• Image Caption

Attila

Vízum Angliába - tanácsadás és ügyintézés
Lépj kapcsolatba

Angliára esett a választásod tanulás, vagy munkavállalás céljából? Esetleg ennél is hosszabb távú terveid vannak és letelepednél? Nem vagy biztos benne, hogy a Brexit előtti tartózkodásod esetleg jogosít-e valamilyen státuszra az országban?

Élet a BREXIT után

Az Angliába történő beutazáshoz jelenleg nem szükséges vízum, sem beutazási engedély mindaddig, amíg turistaként érkezel, netán egy rövidebb tanfolyam elvégzésében gondolkodsz, vagy önkénteskednél kicsit és maximum fél évig szeretnél maradni.
Ha hosszabb távra tervezel, szükséged lesz egy jó adag elhatározásra, komoly felkészülésre, rengeteg dokumentumra és természetesen anyagi áldozathozatalra is; mindez könnyebb egy szakértővel, aki segítségedre lehet a Számodra leginkább megfelelő vízum kiválasztásában és tudja mi kell ahhoz, hogy ne legyenek fennakadások a vízumügyintézés során.
Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Attila a következő vízumokkal kapcsolatban tud Neked segíteni:

  • EU Settlement Scheme
  • Tanulmányi vízumok
  • Munkavállalói vízumok (Skilled Worker Visa, Graduate Visa, Health and Care Worker Visa, stb.)
  • Családi vízumok, családegyesítés
Keresd bizalommal Attilát, ha tanulni vagy munkát vállalni indulnál Angliába, illetve, ha a letelepedés a célod, hogy segíteni tudjon kiigazodni a sok lehetőség és a hozzájuk tartozó szabályok útvesztőjében tanácsadással és a vízumigénylésed gördülékeny lebonyolításával.

 

Vedd fel a kapcsolatot Attilával ⬇⬇⬇


Anglia

Kalandvágyból el lehet indulni, és turistaként egyenlőre nincs is szükséged beutazási engedélyre csak egy érvényes útlevélre. Ha viszont hosszabb távra tervezel, szükséged lesz komoly felkészülésre és különböző dokumentumokra egy szakértővel, aki segítségedre lehet és tudja mi kell ahhoz, hogy ne legyenek gondok a vízum igénylésekor.

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 

♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

 

 


Rated 5.0 out of 5
15 May 2024

Sziasztok!

Nehéz lenne pár sorban leírni, min mentünk keresztül, mióta eldöntöttük a férjemmel, hogy kiköltözök hozzá. Annyit elmondhatok, hogy nem volt egyszerű, de Attilára mindenben számíthattunk. Ha bármi kétségetek, kérdésetek van, azonnal választ kaptok, és megtalálja a módját, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen. Azt gondolom, nélküle nem sikerült volna, mert elvesztünk volna a bürokrácia útvesztőjében. Mindent megtett azért, hogy sikerüljön megszereznem a vízumot, és ami a legfontosabb, sikerült!

Mindenkinek meleg szívvel ajánlom, hogy keresse fel, mert pecíz, korrekt, és érti a dolgát. Magáénak érzi az ügyet, így nem csak szakemberként, hanem emberileg is megállja a helyét.

Timár Nóra
Rated 5.0 out of 5
6 March 2024

Bízom a pozitiv kimenetelben.🙃🤩

Anonim
Rated 4.0 out of 5
18 December 2023

Tökéletes!

Nem publikus
Rated 5.0 out of 5
17 November 2023

Rèlem pozitív tapasztalatot kapok.

Anonim
Rated 5.0 out of 5
18 August 2023

mindenre választ kaptam a konzultáció során, a felkészülés és a vízum beadás pedig jobb kezekben nem is lehettünk volna! köszönjük 🙂

Móni