• Image Caption

Bibiána

Német nyelvtanulás, céges tanfolyamok | fordítás, tolmácsolás
Lépj kapcsolatba

Egyetlen 1 hónapon belül magabiztosabban németül?

LEHETSÉGES!

Bibiana és csapata személyre szabott és kiscsoportos nyelvórákat nyújt szórakoztatóan, kicsiknek és nagyoknak, hogy könnyebben vidd sikerre a nyelvtanulást. Teljes támogatást kapsz a német nyelvtanulásban, hogy letedd a vizsgát, vagy épp megkapd azt a munkát, amit szeretnél. Online (Skype) órákat kínál, és vallja, hogy a tanulás lehet szórakoztató és élvezetes is.

Lépjünk szintet, válj magabiztossá és beszélj helyesen!

Havonta többszázezren tanulnak Bibianáékkal egy egyedileg kialakított módszer segítségével. Céljuk, hogy a tanulók könnyebben és gyorsabban tanulják meg a nyelvet elérhető áron, akár havi 30 euróért.
Szolgáltatások:
  • online német tanfolyamok, egyéni- vagy kiscsoportos órák
  • nyelvvizsga felkészítés
  • szakmai- és céges tanfolyamok
  • fordítás-, tolmácsolás
  • német könyvek és magazinok
  • önéletrajz írás, munkakeresési tanácsadás
  • munkaerő-közvetítés Ausztriában, Németországban és Svájcban

Magyarországon vagy külföldön vállanál munkát és épp állást keresel?

Több éves tapasztalattal, szakértelemmel és a számos elégedett ügyféllel a hátuk mögött 100%-os garanciát vállalnak szolgáltatásaikra!

Németország, Ausztria, Svájc, Magyarország

Keresd fel Bibianát és csapatát, ha rövid időn belül munkát szeretnél találni, hisz csapatuk vállalja, hogy szakmai tapasztalatod és a megfelelő német nyelvtudásod tükrében megkeresik a számodra legmegfelelőbb állást azoknak, akik vendéglátásban, egészségügyben valamint logisztikai területen kívánnak elhelyezkedni, miközben a német nyelvtudásod is sokkal magasabb szintre juttatják!

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)        Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)        Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)         Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Tanítási módszerek

Ez mindig a tanuló életkorának, képességeinek, céljainak és érdeklődésének megfelelően kerül kialakulásra. Ingyenes első „konzultációs beszélgetést” követően egy személyre szabott, egyéni céljaidon alapuló tanulási tervet és módszertant biztosítanak Neked figyelembe véve, hogy milyen szinten állsz jelenleg és mik a céljaid.  

“Egy új nyelv megtanulása olyan, mint egy teljesen új világ felfedezése…”

 

Vedd fel a kapcsolatot Velük és vágj bele ⬇⬇⬇Még nincsenek értékelések, légy Te az első!