♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

Bizonyára tudod, hogy ha vízumköteles országban szeretnél munkát vállalni, letelepedni vagy egyetemi tanulmányokat folytatni, az IELTS nyelvvizsga a belépő.

Tapasztalataink szerint nagyon könnyű elveszni az interneten található információk erdejében, ezért készült ez az anyag, hogy azoknak nyújtsak segítséget, akik most ismerkednek csak az IELTS nyelvvizsgával és szeretnének minél többet megtudni róla.

Ez az e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást, és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban.

Az alábbi űrlap kitöltése után megvásárolhatod a kézikönyvet.

Jó felkészülést és sok sikert!Külföldre költöznél, de nem tudod merre indulj? Segítünk! Keresd a Minden ami külföld partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő! Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada? Nyelvi nehézségek? Megoldás? Csapat, aki segít Neked!

Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!