Külföldön tanulnál?Legyen az egy új nyelv elsajátítása, egy új szakma vagy egyetemi továbbtanulás,


JÓ HELYEN JÁRSZ!


Külföldi tanulmányokat választani, nem csak egy új iskolát, hanem egy életre szóló kalandot is jelent. Az általunk kínált szolgáltatások azonban messze túlmutatnak az iskolaválasztáson. Szakértői csapatunk nem csupán a megfelelő intézmény megtalálásában segít, hanem személyre szabott támogatást is nyújt a teljes folyamat során. Kezdve a pályázatok beadásától az ösztöndíjak megszerzéséig, mi mindenben melletted állunk. A külföldi tanulás nem csak az oktatásról szól, hanem az életed egy fontos fejezetéről. Mi segítünk abban, hogy ez a fejezet sikeres legyen!

Az elkötelezettségünk nem csak abban rejlik, hogy segítünk megtalálni a legmegfelelőbb oktatási programot és intézményt, de támogatunk abban is, hogy a külföldi lét során megjelenő kihívások, akadályok ne tűnjenek félelmetesnek! Együttműködünk veled az adminisztratív feladatokban, segítünk a szállás kiválasztásában, és személyre szabott tanácsokkal látunk el a helyi kultúráról és életmódról. Ha készen állsz arra, hogy megtedd a következő lépést, töltsd ki a lenti űrlapot és lépj a személyes fejlődésed útjára!

 

OKTATÁSI TANÁCSADÁS

Ha készen állsz arra, hogy elkezd életed új izgalmas fejezetét, töltsd ki az űrlapot, és hagyd, hogy szakértőink segítsenek megtervezni és megvalósítani a következő lépéseidet az álmaid felé!


 


Tudtad?

A KSH statisztikái alapján az Engame Akadémia adatai szerint az elmúlt években is növekedni látszik a külföldön továbbtanulók száma és a diákok többsége nem változtatott jelentkezési tervein még a covid járvány miatti időszakban sem és azóta is egyre többen igyekeznek külföldön elvégezni felsőfokú tanulmányaikat.