• Image Caption

IELTS nyelvvizsga felkészítő

Éva
Lépj kapcsolatba

 

A vizsgáztató szemével szeretnéd látni a teljesítményedet? 

Tedd le az IELTS nyelvvizsgát profi segítséggel!
Külföldön szeretnél dolgozni, letelepedni vagy külföldi egyetemen folytatnád a tanulmányaidat, és ehhez az IELTS nyelvvizsgára van szükséged?
Szeretnél kiszámíthatóan, gyorsan és hatékonyan felkészülni az IELTS nyelvvizsgára?
Megosztom veled azokat tippeket és trükköket, aminek segítségével teljes rálátásod lesz a vizsgára, és a vizsgáztató tanár szemével látod majd a teljesítményedet, ennek eredményeként rövid időn belül sikeres nyelvvizsgát tehetsz.
Ha a nyelvtudásod fejlesztésére is szükség van, mert nem állsz még készen a vizsgára, akkor egy specifikus szintfelmérés után kidolgozunk egy teljesen a te igényeidre igazított tervet, és felhozzuk a tudásodat a kívánt szintre.

Segítek abban, hogy magabiztosan tudj kommunikálni, így a beszélgetés során azonnal fogsz tudni válaszolni, nem fogsz “lefagyni”.

Tipikusan olyan tanulókkal dolgozom együtt, akiknek elakadásai vannak a beszédben, és gyors haladásra, biztos sikerekre van szükségük.

Ha szeretnél jobban képbe kerülni, hogy milyen eredményeket érhetsz el a nyelvvizsgára való felkészülés során, akkor nézd meg a tanulóim visszajelzéseit, sikertörténeteit ⬇⬇⬇

 


 

 

Tari-Keresztes Noémi,  IELTS átlag 8, listening 8,5, speaking 8, writing 7,5 ès reading 7

Hajdú Leila, négy hét alatt sikeres vizsga, cél Új-Zéland

Kuna Klaudia, kanadai vízumkérelemhez 6.5 eredmény

Licz Gyöngyi, 6.0 eredmény

Nagy Judit, Új-Zéland, 6.0 eredmény

Boros-Gyevi Gergő, Ausztrália, 6.0 overall

 

Tari Ricsi, 4.5 overall, ausztráliai vízumkérelemhez

 

Halas Gábor, Work and Holiday vízumhoz, 4.5 helyett 6.0
lett az eredmény, irány Ausztrália

Galambos Reni, 4.5 volt a cél, 6.0 lett az eredmény

Szigeti Krisztina, 3 hetes gyorstalpaló után biztos siker

 

Mezei Alexandra, rövid időn belül magabiztos kommunikáció a nyaraláson:
“Én voltam a legjobban meglepődve, hogy tudtam/mertem angolul rendelni,
vásárolni, a szálláson intézkedni! Frenetikus érzés volt!”

Mi az IELTS?

A Nemzetközi Angol Nyelvvizsgarendszer (IELTS) célja, hogy segítsen Téged abban, hogy olyan országban dolgozz, tanulj vagy kivándoroljon, ahol az angol az anyanyelv. Olyan országok, mint Ausztrália, Kanada, Új-Zéland, az Egyesült Királyság és az USA. A vizsga során azt vizsgálják, hogy mennyire tudsz angolul hallgatni, olvasni, írni és beszélni. Az IELTS-t 0-9-ig terjedő skálán értékelik. Magyarországon a British Council szervezi a vizsgákat. Budapesten es Szegeden van erre lehetőség.
Az IELTS-t úgy fejlesztették ki, hogy az angol nyelvtudást tisztességesen és pontosan értékelje. A tesztkérdéseket ausztrál, kanadai, új-zélandi, brit és amerikai nyelvi szakemberek dolgozták ki. A teszt négy szakaszból áll: hallgatás, olvasás, írás és beszéd. Az IELTS teszt tartalma a mindennapi helyzeteket tükrözi. Elfogulatlan és igazságos a bármilyen háttérrel rendelkező vizsgázókkal szemben.

Miért érdemes IELTS vizsgát tenni?

Ha egy angol nyelvű országban szeretnél dolgozni, élni vagy tanulni, akkor magas szintű angol nyelvtudást kell felmutatnod.
Az angol a harmadik leggyakrabban beszélt nyelv a világon, világszerte 380 millióan beszélik.
Ha képes vagy kommunikálni annak az országnak az anyanyelvén, ahol dolgozni vagy tanulni szeretnél, az számos előnnyel jár. A munkalehetőségek, valamint a közösségbe való beilleszkedés szempontjából is elengedhetetlen.
Az IELTS a legnépszerűbb vizsga azok számára, akik Ausztráliába, Kanadába, Új-Zélandra vagy az Egyesült Királyságba szeretnének kivándorolni. Világszerte több mint 11 000 munkaadó, egyetem, iskola és bevándorlási hivatal ismeri el, köztük 3400 intézmény az Egyesült Államokban.

Milyen IELTS pontszámra van szükségem?

Minél magasabb pontszámot érsz el az IELTS nyelvvizsgán, annál jobban fogod tudni használni az angolt. Minden bevándorlási szervnek, egyetemnek, munkahelynek vagy intézménynek sajátos IELTS pontszámkövetelményei vannak. A szükséges pontszám attól függ, hogy milyen munkát vagy tanulmányokat szeretnél elvégezni az adott országban.