Honfitársaidat segíted külföldön vagy az utazás, költözés előkészületeiben?


Jelenleg partnerhálózatunkhoz a csatlakozás INGYENES és NINCS HAVIDÍJ, nincsenek rejtett költségek sem.

Tehát nincs vesztenivalód. Jutalékot fizetni felénk csak és kizárólag a megvalósult ügyletek után szükséges,

miután a szolgáltatásaidért már fizettek.


Ügyfeleink igényei alapján a világ minden pontján

bővítjük szolgáltatói hálózatunkat!


Várjuk jelentkezésed!

Követőinknek köszönhetően igyekszünk olyan partnerekkel együtt dolgozni, akik segítségére és szolgáltatásaira valós igény van!

A Minden Ami Külföld csapata rengeteg embernek segített már és vitte őket előre saját álmaik megvalósításában. Az oldal létrejöttétől kezdve

fő célunk a bizalomépítés,

hisz minden ember ahhoz fordul segítségért, akiben tudja, maximálisan megbízhat. Ezért mi minden esetben

ügyelünk kapcsolatainkra és gondosan válogatjuk meg szolgáltató partnereinket!

A folyamatos kommunikációt és kapcsolattartást valamint az ügyintézési folyamatok gördülékenységét mindennél fontosabbnak tartjuk.Honfitársaink külföldi útja során, – és sok esetben már előtte is – rengeteg olyan terület van, ahol elkél a segítség vagy a jó kapcsolatok.

Mi megoldást, iránymutatást nyújtunk, naprakész tartalmat és információt kínálunk nekik, valós tapasztalatokat osztunk meg és a legfelkészültebb szakembereket ajánljuk.

A Minden Ami Külföld csapata elhivatott!

Teljeskörűen felkészült szakembereket találsz köztünk, ügyvédek, tanárok, vízum ügyintézők, pénzügyi szakemberek, utazás szervezők és más tanácsadók mind-mind kiválóak a maguk területén, hogy ügyfeleink megkapják azt a biztonságot, amivel nyugodtan és felkészülten vághatnak neki az előttük álló útnak.

A világ minden pontján igyekszünk kapcsolatot építeni 

és dolgozunk azon, hogy összefogással mind a magyar honban lévőket, mind a külföldön levőket segíteni tudjuk.

Nyelvtanár vagy? Utazástervező? Szállás, költöztetés, netán hivatali ügyintézés vagy épp könyvelőként segíted honfitársaidat KÜLFÖLDÖN? >>>

Fontos kiemelni, hogy a Minden Ami Külföld NEM azzal a céllal jött létre, hogy arra buzdítsuk az embereket, hagyják el Magyarországot!

De ha valaki elszánja magát, – legyen bármi is a célja, – az minden esetben legyen felkészült! Mi ebben segítünk, arra törekszünk, hogy pontos képet adunk az adott célország mindennapi életéről, hogy odaérkezve ne legyen majd ott senkivel egy ‘nyomasztó csomag’ és tényleg ne érje majd semmilyen kellemetlen meglepetés!

Ennek alapja a jó tervezés és felkészülés.

Mi pedig ez idő alatt folyamatosan tanulunk és fejlesztjük magunkat, hogy egyre több elismerést tudhassunk magunkénak és mindig naprakész információval segíthessünk az embereknek.


TE IS SZÍVESEN SEGÍTENÉL A KÜLFÖLDRE KÉSZÜLŐKNEK?

A közös munka ügyfeleinkkel már sokszor az álmok megszületésénél kezdődik, amikor azok még csak kezdenek megfogalmazódni bennük, amikor rengeteg kérdés is előkerül.

Bármely szakaszban is legyenek épp, csapatunk tagjai közt mindig megtalálják a megfelelő segítséget, hogy külföldre már felkészülten, magabiztosan és nyugodtan érkezzenek.


CSATLAKOZZ


Várjuk a jelentkezésed!

Nincs veszteni valód! Mi folyamatosan ajánlani fogunk téged ügyfeleinknek, akár közvetlenül, akár blogbejegyzéseinken, hírlevelekben vagy épp Facebook csoportjainkon belül. Affiliate partner programunknak köszönhetően pedig rengetegen mások is ajánlanak majd, ezzel is segítve, hogy minél több emberhez eljussanak elérhető szolgáltatásaid és segíteni tudj annak, akinek szüksége van rá. Mindenek felett affiliate partner te magad is lehetsz! Ezen az oldalon bővebb információt találsz. Szolgáltató partnereink ugyanúgy ajánlják egymást is az ügyfeleknek, amivel extra kiegészítő jövedelemre tehetnek szert.


Nincs vesztenivalód!


Szolgáltató partnereinkkel szerződésben állunk. Jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot és szinte azonnal indulhat a közös munka!

Az ügyfél megkeresések közvetlenül hozzád érkeznek majd a weboldalunkon keresztül. Jutalékos rendszerben történik az elszámolás, ami minden megvalósult ügylet összege után fizetendő, amit az ügyfél neked megfizetett.

Jelenleg a partnerhálózatunkhoz való csatlakozás ingyenes, nincs havidíj, nincsenek rejtett költségek.


Az alábbi űrlap ↓ kitöltésével kérlek mesélj magadról és szolgáltatásaidról, mi pedig hamarosan jelentkezünk!


 Egy idegen nyelv, idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé ♡

Nyelvtanár vagy? Utazástervező? Szállás, költöztetés, netán hivatali ügyintézés vagy épp könyvelőként segíted honfitársaidat KÜLFÖLDÖN? >>>