Panama és Paraguay

kérdezz-felelek


Szeretnél olyan országba költözni, ahol szinte alig vagy egyáltalán nem kell adóznod a jövedelmed után?

Digitális nomádként képzeled a jövőd? Céget alapítanál külföldön?
2023. október 3-án

élő beszélgetés Bencével

digitális nomád szakértő, vállalkozási- és adózási tanácsadó,

aki számos országban jártas, főállású kutatóként 14 állampolgársági és 87 letelepedési programot ismer nagyon jól!


A beszélgetésen Facebook oldalunkon tudtok részt venni: Minden Ami Külföld Facebook

Mikor találkozunk?
2023. október 3-án, magyarországi idő szerint 21.00-tól

Ki lesz a vendégem?
Bence, aki főállású kutatója bizonyos országok letelepedési programjainak, illetve emellett maga is digitális nomád, vállalkozási és cégalapítási tanácsadó, adózási szakértő! Ha már az esemény előtt felvennéd vele a kapcsolatot, azt meg is teheted ITT ezen az oldalon! Bencéről bővebben egy korábban íródott blogbejegyzésünkben is olvashatsz vagy nézd meg YouTube videónkat, ahol Bence egy kicsit elkalauzol minket Paraguay világába.Kérdezz élőben!

Ha érdeklődsz a digitális nomád életmód iránt, vagy épp Panama, Paraguay vonz, ne hagyd ki ezt az eseményt! Élőben is fogsz tudni kérdezni Bencétől, de akár előre is felteheted kérdéseidet! Fontos, hogy kizárólag a fenti témákkal kapcsolatban feltett kérdések kerülnek megválaszolásra! Ha valami kérdésre nem marad idő akkor később fogjuk azokat megválaszolni Nektek, írásban.


Élőben fogunk bejelentkezni, de miért is érdemes regisztrálni az eseményre?!

  • Előre el tudod küldeni a felmerülő kérdéseid! Ez akkor is jól jöhet, ha valamiért mégsem tudsz minket élőben követni, de utólag visszanéznéd, és szeretnéd, ha a kérdésed megválaszolásra kerülne! A beszélgetés végén a regisztrált jelentkezők által küldött kérdésekkel kezdjük a kérdezz-felelek részt ( így sem biztosított, hogy mindenki kérdésére élőben fogunk tudni válaszolni, de a fennmaradó kérdésekre a válaszokat el fogjuk küldeni!)
  • Kisorsolunk egy INGYENES online konzultációt Bencével, ahol személyre szabottan át tudjátok beszélni a lehetőségeidet.
  • Ezen kívül egy IELTS kézikönyv is gazdára talál, hisz a vízumhoz nyelvvizsgára is szükség lesz majd 😉Kérjük, ha részt vettél, értékeld az eseményt!

Köszönjük!


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj első kézből külföldi hírekről, aktualitásokról és a Minden Ami Külföld történéseiről, hogy Téged se érjenek meglepetések!

👇👇👇👇👇

Már rendszeres olvasónk vagy?

Kérlek értékeld hírleveleinket, mert folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket és fejlesszük szolgáltatásainkat a Ti igényeiteket figyelembe véve!


Rated 5.0 out of 5
12 March 2024

Aranyos

Anonim
Rated 4.0 out of 5
6 March 2024

Hasznosak, erdekesek

Anonim
Rated 5.0 out of 5
6 March 2024

Szerintem maximális erőbedobással, figyelemmel és becsülettel dolgoztok. Szeretem a csoportot és a live-okat is. Óriási segítség, hogy vagytok. Köszönjük! 🙂

Andrea75
Rated 5.0 out of 5
1 December 2023

Szerintem egy jobb reményében és élethez munkák jó ötletnek tartom.

Anonim
Rated 5.0 out of 5
8 March 2023

Nekem tetszik sok érdekes téma új info🫶🏻

Ádám Zsuzsa dr.