Külföldi tanulmányokban, munkavállalásban esetleg cégalapításban gondolkozol? Megismernéd a célország vízumkövetelményeit, adózási formáit, a külföldi tanulmányokhoz szükséges feltételrendszert? Külföldön szeretnél nyelvet tanulni, vagy tovább képezni magad? Tudod, hogy egy külföldi képzés mennyire segítheti a karriered kibontakozását? Szeretnéd megtalálni, melyik ország lenne a legideálisabb számodra, ahol a legmegfelelőbb oktatásban részesülhetsz? Esetleg hosszabb külföldi tartózkodást tervezel, kipróbálnád magad digitális nomádként, de a kisállatodat sem hagynád otthon? Semmi gond, segítünk!

    Hogyan tudnak téged segíteni szakértőink?

     

    Tanácsadóink naprakészek a különböző országok bevándorlási, jogi, gazdasági szabályaival kapcsolatban. Tervezd meg mit szeretnél, vedd fel velük a kapcsolatot, boldogan segítenek megvalósítani álmaidat!

    A külföldi munkaerőpiac megismerése és a megfelelő állás megtalálása az egyik legfontosabb szempont, ha külföldre költözöl. Szakértőink tájékoztatást nyújtanak a célország munkaerőpiacáról, az elérhető álláslehetőségekről, az alkalmazás és interjú folyamatairól. Segítenek az önéletrajz és motivációs levél megfelelő formázásában és összeállításában, hogy a lehető legjobb eséllyel indulhass neki az új életszakasznak.

    Karriertanácsadóink segítenek az új országban a szakmai célok megfogalmazásában és azok megvalósításában. Támogatást nyújtanak, segítenek a szakmai készségeidnek, tapasztalataidnak és érdeklődési körödnek megfelelő lehetőségek azonosításában és összehangolásában.