PARTNERPROGRAM

Partnerprogramunk két részből áll: az affiliate program illetve a szolgáltatói partnerprogram.

Magánszemélyként és vállalkozásként is van lehetőséged affiliate, vagyis ajánlói programunkhoz csatlakozni.

Ha pedig szolgáltatóként a Te küldetésed is honfitársaink segítése külföldre költözésük vagy ott tartózkodásuk alatt, akkor csatlakozz szolgáltatói partnereink közé:

Affiliate Partnerprogram


Ajánlói programunk egy olyan pénzkereseti lehetőség, amely során közvetítőként, szolgáltatást ajánlva, online marketinges képességeidre, kapcsolati rendszeredre alapozva tehetsz szert bevételekre. Ebben az együttműködésben mindkét fél érdekelt. Az affiliate marketinges gyakorlatilag egy közvetítő. Az affiliate marketinges feladata a szolgáltatás népszerűsítése, az érdeklődők és végső soron vásárlók szerzése. Bevételeit a segítségével eladott szolgáltatások utáni jutalékból kapja.

Hogyan működik a Minden Ami Külföld partnerprogram?


Affiliate marketing során a mindenamikulfold.hu partnereinek szolgáltatásait népszerűsíted egy egyedi azonosítóval ellátott hivatkozás (affiliate link) segítségével. Ha a látogató ezen a hivatkozáson keresztül kattint a partner oldalára és szolgáltatást vásárol tőle, akkor a megvásárolt szolgáltatás árától függő összeget kapsz jutalék formájában.

Feladatod kizárólag vásárlók szerzése, a vásárlási folyamat többi részével ( logisztika, ügyfélszolgálat) nem Neked kell foglalkozni. A vásárlások nyomon követését a partner és a mindenamikulfold.hu oldal üzemeltetői végzik. Neked csupán a megadott linket kell elhelyezni online felületeken vagy elküldeni közvetlenül ismerőseidnek.

Szolgáltató partnereink nyelvtanárok, fordítók, tolmácsok, bevándorlási ügyvédek és ügynökök, nyelvi-szakmai és egyéb online vagy személyesen elvégezhető kurzusok szolgáltatói.

Partnereink körét folyamatosan bővítjük. Az összes korábban kiadott partner link az újonnan felvett szolgáltatókra is vonatkozik – tehát partneri körünk bővülésével Neked is egyre több lehetőséget adunk további jutalék megszerzésére.

Ha csatlakozni szeretnél a Minden Ami Külföld Partnerprogramhoz vagy ajánlanál nekünk szolgáltatót kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot.


Csatlakozz!A jutalékos rendszer működése

Megéri akár csapatot is építeni vagy akár egyedül dolgozni!

Partnereink szolgáltatásaik értékesítésért minden megvalósult ügyfél után jutalékot fizetnek, mely jutalékból Te 40%-ban részesülsz amennyiben a Te affiliate linkeden keresztül történt a megkeresés. Az elszámolás havi szinten történik.

Tehát az affiliate partner által értékesített szolgáltatás utáni jutalékból 10%-ra vagy jogosult. (Amennyiben szolgáltató vagy, a saját szolgáltatásod után nem jár Neked jutalék akkor sem, ha a Te affiliate linkeddel érkezik hozzád ügyfél)

Példával, hogy is néz ki ez a rendszer?

Csatlakozol a partnerprogramunkhoz. Készítünk Neked egy személyes ajánló (affiliate) linket. Ezt több féleképpen használhatod.

 1. Az affiliate linkeddel az ausztrál bevándorlási ügynök profilját elküldöd ismerősödnek aki Ausztráliába szeretne utazni / költözni. Megvalósult konzultáció esetén az ügynök jutalékot fizet, majd a Minden Ami Külföldnek járó jutalékból 40% téged illet meg, mivel rajtad keresztül, a te ajánlásod alapján érkezett be a megkeresés! Ha további szolgáltatásokat is igénybe vesz az ismerősöd, akkor annak ügyintézési díjából úgyszintén részesülsz. A Minden Ami Külföldnek járó jutalék 40%-a Téged illet. Mit tettél ezért? Elküldtél egy linket 🙂
 2. Arra is van lehetőség, hogy az ajánló linkedet közösségi média oldalakon, csoportokban megoszd, akár hozzászolásban, ha ajánlani szeretnél valakinek szolgáltatót. De amennyiben önmagát a Minden Ami Külföld weboldalának a címét küldöd el, az affiliate linked követni fogja a felhasználó útját, így akárhova navigál az oldalon, majd felveszi a kapcsolatot egy parterünkkel, az látszani fog, hogy az ajánlás Tőled érkezik. Social medián való megosztás során pedig sok esetben ugye nem is is biztos, hogy ismered azt aki igénybe veszi végül a szolgáltatást, de a Neked járó jutalék akkor is megillet Téged!
 3. Következő példát szemléltetésképp az alábbi illusztráció segítségével mutatjuk. Ismerősődnek ajánlhatod magát a partnerprogramot is, vagyis ezt az oldalt, ahol ő azonnal jelentkezni is tud! Az alábbi ábra alapján te leszel Tamás, és nevezzük a barátodat Dánielnek. Dániel regisztrál a programba rajtad keresztül, majd Dániel megosztja egyik partnerünk oldalát, ahol valaki megvásárolt egy szolgáltatást, így a Minden Ami Külföld jutalékban részesült. Amellett, hogy Dániel megkapja az őt megillető 40%-ot ebből a jutalékból, Te 10%-ra vagy jogosult, mivel rajtad keresztül lépett be a programba! Jól hangzik, igaz?! 🙂

Mennyit kereshetek?

Az csak rajtad múlik! 🙂

Jutalékod minden esetben függ a megvásárolt szolgáltatás típusától és árától, de minden megvásárolt szolgáltatás után jogosult vagy jutalékra. Ennek az elszámolása havonta történik. Értelemszerűen minél több emberrel osztod meg ajánló linkedet annál több passzív jövedelemre tehetsz szert. Vagy minél több embert léptetsz be a partnerprogramba az még tovább növeli a passzív jövedelmed.

Te is segíthetsz a külföldre készülőknek vagy kint élőknek, ráadásul affiliate programunkban még extra bevételre is szert tehetsz! >>>

Milyen kérdések merülhetnek fel benned a programmal kapcsolatban?

 1. Ez egy MLM rendszer? Nem, ez nem MLM rendszer. Itt nincsen több láb és nem kell törekedni a mélységek kiépítésére.
 2. Szükséges zaklatni embereket ahhoz, hogy belépjenek? Nem, ez szükségetelen.
 3. Van-e kötelező havi teljesítmény vagy elvárt minimális eladás? Nincsen ilyen elvárás.
 4. Ez hálózatépítés? Nem az a cél, hogy hálózatot építs. Itt szakembereket kötsz össze olyanokkal akiknek szüksége lehet a szolgáltatásra.
 5. Van belépési díj a programba? Nincs. A belépés jelenleg teljesen ingyenes.

Megjegyzések

 1. Mindenamikulfold.hu üzemeltetője, folyamatosan törekszik a szolgáltató partneri körének bővítésére. Ha úgy gondolod, hogy a Te saját szolgáltatásoddal belépnél a partneri körbe akkor válaszd a “magamat ajánlom szolgáltatóként” lehetőséget. 
 2. Saját szolgáltatásodra, Neked külön partnerprogram jutalékot természetesen nem fizetünk.
 3. Ha ismerősi körödben van olyan, akinek a szolgáltatása illene a partneri körbe valaszd a “szolgáltatót ajánlok” lehetőséget és az üzenetben küld el az elérhetőséget amin fel tudjuk venni vele a kapcsolatot. Partnerprogram kódod (ha már van) szintén tüntesd fel az üzenetben.
 4. A Minden Ami Külföld partnerprogramhoz való csatlakozás ingyenes jelenleg.
 5. A Minden Ami Külföldhöz szolgáltatóként való csatlakozás ingyenes jelenleg.