon. Ezek mind segítenek abban, hogy érdemben segítsek akár magyarországi, európai vagy új-zélandi karrieredben.
Lakhelye: Új-Zéland, Auckland
Szolgáltatási terület: online/személyes karrier-tanácsadó, coach
Nyelve:  magyar, angol
Képesítés: ICF Coach
Tapasztalat: 15 év human erőforrás tapasztalat


Zsuzsi e-könyvét itt vásárolhatod meg

A könyv azzal a céllal íródott, hogy segítse azokat, akik az előtt a fontos döntés előtt állnak, hogy belevágjanak a nagy kalandba: azaz, hogy kiköltözzenek-e Új-Zélandra. Ebben az első könyvben Zsuzsi univerzálisan fog áttekintést adni olyan általános témákról, ami mindenki számára érdekes lehet. Ára: $19.99


Megveszem!
Rated 5 out of 5
25 July 2021

Zsuzsi nagyon jófej. Pont beleestünk a pandémiás időszakba, de így se felejtett el minket. Nagyon segítőkész és őszinte. Az időeltolódás a gond csak, neki még korán van, nekünk meg késő, ha nem írásban egyeztetünk.

Anonymusz
Rated 5 out of 5
15 June 2021

Korrekt, alapos és megbízható! Remek döntés, köszönjük a segítségét!!!

Anonymusz
Rated 5 out of 5
15 June 2021

Ha biztos és stabil pontot keres, egy élet újratervezéséhez Új-Zélandon, akkor bátran keresse Zsuzsit. Mi is így tettünk! Emberként és szakmailag is maximálisan helyt áll!!!

Juhász család
Rated 5 out of 5
13 June 2021

Mi a legkomplexebb csomagba vágtunk bele és már az elején olyan apró részletekre hívta fel a figyelmünket Zsuzsi ami adott helyzetben eldöntheti, hogy valami fog működni vagy nem. A sok éves HR tapasztalat az NZ specifikus tapasztalattal kombinálva hatalmas segítség a boldoguláshoz.
Ha valaki NZ-ben gondolkodik akkor csak ügynökkel tegye. És ha ügynök akkor Zsuzsi!👍

Máté & Dolli
Rated 5 out of 5
13 June 2021

Tobbszor is beszeltunk mar es itt is csak azt tudom mondani, hogy nagyszeru tajekoztatast kaptam, mint amit a “mindenamikulfold” oldalrol megszokhattam mar! 🙏

Csaba

 

Minden ami külföld interjú Zsuzsival:

Élet a „világ végén”, avagy helló, Új-Zéland!

Minden ami külföld youtube csatornán beszélgetések Zsuzsival:

2021

 

2020