Minden Ami Külföld | A tökéletességre törő japán konyha - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld

A tökéletességre törő japán konyha

Egy barátom nemrég tért vissza Japánból. Mikor elindult megkértem, hogy nézze már meg mikor a barátnőjével felfedezi a japán városok nevezetességeit, hogy igaz e amit hallottam?! Mégpedig az, hogy a tradicionális rántott hús olyan közkedvelt a távol keleti országban, hogy tökélyre fejlesztették annak elkészítését és külön csak “rántott húsos” éttermek vannak szinte minden sarkon. Péter barátom szerencsére maga is szeret jókat enni, úgyhogy nem zárkózott el a kérésem elöl. Elmondása szerint bár nem olyan sok rántott húsozó van, mint azt terjesztik, de azért akad és valóban! Véleménye szerint olyan volt mintha a saját nagymamája sütötte volna. Tökéletes puha, omlós, zamatos a hús. A bundája épp annyira van megsütve, hogy ropogjon az ember fogai között, de nem kellemetlenül bántva az ember ínyét. Ti jártatok már japánban és kóstoltátok az ottani rántott húst?

Szólj hozzá

Munkalehetőségek Külföldön

Kattints a gombra ha érdekel

<< Munkalehetőségek