KategóriákHOGYAN KÖLTÖZZÜNK OKOSAN? Ez az e-book hasznodra válik már akkor is, amikor még a döntés előtt állsz, hogy egyáltalán hova költözz, majd végig elkísér a költözés folyamatain. Országváltást tervezőknek vagy belföldön költözőknek.

Fontos témakör, ezzel az e-bookkal felkészülhetünk a váratlanra. Megtudhatod hogyan kezeld a honvágyat, alkalmazkodási stratégiákat tanulhatsz és tippeket a kultúrsokk leküzdésére. A költözés hatalmas lecke az élettől, készülj rá tudatosan!

Egy motivációt adó könyv, mellyel a költözés kapcsán segíthetünk a család kisebb tagjainak és adhatunk hatalmas ÖNBIZALOM BOMBÁT!

Egy motivációt adó könyv, mellyel a költözés kapcsán segíthetünk a család kisebb tagjainak és adhatunk hatalmas ÖNBIZALOM BOMBÁT! Országváltás különböző életkorban, többnyelvűség, megtartása, beilleszkedési és integrálási technikák.

A KÜLFÖLDRE KÖLTÖZÜNK! KALAND – JÁTÉK – KOCKÁZAT egy igazán izgalmas, interaktív kiadvány! A gondolat megszületésétől egészen a megvalósításig fontos témákat boncolgatva, játékos formában haladhatsz az úton.


Az IELTS KÉZIKÖNYV segít a hatékony felkészülésben! Azoknak hasznos, akik külföldön készülnek továbbtanulni, vagy vízumköteles országba készülnek. A gyakorlati tanácsok mellett világos képet ad a vizsgarendszerről.


A KÜLFÖLDRE KÖLTÖZÜNK! KALAND – JÁTÉK – KOCKÁZAT egy igazán izgalmas, interaktív kiadvány! A külföldre költözés gondolatának megszületésétől egészen annak megvalósításának útján végigmehetsz, fontos témákat boncolgatva, játékos formában.

A 100 UTAZÁSI ÉLMÉNY egy színes, vidám, gondosan válogatott helyszínekkel és programokkal teli poszter, igazi kihívás utazni imádóknak! Akár tökéletes ajándék is, mutatós, ami minden otthonba illik és egész erős motiváló erőként hathat ránk, hogy elérjük álmainkat!


Érdemes-e Hollandiába költözni, tanulni, munkát vállalni, letelepedni? A tervezés és a költözés során minden hasznos információ EGY HELYEN!

A HOLLANDIA KISOKOS e-book számos témát ölel fel. Az országban szinte mindenki beszél angolul és igazán népszerű bevándorlási országnak számít. Költözés, letelepedés, munkavállalás, vállalkozás, egészségügy, adózás és minden olyan téma ami szükséges a Hollandiába költözéshez.

A SPANYOLORSZÁG KÖLTÖZÉSI KISOKOS egy e-book minden hasznos információval az odakészülőknek. Egy ország jó életminőséggel, ahol megvan a munka és magánélet egyensúlya.Tervezés, elintézendők, iskola, álláskeresés, vállalkozás indítás, és hasonló hasznos témakörök egy helyen!

A SPANYOLORSZÁG INFORMÁCIÓS VIDEÓ SOROZAT mindazoknak szól, akiket ez a sokszínű ország érdekel. Fontolgatod a költözést? Munkát vállalnál, vállalkozást indítanál vagy épp ingatlant vásárolnál akár befektetési céllal? Bármi is a célod, ne alapozz hiányos információkra!

Az ÍRORSZÁG KISOKOS egy informatív tájékoztató költözésről, letelepedésről, egészségügyről, adózás és munkavállalásról, vállalkozásról és számtalan más témáról. A ‘smaragd sziget’ az EU tagja, így nincs szükség vízumra. Ha fontolgatod a költözést, minden hasznos információt megtalálsz ebben a kisokosban.


MINDEN AMI AUSZTRÁLIA, egy több, mint 100 oldalas informatív tájékoztató, melyben mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy felkészülten vághass neki a nagy útnak. Akár egyedül, akár családostól, akár utazni, akár dolgozni vagy letelepedni szeretnél.

Az IELTS KÉZIKÖNYV segít a hatékony felkészülésben! Azoknak hasznos, akik külföldön készülnek továbbtanulni, vagy vízumköteles országba készülnek. A gyakorlati tanácsok mellett világos képet ad a vizsgarendszerről.


UTAZÁS, TANULÁS, MUNKAVÁLLALÁS, LETELEPEDÉS. Bármilyen céllal is indulsz a szigetországba, ez az e-book segít eldönteni, valóban neked való-e és kellő rálátást nyújt, hogy eldönthesd belevágj-e. Informatív e-book minden fontos tudnivalóról.

Az IELTS KÉZIKÖNYV segít a hatékony felkészülésben! Azoknak hasznos, akik külföldön készülnek továbbtanulni, vagy vízumköteles országba készülnek. A gyakorlati tanácsok mellett világos képet ad a vizsgarendszerről.


A jövő városa sok honfitársunk álma. Vonzó desztináció, külföldiként maga a megtestesült álom. MINDEN AMI DUBAI!

A DUBAI KISOKOS sok témakört magában foglal, ami nemcsak a felkészülésben, de ottléted alatt is hasznodra válhat: lehetőségek, vízumok, tanulás, munkavállalás, vállalkozás, oktatás, egészségügy, ingatlanpiac. A jövő városa sok honfitársunk álma. Vonzó desztináció, külföldiként maga a megtestesült álom!


Egy FELISMERÉST SEGÍTŐ MUNKAFÜZET önvizsgálati feladatokkal, segítő tesztekkel, szituációk, történetek, melyek tisztánlátásra ösztönöznek. Sokan nem ismerjük fel, akár fizikai- akár verbális bántalmazás áldozatai vagyunk.

IGAZ TÖRTÉNET ALAPJÁN íródott könyv a töretlen pozitivitásról, mely Dubaj csillogását és a város másik arcát mutatja meg tele sorsfordító eseményekkel. Az élet sokszor egy perc alatt fordul ki a sarkából, amikor is komoly döntéseket kell hozni még komolyabb következményekkel.

Ez az e-book hasznodra válik már akkor is, amikor még a döntés előtt állsz, hogy egyáltalán hova költözz, majd végig elkísér a költözés folyamatain. Országváltást tervezőknek vagy belföldön költözőknek.