• Image Caption

Zsófi

Angol nyelvi- és kulturális felkészítés a külföldi élethez
Lépj kapcsolatba

Angol nyelvterületre indulsz?

Kihívást jelent a nyelvi felkészülés?

Zsófi 9 év külföldi lét után döntött úgy, hogy a nyelv és az idegen kultúra szeretetét tovább szeretné adni és kifejezetten azoknak segíteni, akik most vágnak neki ennek a kalandnak!

Érvényesülj könnyedén!

Ha jobb lenne, hogy ne hideg zuhanyként érjen az új kultúra, a nyelv, a különböző dialektusok, hogy ne hónapokba, évekbe teljen a beilleszkedés és a munkaerőpiacon való érvényesülés, keresd bátran Zsófit, hogy magabiztosan vághass neki az útnak!

Zsófi segít, hogy érvényesülni tudj angol nyelvterületen és be tudj illeszkedni mielőbb!

A megközelítése azért más, mert a programjai keretében csak azt sajátítod el, amire tényleg szükséged van, nem a száraz nyelvtant vagy az olvasáskészséget erőltetve elsősorban, hanem azt a szókincset, nyelvtani struktúrát és beszédkészséget, aminek köszönhetően kint egyenlőként indulsz a  munkaerőpiaci versenyben és a mindennapokban egyaránt. A munkahelyi kultúra módszerének köszönhetően el tudod sajátítani azokat a kultúr specifikus elemeket, amelyekkel sikerrel veszed az interjúkat, előre tudsz lépni egy külföldi munkakörnyezetben, éppen konferenciákon tudsz gyümölcsöző kapcsolatokat építeni, ezzel biztosítva a saját és családod jövőjét.

⬇⬇⬇

Fejleszd az angol tudásod célirányosan!

 

Vedd fel a kapcsolatot Zsófival

⬇⬇⬇


 

Nyelvvizsgára készülsz? IELTS nyelvvizsga a cél továbbtanulás vagy vízum céljából?

IELTS Kézikönyv

Ez az e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást, és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Az IELTS kézikönyvet >>> ezen a linken <<< vagy az alábbi képre kattintva éred el!

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!