• Image Caption

Vanda

Vállalkozás támogató, projektmenedzser
Lépj kapcsolatba

Vállalkozásban gondolkodsz vagy már voltál is olyan bátor és alapítottál egy céget, viszont a feladatok kezdenek káosszá válni és kezded bánni az egészet?

Ne tedd,

mert aggódás helyett virtuális projektmenedzserként segítek inkább Neked, hogy legyen egy modern és hatékony weboldalad (Squarespace), amin keresztül az ügyfelek is tudni fogják, hogy Rád van szükségük!

Vanda Segít!

hogy be legyen állítva a weboldalad SEO-ja, követőkódjai és az, hogy a Google is mielőbb felfedezzen magának!

Hatékonyan és költségoptimalizálva legyenek a hirdetéseid elkészítve a Google Ads-en vagy a közösségi média platformokon (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Cikkeid, posztjaid vagy tartalmad szülessen akár a weboldaladra, a blog.hu-ra vagy a social media felületekre a témád, kulcsszavakat biztosan figyelembe véve!

1-1 kiemelt projektedben sem maradsz egyedül a résztvevőkkel és feladatokkal, segíthet a felek és feladatok közötti koordinációban is!

Keresd meg, ha úgy érzed, hogy már túl sok a feladat és jó lenne tisztábban látni, gyorsabban haladni. Ha nem bírsz több időt kisajtolni a tartalomnaptár készítésre, stratégiára vagy akár a kisebb feladatokra anélkük. hogy a szerelemprojekted lényege lassan elveszne.

Fordíts időt arra, ami neked igazán fontos és szereted,

a többit bízd Rá ⬇⬇⬇


 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!