• Image Caption

Balázs

Angol - német - magyar nyelvtanár, tolmács és hivatalos fordító
Lépj kapcsolatba

Angol – magyar – német nyelvtanár, tolmács és hivatalos fordító

A 20 magántanári és 10 év fordító-tolmács tapasztalattal rendelkező Balázs alapszinttől egészen a felsőfokig kísérhet végig nyelvtanulási utadon, de akár a vízumjelentkezéshez szükséges dokumentomaidat is lefordítja, ha hivatalos fordításra van szükség.

Egy külföldi utazás alkalmával is akár többször találkozunk kitöltendő hivatalos dokumentumokkal vagy épp idegen nyelvű tájékoztató anyagokkal, amikor is egy-egy apró félrefordítás is komoly problémákat okozhat. Ne bízd a véletlenre, amennyiben szükséges, inkább kérj szakértő segítséget!

 

Mit kínál Balázs?

Angol – német – magyar nyelvű fordítás és tolmácsolás mellett nyelvtanár is. Lehetsz teljesen kezdő, készülhetsz érettségire, felvételire, felsőfokú nyelvvizsgára vagy éppen állásinterjúra. De ha épp külföldre készülsz költözni, vagy már egy idegen országban élsz, IELTS nyelvvizsgára lenne szükséged, állampolgársági vizsgára készülsz vagy bármi egyéb célból, akkor is keresd bátran!

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)          Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)        Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

A fordítás-tolmácsolás Balázsnak hobbiként indult, majd a veszprémi Pannon Egyetemen szerzett szakfordító-tolmács oklevelet, így vált a hobbija hivatássá. Már egész korán elkezdték érdekelni, hogy miről szólnak a dalszövegek és a filmek, sokszor magától fordította őket. Ebből látszik, hogy imádja a zenét, a filmeket, és az utazást, ahol mind-mind jól jön az idegen nyelvek tudása. Mindmáig a hobbija a munkája és örömmel segít másoknak céljaik elérésében.

 

Vedd fel a kapcsolatot Balázzsal ⬇⬇⬇


 

 

Hivatalos anyagok fordítása

Akár egy kellemes utazás, vagy egy külföldi üzlet is meghiúsulhat, ha nem tökéletes a nyelvtudásunk, nem vagyunk benne a szakmai nyelvben. Nem érdemes ezen spórolni, mert sokkal többet veszíthetünk ha nem profi fordító segítségét vesszük igénybe.

 

 


Rated 5.0 out of 5
1 July 2022

precíz és gyors, ez kellett nekem! nagyon ajánlom:)

Éva