• Image Caption

Asztrológus | magyar

Eszter B.
Lépj kapcsolatba

Kérd az Asztrológus segítségét!

Az asztrológia jóval több, mint azt a magazinok horoszkóp rovata alapján gondolnánk. Születési képletünkön keresztül megismerhetjük erősségeinket, gyengeségeinket, rejtett motivációinkat és lehetőségeinket. Az aktuális energetikai áramlatok betekintést nyújtanak az adott életszakaszunkba: feltárhatjuk elakadásainkat, sőt ezek feloldásához is egyfajta útmutatót kaphatunk. Önmagunk, bizonytalanságaink, félelmeink felismerése, erőforrásaink felfedezése segít magabiztosabban boldogulni az életben.

Vedd fel a kapcsolatot Eszterrel!

⬇⬇⬇

 


Akik adtak az asztrológia szavára

Hogy csillagok, a születési dátumunk valójában befolyásolják e az életünket ezt pontosan sosem fogjuk megtudni. De a válaszokat keressük és mindig is keresni fogjuk. Mit hoz a jövő, miért olyan kiszámíthatatlanok a dolgok? A világtörténelemben több nagy vezér, államférfi hitt benne, hogy csillagokból megmondható a jövő, megmondható nehéz helyzetben mi is a megfelelő döntés. Hogy csak párat említsünk: Nostradamus, Hitler, Kennedy.

Asztrológia

Amit nem értünk, vagy nem tudunk megtapasztani, az vagy félelemmel, vagy kíváncsisággal tölti el az embert. Természetesen az embereket leginkább a jövő izgatja. Erre próbál az asztrológia válaszokat keresni. Sokak szerint a tetteink a döntéseink befolyásolják a jövőnket. De vajon a döntéseinket mi befolyásolja???

 


Rated 5 out of 5
9 January 2023

Szerintem jó ötlet 😊

Anonim