Szia, jó hogy itt vagy!

És ha már itt vagy, akkor biztosan Téged is érdekelnek hasznos, értékes információk vagy épp személyes tapasztalatok, élmények! Jó hír, hogy itt egy segítő csapat vár! A Minden Ami Külföld oldalán mindent megtalálsz, hogy külföldre érve már tényleg ne érjenek meglepetések! Az oldal 2022-ben ünnepelte két éves fennállását. Erről írtunk is egy bővebb bejegyzést ahol bemutattuk miért jött létre ez a szerelem projekt, hova tart és ki is az oldal mozgatórugója! Mindenképp olvasd el, de azt itt elárulhatjuk, hogy a Minden Ami Külföld mögött kiváló szakembereket találsz, mind-mind teljeskörűen felkészültek a maguk területén.

Gőzerővel törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok. Megoldást és iránymutatást keresel arra, amit a szíved diktál? Mi széleskörű szolgáltatásokkal és rengeteg hasznos tartalommal készítünk fel a legjobb szakértőkkel, profi tanácsadókkal, nyelvtanárokkal mindenre! Megadjuk azt a biztonságot, hogy minél felkészültebben vághass neki az útnak. Legyen szó utazásról, tanulásról, munkakeresésről vagy épp hosszútávú letelepedésről.

 

Küldetésünk

Fontos kiemelni, hogy a Minden Ami Külföld NEM azzal a céllal jött létre, hogy arra buzdítsuk az embereket, hogy elhagyják hazájukat és külföldre menjenek. Küldetésünk, hogyha valaki eldönti, hogy külföldre szeretne menni mielőtt megteszi a lépést Partnereink segítségével a legjobb rálátása legyen az adott országra. Arra törekszünk, hogy NE ÉRJENEK MEGLEPETÉSEK!

Folyamatosan tanulunk és fejlesztjük magunkat, hogy egyre több elismerést tudhatunk magunkénak és mindig naprakész információval segíthessünk Nektek:


Globális hálózat

A világ minden pontján igyekszünk kapcsolatokat építeni és dolgozunk azon, hogy összefogással mind a magyar honban lévőket, mind a külföldön levőket segíteni tudjuk. Sosem célunk, hogy bárkit is arra buzdítsunk hagyják el Magyarországot! De ha elszánod magad, legyen bármi is a célod, légy felkészült és engedd, hogy pontos képet adjunk neked az adott célország mindennapi életéről, hogy odaérkezve ne legyen majd ott veletek egy ‘nyomasztó csomag’ és tényleg ne érjen majd semmilyen kellemetlen meglepetés! Egységben az erő!

 

Bizalom

Minden Ami Külföld csapata rengeteg embernek segített már és vittük előre őket saját álmaik megvalósításában. Az oldal létrehozásának ötletétől kezdve a fő cél a bizalomépítés, hiszen minden ember ahhoz fordul segítségért, akiben tudja, hogy maximálisan megbízhat. Ezért gondosan válogatjuk meg partnereinket, ügyelünk kapcsolatainkra, és mindennél fontosabbnak tartjuk a velük való folyamatos kommunikációt és  kapcsolattartást illetve elvárjuk az ügyintézési folyamatok gördülékeny és professzionális végrehajtását.

Valósítsuk meg terveidet, és álmaidat együtt!

Szilvi – Minden Ami Külföld

 

Egy idegen nyelv, idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé ♡

 


Amikkel biztonságra és rugalmasságra törekszünk:


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól,
partnereinktől, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, és ne érjenek majd kellemetlen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva kereshetsz ország vagy szolgáltatások kategóriái szerint és fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel, Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden Ami Külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!


Kövess minket ezeken a platformokon

Legfrissebb adásaink

Manapság az egyik legegyszerűbb módja az új információk megszerzésének a podcastok hallgatása. Ezt teheted mosogatás közben, munkába menet, kedvenc szikládon ülve, vagy otthon egy csésze kávé elfogyasztása közben.

Miről szól a Minden Ami Külföld podcast? Milyen témákról hallgathatsz beszélgetéseket?

Elsősorban mások külföldi tapasztalatairól, és tanácsairól, amik nagyon hasznosak lehetnek számodra! Új-Zéland, Egyesült Királyság, Olaszország, Ausztrália, esetleg más ország érdekel? Honvágy, lelki nehézségek, nyelvtudás, utazás, munka? Kedvenced is vinnéd? Online munka? Külföldre költözési tanácsok? Minden ami külföld!

Minden ami külföld podcast
Minden Ami Klföld podcast

Azért, hogy a lehető legkényelmesebben érhess el bennünket, az összes népszerű platformon elérhetővé tettük magunkat. Biztosak vagyunk benne, hogy Te is megtalálod közöttük a kedvenced:

Katt az ikonra amin szeretnéd hallgatni a Minden ami külföld podcastot

Minden Ami Külföld részeket a Youtube-on is megtalálod a Minden Ami Külföld csatornán!

Ha ezek közül egyik sem szimpatikus, de kíváncsi vagy néhány epizódunkra, hallgasd meg őket itt helyben.

Bármilyen visszajelzést, észrevételt szívesen fogadunk, ehhez használd a “Hallasd a hangod!” oldalt.