• Image Caption

IELTS nyelvvizsga és általános, ausztrál angol felkészítés | angol, magyar

Éva
Lépj kapcsolatba

Online nyelvoktatással foglalkozó nyelvtanár. Ha külföldön folytatnál tanulmányokat, vagy letelepedési céllal IELTS nyelvvizsgára készülsz, keresd bátran. Speciális módszerrel oktat: nyelvtanozás, szótanulás és magolás nélkül.

Az IELTS angol nyelvvizsga elfogadott több országban: Anglia, Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland

Lakhelye: Magyarország- Ausztrália

Szolgáltatási terület: általános angol felkészítés-IELTS nyelvvizsga felkészítés-ausztrál angol (kiejtés/szleng/kultúra)
Nyelve: magyar, angol
Tapasztalat: 20+ éves szakmai tapasztalatRated 5 out of 5
16 July 2021

Az IELTS vizsga előkövetelmény volt a Mesteres tovább tanulásomhoz, hiszen Hollandiába jelentkeztem. Saját felkészüléssel még januárban megpróbáltam egy vizsgát, ahol writtingen csak 5.5-öt értem el, pedig az Utrechti Egyetem minimum 6.0-át kért ebből a részből. A többi része, gördülékeny volt, azonban a writting miatt újra kellett próbálkoznom. 5 hónapig egyáltalán nem foglalkoztam vele, majd felkerestem Évát, hogy ebben a részben segítségre lenne szükségem. Összesen 3 hét alatt (heti 2 órával) egy egész banddel sikerült feljavítanom a writting technikámat. Így július elején már 6.5-ös writtingot tudhattam a magaménak. Évával ebben a 3 hétben nem csak az írással foglalkoztunk, hanem a speakinggel is (éreztem, hogy vizsga előtt azt is kell gyakorolnom) és ebben a részben is a tanácsainak köszönhetően javítottam 0.5 bandet. Én teljes szívből tudom ajánlani, mert nagyon érthetően elmagyarázza és gyakoroltatja az IELTS specifikus kritériumokat, illetve a vizsgázó fejével megtanít gondolkodni. Ha több időnk lett volna, biztosan még ennél jobb eredményt sikerült volna belőlem kihoznia.

Tamara