• Image Caption

Eszter

Asztrológus
Lépj kapcsolatba

Kérd az Asztrológus segítségét

Az asztrológia jóval több, mint azt a magazinok horoszkóp rovata alapján gondolnánk. Születési képletünkön keresztül megismerhetjük erősségeinket, gyengeségeinket, rejtett motivációinkat és lehetőségeinket. Az aktuális energetikai áramlatok betekintést nyújtanak az adott életszakaszunkba: feltárhatjuk elakadásainkat, sőt ezek feloldásához is egyfajta útmutatót kaphatunk. Önmagunk, bizonytalanságaink, félelmeink felismerése, erőforrásaink felfedezése segít magabiztosabban boldogulni az életben.

 

Vedd fel a kapcsolatot Eszterrel ⬇⬇⬇


 

Akik adtak az asztrológia szavára

Az, hogy vajon a pontos születési dátumunk idejében fennálló csillagállások valóban meghatározzák- e milyen emberek is vagyunk, és milyen rejtett potenciállal rendelkezünk, a mai napig vita tárgyát képezi. Vajon tényleg levonhatóak-e konkrét következtetések a jövőnkkel kapcsolatosan az asztrológia által, vagy valójában teljesen kiszámíthatatlan az élet? A világtörténelem során több sikeres vezető is – például Nostradamus, vagy Kennedy – hitt abban, hogy az asztrológia segítségével nagyon sok hasznos, és értékes információhoz juthatunk magunkkal, és a jövőnkkel kapcsolatosan.

Asztrológia

Amit nem értünk, vagy nem tudunk megtapasztani, az vagy félelemmel, vagy kíváncsisággal tölti el az embereket. Természetesen a jövő az egyik olyan dolog, ami a legtöbbeket foglalkoztatja. Az asztrológia segítségével sok minden kikövetkeztethető a jövő alakulásával kapcsolatosan. Sokak szerint a tetteink, és döntéseink befolyásolják valójában a jövőnket. De csupán ennyiről lenne csak szó? Vajon a döntéseinket mi alapján hozzuk meg?

 


Rated 5.0 out of 5
9 January 2023

Szerintem jó ötlet 😊

Anonim