• Image Caption

IELTS nyelvvizsga és általános, ausztrál angol felkészítés | angol, magyar

Éva
Lépj kapcsolatba

Online nyelvoktatással foglalkozó nyelvtanár. Ha külföldön folytatnál tanulmányokat, vagy letelepedési céllal IELTS nyelvvizsgára készülsz, keresd bátran. Speciális módszerrel oktat: nyelvtanozás, szótanulás és magolás nélkül.

Az IELTS angol nyelvvizsga elfogadott több országban: Anglia, Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland

Lakhelye: Magyarország- Ausztrália

Szolgáltatási terület: általános angol felkészítés-IELTS nyelvvizsga felkészítés-ausztrál angol (kiejtés/szleng/kultúra)
Nyelve: magyar, angol
Tapasztalat: 20+ éves szakmai tapasztalatRated 5 out of 5
7 November 2021

Segítőkész, precíz munka! 4 hét felkészítés, 6.0 overall IELTS 😊 4 hetem volt felkészülni GT Vizsgára amin 5.0 volt a követelmény, ez az SOS IELTS viszont kicsit túl is lett teljesítve🙂 Hatalmas segítségek voltak az apró kis Hint-ek, amelyek ebbe a kis időbe belefértek, ezek nélkül nem ment volna a vizsga. Köszi Évi!😊
A cél Új-Zéland, így már a célegyenesben😊
2021. október

Leila
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek az én Ielts vizsgám felkészülését és eredményét.
Nekem viszonylag kevés időm volt a felkészülésre, mert szinte határidőre kellett teljesítenem a tesztet. Vízumhoz szükséges General training vizsgára jelenkeztem, tehát 4.0 volt a minimum szint, amit el kellett érnem.
Kb. 1,5-2 hét volt, amikor gyakorolni tudtam. A létező összes tesztet kitöltöttem, amit a neten találtam listening és reading részhez. Ami szerintem egy nagyon jó gyakorlás, a kezdeti sokk után, már nagyjából ráállt a szemem arra, hogy mikor mire kell figyelni, pontosan hány szót írhatok és milyen típusú feladatokkal fogok találkozni. Utána jött a következő kérdés, hogy a writing és speaking részre hogyan készüljek? Ekkor találkoztam Eva Heklivel, aki egy rövid szintfelmérő után, 4 órába sűrítve elmondta a legjobb tippeket a vizsgával kapcsolatban. A writing résznél nagyon sokat segített, hogyan is építsem fel a levél és az esszé részt, gyorsan megtanított nekem alap szinonimákat, amik hasznosnak bizonyultak. Erre körülbelül 3 órát szántunk, természetesen házi feladatot is kaptam és az utolsó óránkon pedig átvettük a teszt többi részét. Nos a vizsga eredményem jobb lett, mint, amire számítottam, mert 5.5 lett az írásbeli és 5.0 a szóbeli. Nem lehetek elég hálás Eva Heklinek, ezért a rapid segítségért, hogy tudott rám időt szakítani. Mindenkinek hasonlóan sikeres felkészülést és eredményeket kívánok!
E

Dóra
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Sziasztok!Szeretnék megosztani egy pár gondolatot veletek,Hekli Évárol,akit Szilvia Diener által ismertem meg .Éva angol nyelv iránti szeretete ,egy új világot nyitott meg emberségben és főleg tudásban.Nyitott,koherens,integráns ,hiteles,érzéke van a különlegesre,mindenben a jót ,a pozítivat ,az értéket képviseli.Felkészítő tanárként,új szemléletet ad ,az ismeretek összefüggéseit ,az ismerethálózat felépitését mutatta meg.Köszönet mindenért és ha bárkinek szüksége van felkészítő tanárra forduljon hozzá bizalommal.🤗
2021.június

Ibolya
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek az IELTS vizsgára való felkészülésem és magának a tesztnek a tapasztalatait 🙂
Külföldi MSc jelentkezéshez kellett IELTS vizsgát tennem, amire januárban kezdtem meg a felkészülést Eva Hekli segítségével. Összességében szerintem ez egy elég specifikus nyelvvizsga, ezért mindenképpen olyan tanárt kerestem, aki konkrétan erre a vizsgára specializálódott. A felkészülésre 3 hónapot szántam és így most áprilisban voltam vizsgázni.
Az eredményem összesítésben 7.5, ami 8.5 reading és listening, valamint 6.0 writing és speaking részből tevődött össze. Eva órái során számomra a leghasznosabbnak a különböző technikák megértése és begyakorlása bizonyult, mivel ezeket a vizsgán is eredményesen tudtam alkalmazni. Például, hogy hogyan kell követni a szöveget a listening feladatban vagy hogyan kell strukturálni az esszét a writing részben. Bár a magam elé támaszott elvárást, ami minimum 6.5 pont elérése volt minden részben és összesen 7-es értékelés elérése, csak részben sikerült teljesíteni, de ez a pontszám így is elég lesz a legtöbb egyetemre, ahova jelentkeztem. Amit tanácsolni tudok azoknak, akik készülnek vizsgára, hogy minél több writing feladatot írjatok meg próbaként és a vizsga előtt a lehető legtöbbet beszéljetek angolul valakivel, hogy “edzésben” legyetek a nagy napon 😃
Sok sikert mindenkinek és mégegyszer köszönöm Eva-nak a sok segítséget! 🙂
2021. május

Dani
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Sziasztok! Tavaly jelentkeztem egy jatekfejleszto ceghez melynek egyik székhelye Melbourneben van. Par hettel az interjú utan irtak hogy felvettek es szeretnek ha kikoltoznek, viszont azt meg nem tudjak hogy pontosan mikor es hogyan hiszen meg nem volt dolguk magyar munkavallaloval. Tobb honap levelezes utan vegre felvette velem a kapcsolatot az immigracios csapat akik kozoltek hogy az altalam megigényelendő Medium-term 482 TSS vizumhoz egy IELTS nyelvvizsga is szukseges meghozza minden feladatbol legalabb 5 pontot kell szerezzek. Igaz 1.5 evet eltem Kanadaban, megis ugy ereztem hogy szuksegem van Valakire aki felkeszit, ezügyben Szilvia Dienerhez fordultam segítségért. Szilvi mar aznap ajanlott nekem egy tanárnőt Eva Hekli szemelyeben. Mivel nagyjabol 3 hetünk a felkeszulesre ezért heti 3-4 alkalommal gyakoroltunk Evivel az IELTS vizsgára. A teszt 4 részből all: hallott szövegértés, olvasott szövegértés, írás és fogalmazás, kommunikációs készségek. Evi szinte az összes részhez tudott tanacsokat adni, mint peldaul hogy a fogalmazasnal milyen specialis kifejezeseket hasznaljak amik biztosan ahhoz vezetnek hogy tobb pontot szerezzek, milyen legyen a fogalmazasom felepitese, mikre figyeljek a hallott szovegertesnel illetve ahol ugy erezte hogy lehetne meg fejlodnom azokra a reszekre kulon raerositettunk. Biztosra mondhatom, ha nem gyakoroltunk volna a tesztre Evivel a vizsga előtt, nem sikerült volna ilyen jol es legalabb 1 ponttal rosszabbak lettek volna a eredmenyek. A gyakorlás meghozta gyumolcset, az IELTS vizsga osszes tesztje tobb lett mint 6 pont ami nem csak a 482 vizumhoz, de meg a Permanent Residencyhez is eleg. Ezúton is szeretném megkoszonni Evinek a felkeszitest illetve barki aki IELTS vizsgara keszul es szeretne biztosra menni, mindenkeppen ajanlom hogy forduljon hozza bizalommal.
Eredmeny: overall 7.0
2021.február

László
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Profi, precíz, motivált, rugalmas időbeosztás, nincsenek unalmas órák és még (funny as well.)
2021.01.

János
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Külföldi egyetemi jelentkezéshez szükségem volt az IELTS Academic vizsgára, amit februárban megcsináltam. Mivel elég késői döntés volt, így nem volt túl sok időm felkészülni, éppen ezért örültem, amikor megtaláltam Évát, aki speciálisan erre a vizsgára készített fel. Az órákon végigvettük az összes vizsarészt, ahol hasznos tippeket és trükköket mondott el az egyes feladatok megoldásához és a szókincsem fejlesztéséhez. Innentől a Reading és Listening feladatait egyedül gyakoroltam a kapott anyagok és források alapján. Órán a Writing és Speaking részeken volt a hangsúly, mivel ezek nehezebben mentek. A 3 hónap felkészülés után 7.0 szintet sikerült elérnem overallban.
Innen is köszönöm Évának a felkészítést, bátran tudom ajánlani az óráit mindenkinek, aki szeretne viszonylag gyorsan és hatékonyan felkészülni a vizsgára!
Sikeres vizsgát kívánok mindenkinek!😊
2021.március

Laura
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Csak ajànlani tudom Èvit, legprofibb IELTS felkèszíto tanàr! Nekem picivel több, mint egy hónapom volt felkèszulni az IELTS vizsgàra, olyan modszerekkel dolgoztunk amikkel gond nelkul sikerult egy overall 6-ost produkalnom. Ezuton is koszonom!!💯😊🍾
2020. október

Gergő
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Sziasztok!
Szeretnem megosztani a tapasztalataimat az Evivel valo kozos felkeszulesrol.
Letelepedesi engedelyhez szuksegem volt egy IELTS General 5.0 nyelvvizsgara. 3 eve lakom Uj-zelandon, mostanra a mindennapi eletbol ramragadt angol tudasom volt amivel ugyan jol elboldogultam a legtobb szituacioban, sok sok nyelvtani hibaval, de a nyelvvizsgahoz kellett a szakszeru utbaigazitas. Mivel nem sok idom volt, nem engedhettem meg magamnak hogy sokszor probalkozzak. Aprilisban kerestem meg Evit, Youtube videoban talaltam az elerhetoseget, szimpatikusnak tunt. Es az is, nagyon kedves, az orak jo hangulatban teltek. Elozetes felmeres utan, elkezdtunk a vizsga modulokra keszulni. Skypon, Messengeren. Nekem a legnagyobb segitsegemre az volt, hogy magyarul tudta nekem elmagyarazni a “trukkoket” amivel a kulonbozo feladatokat lehet megoldani gyorsan, hatekonyan. Minden tanacsat megfogadtam a vizsgan. Masik dolog ami nekem segitseg volt, hogy nem ereztem a nyelvtant eroltetve. A gyengeimet gyorsan kiszurta, amit helyreigazitottunk ugy hogy nem oldottunk meg unalmas nyelvtani feladatot, hanem celzott beszelgetessel.
4 honap felkeszules utan meg fole is sikerult loni a kituzott celnak. 6.0-as overall eredmenyt sikerult elernem🤩
Koszi Evi!, 2020

Judit
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Nagy vágyam, hogy ki tudjak jutni Kaliforniába tanulni. Az első és legfontosabb lépés a célom eléréséhez, egy 6.0-ás IELTS Academic nyelvvizsga volt, amit sikeresen elértem Éva segítségével. 😊 Az angol tanulással mindig is megszenvedtem, azonban Évának köszönhetően gyorsabban, és eredményesebben tanultam a nyelvet. Február közepén kezdtünk el együtt dolgozni, ekkor még éppen elcsíptem az 5.5-ös szint alját, viszont Júliusra sikerült egy stabil 6.0-ás vizsgát írni, aminek nagyon örültem. 😋
Évával minden óra nagyon jó hangulatban telt, és végre azt éreztem, hogy hatékonyan tanulom a nyelvet, görcsölés nélkül.
A közös munka során felszínre hoztuk a gyengeségeimet, és céltudatosan, egyénemre szabva építette fel a tanítási stratégiát. Az órák feladat és gyakorlatorientáltak voltak, amelyek nagyban hozzájárultak az eredményességemhez.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. ☺️
Bendegúz, 2020

Bendegúz
Rated 5 out of 5
7 November 2021

IELTS!!!!!
Sziasztok,
Ha esetleg valakinek szüksége lenne IELTS vizsgára,vagy gondolkodik rajta,de nem tudja hogyan ,és merre,és kivel,és kihez…..ajánlanék valakit…🙂
De tudni kell rólam pár dolgot.Nem vagyok már egy fiatal fiúcska,46.évemet taposom.Tanulni se nagyon szeretek.Borzasztóan lusta is vagyok ha tanulásról van szó.Éltünk,élünk is Angol anyanyelvű országban,ami ott ragadt rám,azzal próbálok boldogulni kisebb-nagyobb sikerrel.Igazi konyhanyelv az enyém,a nyelvtan közelít a zéró szinthez.Kellett nekem bevándorláshoz,és az előző században lerakott diplomámhoz egy minimum 4,5-ös szintű IELTS.Ezekkel a kondíciókkal futottunk neki Évivel a felkészülésnek kb.fél éve.
Heti két alkalommal “randiztunk” Skype-on.Felmérte a szintemet,és hajrá….
Azt gondolom Évi gyorsan megtalálta hozzám az utat,nem nagyon hagyott kibújni a feladatok alól,és csak a célra öszpontosítottunk,ami igen lényeges szerintem.És ami számomra igen,igen nagy pozitívum,niiiincs nyelvtan!!!!Ami szükséges,lényegretöröen,két mondatba,feladatba beépítve próbálta lusta fejembe beleverni.Szókincsemet rengeteget gyarapítottuk,minden óra elején visszakérdezve az új szavakat,melyeket beépített mondatokba,társalgásba,nem csak úgy szárazon.
Összességében nagyon tudom őt ajánlani bárkinek,bármilyen szintet szeretne elérni az alaptól a felsőfokig.Nem elhanyagolható az anyanyelvi szintű kommunikációja,mindennapos felkészültsége.Profinak mondanám a szakmájába,és emberileg is egy vicces,”jó arc” hölgyeményt ismerhettem meg.
A vizsga sikerült,köszönöm,Évi….na azért magamnak is,ügyes voltál Ricsi….🙂
Szóval fiúk,lányok, keressétek,vegyétek,vigyétek…..
Tari Ricsi ,2020

Ricsi
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Sziasztok!
Nehany szoban szeretnek irni az Evivel valo kozos munkarol.
Mint oly sokan en is egy ismeros segitsegevel talaltam meg ot es termesztese nekem is visum igenyleshez volt szuksegem az IELTS vizsgara.
Mivel az evek alatt volt par IELTS vizsgam es igy nehany mas tanarom,el tudom helyezni a vele valo munkat is.
Skype volt a kozos terunk ahol a reading es a writing volt a fo csapas irany.
– O volt az elso tanarom aki erthetoen, tisztan elmagyarazta hogyan kell parafrazist irni, milyen ‘trukkjei’ vannak.
– A kifejtendo reszt (body), hogyan kell felepiteni, hogy az vilagos tiszta legyen, aki javitja annak atjojjon amit kozolni szeretnek. Ezzel olyan `kulcsot` kaptam ami megkonnyitette az irast. En magam szeretem ha valami vilagos, tiszta, logikailag kovetheto. En ezt kaptam tole az iras tekinteteben es persze sok, nagyon jol hasznalhato mintat.
-A reading nagy mumus volt nekem a hulye feladataival. Hiaba olvastam, olvasok evek ota angolul konyveket, cikkkeket ezek a feladatok a sirba tudtak kergetni.
DE! Mivel ennek is ‘szabalyai’ vannak – pont ugy mint a nyelvtan – ezert megtanulhato, elsajatithato. Ezt a ‘szabalyt’ kaptam meg tole ami sokat emelt rajtam.
Egy szo mint szaz; erti a dolgat, a professzionalizmus jellemzi es a szukseges igenyekre fokuszalva dolgozik. Nem egy kinai `mindenkire jo` strategiat kovet.
Talan velem nem volt nehez dolga, mert a szorgalmam mindig megvolt, a hazikat elkeszitettem, amit kert megcsinaltam. Szerintem e nelkul kar is bele kezdeni.
Sok sikert nektek!
Misi, 2020 június

Misi
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Sziasztok,
Ricsi ajánlását olvasva egyből felvettem Évivel a kapcsolatot, mert magamra ismertem benne. Természetesen megírtam neki, hogy nem vagyok egyszerű eset, szinte olyan vagyok mint Ricsi, csak lányban. 😁
Hosszú évek óta tanulom az angolt, és ezen idő alatt belefutottam mindenféle tanárba, akikben egy közös volt, mégpedig az, hogy egyik sem beszélt hozzám angolul, csak nyelvtanoztunk. Folyamatosan. Igen, folyamatosan. Úgy éreztem, egy helyben toporgok, azt éreztem, nekem ez soha nem fog menni, így mindig feladtam. 😕
Évivel más volt a helyzet. Nem volt nyelvtanozás (halleluja), nem voltak unalmas házik, és már az első órán beszélt! …és ami a legjobb, engem is beszéltetett!
Márciusban kezdtük el együtt tanulni, és július végén mentünk egy baráti párral nyaralni (senki nem beszélt angolul)… ééééés,én voltam a legjobban meglepődve, hogy tudtam/mertem angolul rendelni, vásárolni, a szálláson intézkedni! Frenetikus érzés volt!
Nem akarok Éviről, a módszeréről ódákat zengeni, mert felesleges. Én azt gondolom, aki szeretne megtanulni BESZÉLNI IS angolul, az mindenképpen keresse fel!
2020. május

Alexandra
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Sziasztok !
Szükségem volt work & holiday vízumhoz 4.5 pontos ielts vizsgára amit Évának köszönhetően sikerült felülteljesíteni és 6 pont lett a vége. Körülbelül 5 hónapot tanultunk rá igaz nem a 0 ról volt egy kis összeszedett angoltudásom innen onnan.
Nagyon jól sikerült felmérni mik az erőségeim és gyengeségeim . A legjobban a speaking modultol tartottam de vegül elég jól sikerült zárni hála a sok néhol kötött / kötetlenebb beszélgetéseknek az órák során.
összegezve: mindenkinek ajánlani tudom
és többek közt Évának köszönhetően már Ausztráliából irhatok nektek 🙂
Gábor

Gábor
Rated 5 out of 5
7 November 2021

Sikeres “reading” vizsga utan, a tapasztalatom: nem az a lènyeg hogy tudsz olvasni, hanem hogy alkalmazod a trükköket, tippeket, felismered-e a szinonim szavakat. 3 héttel a vizsga elött kerestem meg Évát, aki 3 hét alatt lépésröl-lépésre mindent feladatnál elmondta mire kell odafigyelni!! Hálás Köszönet, mindenkinek csak ajànlani tudom🙏2020.01.19.

Krisztina
Rated 5 out of 5
16 July 2021

Az IELTS vizsga előkövetelmény volt a Mesteres tovább tanulásomhoz, hiszen Hollandiába jelentkeztem. Saját felkészüléssel még januárban megpróbáltam egy vizsgát, ahol writtingen csak 5.5-öt értem el, pedig az Utrechti Egyetem minimum 6.0-át kért ebből a részből. A többi része, gördülékeny volt, azonban a writting miatt újra kellett próbálkoznom. 5 hónapig egyáltalán nem foglalkoztam vele, majd felkerestem Évát, hogy ebben a részben segítségre lenne szükségem. Összesen 3 hét alatt (heti 2 órával) egy egész banddel sikerült feljavítanom a writting technikámat. Így július elején már 6.5-ös writtingot tudhattam a magaménak. Évával ebben a 3 hétben nem csak az írással foglalkoztunk, hanem a speakinggel is (éreztem, hogy vizsga előtt azt is kell gyakorolnom) és ebben a részben is a tanácsainak köszönhetően javítottam 0.5 bandet. Én teljes szívből tudom ajánlani, mert nagyon érthetően elmagyarázza és gyakoroltatja az IELTS specifikus kritériumokat, illetve a vizsgázó fejével megtanít gondolkodni. Ha több időnk lett volna, biztosan még ennél jobb eredményt sikerült volna belőlem kihoznia.

Tamara