• Image Caption

Évi

Online IELTS nyelvvizsga felkészítő
Lépj kapcsolatba

Túl nagy kihívás az IELTS nyelvvizsga egyedül?

Olyan felkészítőre bíznád magad, aki 20+ év tapasztalattal rendelkezik?

Külföldön szeretnél dolgozni, letelepedni vagy külföldi egyetemen folytatnád a tanulmányaidat, és ehhez az IELTS nyelvvizsgára van szükséged?

Tedd le profi segítséggel!

Évi megosztja veled azokat tippeket és trükköket, aminek segítségével teljes rálátásod lesz a vizsgára, és a vizsgáztató tanár szemével látod majd a teljesítményedet, ennek eredményeként pedig rövid időn belül sikeres nyelvvizsgát tehetsz.
Ha a nyelvtudásod fejlesztésére is szükség van, mert nem állsz még készen a vizsgára, akkor egy specifikus szintfelmérő után kidolgozzátok egy teljesen a te igényeidre igazított tervet, és felhozzuk a tudásodat a kívánt szintre.

Segít abban, hogy magabiztosan tudj kommunikálni, így a beszélgetés során azonnal fogsz tudni válaszolni, nem fogsz “lefagyni”.

Tipikusan olyan tanulókkal dolgozik együtt, akiknek elakadásai vannak a beszédben, és gyors haladásra, biztos sikerekre van szükségük.

IELTS Kézikönyv

Ez az e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást, és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban.

Az IELTS kézikönyvet >>> ezen a linken <<< vagy az alábbi képre kattintva éred el!

 

Ha szeretnéd fejleszteni az angol tudásodon az alábbi űrlapon keresztül tudsz kérdezni.

 

 

 

 

Vedd fel a kapcsolatot Évával ⬇⬇⬇


 

Ha szeretnél jobban képbe kerülni, hogy milyen eredményeket érhetsz el a nyelvvizsgára való felkészülés során, akkor nézd meg a tanulóim visszajelzéseit, sikertörténeteit ⬇⬇⬇

Így teljesítettek diákjaink IELTS nyelvvizsga felkészítőnk után!

Tari-Keresztes Noémi,  IELTS átlag 8, listening 8,5, speaking 8, writing 7,5 ès reading 7

Hajdú Leila, négy hét alatt sikeres vizsga, cél Új-Zéland

Kuna Klaudia, kanadai vízumkérelemhez 6.5 eredmény

Licz Gyöngyi, 6.0 eredmény

Nagy Judit, Új-Zéland, 6.0 eredmény

Boros-Gyevi Gergő, Ausztrália, 6.0 overall

 

Tari Ricsi, 4.5 overall, ausztráliai vízumkérelemhez

 

Halas Gábor, Work and Holiday vízumhoz, 4.5 helyett 6.0
lett az eredmény, irány Ausztrália

Galambos Reni, 4.5 volt a cél, 6.0 lett az eredmény

Szigeti Krisztina, 3 hetes gyorstalpaló után biztos siker

 

Mezei Alexandra, rövid időn belül magabiztos kommunikáció a nyaraláson:
“Én voltam a legjobban meglepődve, hogy tudtam/mertem angolul rendelni,
vásárolni, a szálláson intézkedni! Frenetikus érzés volt!”

Mi az IELTS?

A Nemzetközi Angol Nyelvvizsgarendszer (IELTS) célja, hogy segítsen téged abban, hogy olyan országban dolgozz, tanulj  ahol az angol az anyanyelv például Ausztrália, Kanada, Új-Zéland, az Egyesült Királyság és az USA. A vizsga során a hallás utáni szövegértést, az olvasást, írást és beszédkészséget vizsgálják. Az IELTS eredményedet 1-9-ig terjedő skálán értékelik. Magyarországon a British Council szervezi a vizsgákat kizárólag Budapesten.
Az IELTS-t úgy fejlesztették ki, hogy az angol nyelvtudást pontosan értékelje. A tesztkérdéseket ausztrál, kanadai, új-zélandi, brit és amerikai nyelvi szakemberek dolgozták ki. A teszt négy szakaszból áll: hallgatás, olvasás, írás és beszéd. Az IELTS teszt tartalma a mindennapi helyzeteket tükrözi. Értékeléssel elfogulatlan bármilyen háttérrel rendelkező vizsgázókkal szemben.

Miért érdemes IELTS vizsgát tenni?

Ha egy angol nyelvű országban szeretnél dolgozni, élni vagy tanulni, akkor magas szintű angol nyelvtudást kell felmutatnod.
Az angol a harmadik leggyakrabban beszélt nyelv a világon, világszerte 380 millióan beszélik.
Ha képes vagy kommunikálni annak az országnak az anyanyelvén, ahol dolgozni vagy tanulni szeretnél, az számos előnnyel jár. A munkalehetőségek, valamint a közösségbe való beilleszkedés szempontjából is elengedhetetlen.
Az IELTS a legnépszerűbb vizsga azok számára, akik Ausztráliába, Kanadába, Új-Zélandra vagy az Egyesült Királyságba szeretnének kivándorolni. Világszerte több mint 11 000 munkaadó, egyetem, iskola és bevándorlási hivatal ismeri el, köztük 3400 intézmény az Egyesült Államokban.

Milyen IELTS pontszámra van szükségem?

Minden bevándorlási szervnek, egyetemnek, munkahelynek vagy intézménynek sajátos IELTS pontszámkövetelményei vannak. A szükséges pontszám attól függ, hogy milyen munkát vagy tanulmányokat szeretnél elvégezni az adott országban.

Magyarországon hol tehetek IELTS vizsgát ?

Magyarországon kizárólag csak Budapesten lehet IELTS nyelvvizsgát tenni.

Mit kell tudni a papíralapú IELTS nyelvvizsgáról?

Papíralapú IELTS vizsgára már nincsen lehetőség Magyarországon, kizárólag speciális esetekben, de ezt előre kell kérvényezni.

Mit kell tudni a számítógép alapú IELTS nyelvvizsgáról?

A hallás utáni szövegértést, az olvasott szövegértést és az íráskészséget mérő feladatokat számítógépen teheted le valamelyik hivatalos British Council vizsgaközpontban, a szóbeli vizsga pedig egy személyes beszélgetés a vizsgáztatóval.

Mennyibe kerül Magyarországon az IELTS nyelvvizsga?

(2023.márciusban érvényes árak, mindig tájékozódj az aktuális árakról!)

IELTS Academic és General Training: 75.000 Ft

IELTS for UK Visas and Immigration (UKVI) (Academic és General Training): 75.800 Ft

 

 


Rated 5.0 out of 5
7 November 2021

Segítőkész, precíz munka! 4 hét felkészítés, 6.0 overall IELTS 😊 4 hetem volt felkészülni GT Vizsgára amin 5.0 volt a követelmény, ez az SOS IELTS viszont kicsit túl is lett teljesítve🙂 Hatalmas segítségek voltak az apró kis Hint-ek, amelyek ebbe a kis időbe belefértek, ezek nélkül nem ment volna a vizsga. Köszi Évi!😊

A cél Új-Zéland, így már a célegyenesben😊

2021. október

Leila
Rated 5.0 out of 5
7 November 2021

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek az én Ielts vizsgám felkészülését és eredményét.

Nekem viszonylag kevés időm volt a felkészülésre, mert szinte határidőre kellett teljesítenem a tesztet. Vízumhoz szükséges General training vizsgára jelenkeztem, tehát 4.0 volt a minimum szint, amit el kellett érnem.

Kb. 1,5-2 hét volt, amikor gyakorolni tudtam. A létező összes tesztet kitöltöttem, amit a neten találtam listening és reading részhez. Ami szerintem egy nagyon jó gyakorlás, a kezdeti sokk után, már nagyjából ráállt a szemem arra, hogy mikor mire kell figyelni, pontosan hány szót írhatok és milyen típusú feladatokkal fogok találkozni. Utána jött a következő kérdés, hogy a writing és speaking részre hogyan készüljek? Ekkor találkoztam Eva Heklivel, aki egy rövid szintfelmérő után, 4 órába sűrítve elmondta a legjobb tippeket a vizsgával kapcsolatban. A writing résznél nagyon sokat segített, hogyan is építsem fel a levél és az esszé részt, gyorsan megtanított nekem alap szinonimákat, amik hasznosnak bizonyultak. Erre körülbelül 3 órát szántunk, természetesen házi feladatot is kaptam és az utolsó óránkon pedig átvettük a teszt többi részét. Nos a vizsga eredményem jobb lett, mint, amire számítottam, mert 5.5 lett az írásbeli és 5.0 a szóbeli. Nem lehetek elég hálás Eva Heklinek, ezért a rapid segítségért, hogy tudott rám időt szakítani. Mindenkinek hasonlóan sikeres felkészülést és eredményeket kívánok!

E

Dóra
Rated 5.0 out of 5
7 November 2021

Sziasztok!Szeretnék megosztani egy pár gondolatot veletek,Hekli Évárol,akit Szilvia Diener által ismertem meg .Éva angol nyelv iránti szeretete ,egy új világot nyitott meg emberségben és főleg tudásban.Nyitott,koherens,integráns ,hiteles,érzéke van a különlegesre,mindenben a jót ,a pozítivat ,az értéket képviseli.Felkészítő tanárként,új szemléletet ad ,az ismeretek összefüggéseit ,az ismerethálózat felépitését mutatta meg.Köszönet mindenért és ha bárkinek szüksége van felkészítő tanárra forduljon hozzá bizalommal.🤗

2021.június

Ibolya
Rated 5.0 out of 5
7 November 2021

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek az IELTS vizsgára való felkészülésem és magának a tesztnek a tapasztalatait 🙂

Külföldi MSc jelentkezéshez kellett IELTS vizsgát tennem, amire januárban kezdtem meg a felkészülést Eva Hekli segítségével. Összességében szerintem ez egy elég specifikus nyelvvizsga, ezért mindenképpen olyan tanárt kerestem, aki konkrétan erre a vizsgára specializálódott. A felkészülésre 3 hónapot szántam és így most áprilisban voltam vizsgázni.

Az eredményem összesítésben 7.5, ami 8.5 reading és listening, valamint 6.0 writing és speaking részből tevődött össze. Eva órái során számomra a leghasznosabbnak a különböző technikák megértése és begyakorlása bizonyult, mivel ezeket a vizsgán is eredményesen tudtam alkalmazni. Például, hogy hogyan kell követni a szöveget a listening feladatban vagy hogyan kell strukturálni az esszét a writing részben. Bár a magam elé támaszott elvárást, ami minimum 6.5 pont elérése volt minden részben és összesen 7-es értékelés elérése, csak részben sikerült teljesíteni, de ez a pontszám így is elég lesz a legtöbb egyetemre, ahova jelentkeztem. Amit tanácsolni tudok azoknak, akik készülnek vizsgára, hogy minél több writing feladatot írjatok meg próbaként és a vizsga előtt a lehető legtöbbet beszéljetek angolul valakivel, hogy “edzésben” legyetek a nagy napon 😃

Sok sikert mindenkinek és mégegyszer köszönöm Eva-nak a sok segítséget! 🙂

2021. május

Dani
Rated 5.0 out of 5
7 November 2021

Sziasztok! Tavaly jelentkeztem egy jatekfejleszto ceghez melynek egyik székhelye Melbourneben van. Par hettel az interjú utan irtak hogy felvettek es szeretnek ha kikoltoznek, viszont azt meg nem tudjak hogy pontosan mikor es hogyan hiszen meg nem volt dolguk magyar munkavallaloval. Tobb honap levelezes utan vegre felvette velem a kapcsolatot az immigracios csapat akik kozoltek hogy az altalam megigényelendő Medium-term 482 TSS vizumhoz egy IELTS nyelvvizsga is szukseges meghozza minden feladatbol legalabb 5 pontot kell szerezzek. Igaz 1.5 evet eltem Kanadaban, megis ugy ereztem hogy szuksegem van Valakire aki felkeszit, ezügyben Szilvia Dienerhez fordultam segítségért. Szilvi mar aznap ajanlott nekem egy tanárnőt Eva Hekli szemelyeben. Mivel nagyjabol 3 hetünk a felkeszulesre ezért heti 3-4 alkalommal gyakoroltunk Evivel az IELTS vizsgára. A teszt 4 részből all: hallott szövegértés, olvasott szövegértés, írás és fogalmazás, kommunikációs készségek. Evi szinte az összes részhez tudott tanacsokat adni, mint peldaul hogy a fogalmazasnal milyen specialis kifejezeseket hasznaljak amik biztosan ahhoz vezetnek hogy tobb pontot szerezzek, milyen legyen a fogalmazasom felepitese, mikre figyeljek a hallott szovegertesnel illetve ahol ugy erezte hogy lehetne meg fejlodnom azokra a reszekre kulon raerositettunk. Biztosra mondhatom, ha nem gyakoroltunk volna a tesztre Evivel a vizsga előtt, nem sikerült volna ilyen jol es legalabb 1 ponttal rosszabbak lettek volna a eredmenyek. A gyakorlás meghozta gyumolcset, az IELTS vizsga osszes tesztje tobb lett mint 6 pont ami nem csak a 482 vizumhoz, de meg a Permanent Residencyhez is eleg. Ezúton is szeretném megkoszonni Evinek a felkeszitest illetve barki aki IELTS vizsgara keszul es szeretne biztosra menni, mindenkeppen ajanlom hogy forduljon hozza bizalommal.

Eredmeny: overall 7.0

2021.február

László