Programok a világ körül

Látnivalók, események, kirándulóhelyek, magyar kulturális találkozók és közösségek vagy épp a gasztronómia remekei, ezen az oldalon igyekszünk minden, számotokra hasznos információt összegyűjteni különböző kategóriákban és helyszínekről.*

*Az oldalon található programok folyamatosan frissülnek, így mindig a legfrissebb információkat találod meg.

Amerika


Ausztrália


Új-Zéland


Kanada


Európa


Közép- és Dél-Amerika


Közép-kelet és Ázsia


Tudsz valami olyan programot, ami nem szerepel nálunk?

Ne fogd vissza magad, jelezd felénk, hogy viszont lásd az oldalon!Küldetésünk

Fontos kiemelni, hogy a Minden Ami Külföld NEM azzal a céllal jött létre, hogy arra buzdítsuk az embereket, hogy elhagyják a hazájukat és külföldre menjenek. Küldetésünk, hogyha valaki eldönti, hogy külföldre szeretne menni mielőtt megteszi a lépést Partnereink segítségével a legjobb rálátása legyen az adott országra.

Többet szeretnél rólunk megtudni? Honnan jött a Minden Ami Külföld ötlete? Milyen céljaink vannak? Itt ezt megteheted!

Saját tapasztalatból fontosnak tartjuk, hogy lehetőséget adjunk Neked is, hogy mielőtt külföldre költöznél vagy utaznál a legtöbb információt megtudd az adott országról, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések! Szolgáltató partnereinkkel való együttműködéseinket folyamatosan ellenőrizzük és igyekszünk velük kézen fogva a legjobb szolgáltatást nyújtani.

Csapból még nem a Minden Ami külföld folyik, de törekszünk arra. hogy minél több emberhez eljussanak azok az információk amivel segíthetünk a külföldre költözésben vagy akár egy rövidebb utazásban is.


Tervezés, szervezés és megvalósítás!

Ebben tudunk Neked segíteni!


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!