• Image Caption

Vízum Angliába – tanácsadás és ügyintézés | magyar, angol

Attila
Lépj kapcsolatba

Angliára esett a választásod tanulás, munkavállalás céljából? Esetleg ennél hosszabb távú terveid vannak és letelepednél?

Élet a BREXIT után

Az Angliába történő beutazáshoz jelenleg nem kell vízum mindaddig, amíg turistaként érkezel és legfeljebb 6 hónapig szeretnél maradni.

Ha hosszabb távra tervezel, szükséged lesz egy jó adag elhatározásra, komoly felkészülésre és különböző dokumentumokra; mindez könnyebb egy szakértővel, aki segítségedre lehet és tudja mi kell ahhoz, hogy ne legyenek fennakadások a vízum igénylésekor.

Keresd Attilát bizalommal, ha tanulni vagy munkát vállalni indulnál Angliába, illetve ha tartós letelepedést tervezel, hogy fennakadás nélkül szerezhesd meg a Számodra megfelelő vízumot a beutazáshoz.

 

Vedd fel a kapcsolatot Attilával!

⬇⬇⬇


Anglia

Kalandvágyból el lehet indulni, és turistaként egyenlőre nincs is szükséged beutazási engedélyre csak egy érvényes útlevélre. Ha viszont hosszabb távra tervezel, szükséged lesz komoly felkészülésre és különböző dokumentumokra egy szakértővel, aki segítségedre lehet és tudja mi kell ahhoz, hogy ne legyenek gondok a vízum igénylésekor.

 

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 

♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

 


Rated 5.0 out of 5
17 November 2023

Rèlem pozitív tapasztalatot kapok.

Anonim
Rated 5.0 out of 5
18 August 2023

mindenre választ kaptam a konzultáció során, a felkészülés és a vízum beadás pedig jobb kezekben nem is lehettünk volna! köszönjük 🙂

Móni