• Image Caption

Zoltán

Biztosítási szakértő, Egyesült Királyság
Lépj kapcsolatba

Biztonság minden körülmények között!

Külföldön jó, ha minden eshetőségre, élethelyzetre fel vagyunk készülve és nem a szerencsére hagyatkozunk, hanem a biztos megoldásokra.

Biztosítási szakértő az Egyesült Királyságban

Zoltán 10 éve él az Egyesült Királyságban és már több évnyi biztosítási területen szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Amit nagyon gyorsan megtanulunk mindannyian a külföldi életünk során, hogy a szociális védőhálónk nem azonos az otthonival és első sorban magunkra számíthatunk ha valami baj ér bennünket vagy a szeretteinket. Ezért Zoltán tudja, hogy a külföldön élő magyaroknak különösen fontos, hogy bebiztosítsák magunkat és felkészüljenek a váratlan élethelyzetekre is.

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Minden problémára van megoldás!

Keresd bizalommal, hisz egy kötelezettségmentes és díjmentes tájékoztatást során megtalálja a hozzád és élethelyzetedhez legjobban igazodó biztosítási konstrukciót. Zoltán régóta tevékenykedik üzleti területen, és a biztosítási munka igazán az, ami örömet nyújt számára, – segíteni másoknak, látni az örömet egy-egy sikeres kártérítés után.

A biztosítás témaköre sokaknak értékesítés, száraz és hosszadalmas procedúraként él a gondolataikban, pedig ez egy sokkal kötetlenebb dolog, mint azt gondolnánk! Zoltán ügyfeleinek pozitív visszajelzései hajtják őt előre, tudván, hogy segíthet nekik biztonságban tudni magukat és szeretteiket is.

Díjmentes, baráti beszélgetés

 

Gyorsan megtanuljuk külföldi életünk során, hogy a szociális védőhálónk nem azonos az otthonival. DE MINDENRE VAN MEGOLDÁS!      Gyorsan megtanuljuk külföldi életünk során, hogy a szociális védőhálónk nem azonos az otthonival. DE MINDENRE VAN MEGOLDÁS!

Kérdezz nyugodtan, tájékozódj a téged foglalkoztató problémákkal kapcsolatban hiszen ez minden esetben ingyenes és kötelezettségmentes. Egy beszélgetés alkalmával felmérjük van-e esetleg meglévő biztosításod, vagy még nincsen, milyen szolgáltatások elégíthetik ki a jelenlegi szükségletedet és élethelyzetedet a legmegfelelőbben és legköltséghatékonyabban.

Zoltán az elmúlt 5 évében közel 1.000 ügyfelének, több mint 100 kártérítésnél segített, ahol 100%-ban megtörténtek a kifizetések. Összesen 17 biztosító céget képvisel, mellyel az Egyesült Királyság közel teljes területét lefedi. Nagyon fontosnak tartja azt, hogy állandó kapcsolattartást biztosít ügyfeleinek, akik tudják, hogy biztosan és bármikor számíthatnak rá. Legyen az kártérítés igénylés vagy a kérelem kitöltése, folyamata, információ egy folyó ügyről, illetve hogyan lehet egyes igénylési folyamatot esetleg felgyorsítani.

 

Vedd fel a kapcsolatot Zoltánnal ⬇⬇⬇


 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!