IELTS KÉZIKÖNYV

♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

Bizonyára tudod, hogy ha vízumköteles országban szeretnél munkát vállalni, letelepedni vagy egyetemi tanulmányokat folytatni, az IELTS nyelvvizsga a belépő.

Tapasztalataink szerint nagyon könnyű elveszni az interneten található információk erdejében, ezért készült ez az anyag, hogy azoknak nyújtsak segítséget, akik most ismerkednek csak az IELTS nyelvvizsgával és szeretnének minél többet megtudni róla.

Ez az e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást, és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban.

Jó felkészülést és sok sikert!

Az alábbi űrlap kitöltésével vásárolhatod meg:Ausztráliában is elfogadják az IELTS nyelvvizsgát!

Ha Ausztráliába készülsz érdemes elolvasnod az Ausztrál kisokost is!


Vélemények az ‘IELTS kézikönyv’ e-bookról:


Rated 5.0 out of 5
12 March 2023

Iszonyúan jól össze van szedve minden ami kell, nagyon sokat segített és önbizalmat adott. Minden benne van, így nem kellett keresgélni, többet tudtam koncentrálni a tanulásra is és jobb eredményt értem el végül, mint vártam, köszi!

Robi
Rated 5.0 out of 5
16 January 2023

Szuper hasznos kisokos! Nekem sokat segített! Amit javasolnék, hogy ki lehetne egészíteni pár mintafeladattal. Ez csak egy javaslat részemről.

Juhász Ádám
Rated 5.0 out of 5
16 January 2023

Nagyon hasznos, hogy így egyben van minden információ és nem kell keresgélni!

Lívia

Ennél is több kell?

Ne fogd vissza magad, hiszen a soron következő e-book is készülőben van! Anglia után érkezik Mauritius és Kanada témakörében is, ha bármi javaslatod van, akár milyen témát foglaljunk bele, vagy mely más országokról olvasnál szívesen, jelezd nekünk. Bármilyen meglátást és visszajelzést szívesen fogadunk Ne felejts el feliratkozni ↓↓↓

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!