• Image Caption

Blanka

Életmód orvos, természetgyógyász, önismereti terapeuta
Lépj kapcsolatba

SOKKAL TÖBB VAN BENNED, MINT GONDOLNÁD!

Blanka kíváncsi természete miatt már gyermekkora óta mindig, mindennel kapcsolatosan szerette tudni, hogy mi, miért történik, mi a kiváltó ok, mi vezetett oda és mi rá a jó megoldás. Mikor édesanyjával bejárt a gyermekorvosi rendelőbe, teljesen elvarázsolta az emberi szervezet működése, miért alakulnak ki különböző betegségek és milyen módon lehet azokat gyógyítani. Inspiráló életútja a gyógyítás és a segítés területe felé az orvosi egyetemen kezdődött, azonban ott kevés szó esett a kiváltó ok megtalálásáról és a megelőzés fontosságáról, ezért a test után az elme területén is elmélyítette tudását, hisz kíváncsi volt rá, van-e összefüggés az elme működése és a testi betegségek kialakulása között.

Mindig elsősorban az alternatív, gyógyszer nélküli, holisztikus megoldások érdekelték!

Blanka sok keresgélés után Németországban tett szert a vágyott tudásra, mivel ez volt az egyedüli ország a világon, ahol elvégezhető az a szakorvosi képzés, mely pszichoszomatika néven vált ismertté. 16 éven keresztül többféle németországi klinika kurzusain vett részt és azóta is sikeresen segíti a hozzá fordulókat, akik egytől egyig jelentős javulásról számolnak be, akiknek sok esetben gyógyszereit sikeresen csökkenteni vagy teljesen elhagyniuk sikerült.
Eredményei mind a mai napig igazolják, hogy

nem a betegséget kell gyógyítani, hanem magát az embert!

 

Minden esetben figyelembe kell venni a bio-pszicho-szociális környezetet. Blanka a hozzá fordulókat 30 éves tapasztalatával segíti, hogy elsajátítsák a pozitív szemléletmódot és problémájukat több szemszögből vizsgálják minden esetben a megoldásra fókuszálva!
Életmódorvosként életmód változtatásban nyújt segítséget. Az egészséges életmód kialakítása minden esetben személyre szabottan, az adott körülmények és az anyagi lehetőségek figyelembevételével történik, – orvosi leleteket, laboreredményeket, meglévő étkezési szokásokat, esetlegesen meglévő betegségeket is mind-mind figyelembe véve. Blanka alternatív megoldásokat keres az egyéni lehetőségekhez mérten. A tanácsadás részét képezik a stresszkezelési stratégiák, a munka és magánélet egyensúlya és a hatékony időgazdálkodás is.

Vedd fel a kapcsolatot Blankával ⬇⬇⬇


 

A 60-90 perces online konzultációk alkalmával az orvosi és a pszichoszomatikus tudását valamint a 30 éves tapasztalatát társítja a pozitív pszichológia és a life coaching módszereivel. Általában 3-5-8 alkalom ajánlott.

SZOLGÁLTATÁSOK:

  • Önbizalom erősítés és az önbizalomhiány megszüntetése, magabiztosság kialakítás
  • Külföldön élő magyarként felmerült beilleszkedési, alkalmazkodási, munkahelyi, gyermeknevelési problémák megoldás keresése
  • Aktuális élethelyzet elakadások megbeszélése, megoldások keresése
  • Életközépi válság tisztázása, megoldási opciók
  • Stresszkezelési tűrőképesség növelése különböző stratégiákkal és módszerekkel
  • Minőségi Énidő kialakítása
  • Hatékony időgazdálkodási módszerek megtanulása
  • Szakmai- és karrier elakadások
  • Csoportos foglalkozások min. 4 fő jelentkezése esetén

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!