Ausztrål turista vízum igénylés*

 

Hacsak nem ausztrĂĄl ĂĄllampolgĂĄr vagy akkor, Ă©rvĂ©nyes turista vĂ­zumra van szĂŒksĂ©ged az orszĂĄgba valĂł belĂ©pĂ©shez.

AusztrĂĄliĂĄba turistakĂ©nt törtĂ©nƑ beutazĂĄshoz az alĂĄbbi tĂ­pusĂș vĂ­zumok egyikĂ©re van szĂŒksĂ©ged:
eVisitor
(651-es alosztĂĄly): ez a turista vĂ­zum egy Ă©ven belĂŒl legfeljebb hĂĄrom hĂłnapig tartĂł, turisztikai vagy ĂŒzleti cĂ©lĂș többszöri ausztrĂĄliai lĂĄtogatĂĄsra szĂłl. Ez a vĂ­zum szĂĄmos eurĂłpai orszĂĄg ĂștlevelĂ©nek birtokosai szĂĄmĂĄra elĂ©rhetƑ. Ez a vĂ­zum nem hosszabbĂ­thatĂł meg.
LĂĄtogatĂłi vĂ­zum (600-as alosztĂĄly): turisztikai vagy ĂŒzleti cĂ©lĂș ausztrĂĄliai lĂĄtogatĂĄsra jogosĂ­t. Minden nemzetisĂ©g szĂĄmĂĄra nyitva ĂĄll. ÁltalĂĄban legfeljebb hĂĄrom hĂłnapos tartĂłzkodĂĄsra adhatĂł. MeghosszabbĂ­tĂĄsĂĄra van lehetƑsĂ©g, bizonyos körĂŒlmĂ©nyek között tovĂĄbbi legfeljebb 12 hĂłnapos idƑtartamra adhatĂł.

AusztrĂĄlia magyar ĂĄllampolgĂĄrok szĂĄmĂĄra vĂ­zumköteles orszĂĄg. Ha turista cĂ©llal szeretnĂ©l AusztrĂĄliĂĄba utazni akkor 651 evisitor vĂ­zumot kell igĂ©nyelned amivel belĂ©pĂ©s utĂĄn maximum 3 hĂłnapot tartĂłzkodhatsz a kenguruk földjĂ©n. ÖsszetettĂŒk a legfontosabb tudnivalĂłkat errƑl a vĂ­zumrĂłl, hogy ne Ă©rjenek meglepetĂ©sek!



A 600-as ausztrål låtogatói vízumra is tudsz jelentkezni. Kattintsd ide az igényléséhez.


FONTOS TUDNIVALÓK AZ AUSZTRÁL EVISITOR (TURISTA) VÍZUMRÓL:

  • többszöri belĂ©pĂ©sre jogosĂ­tĂł vĂ­zum
  • tiszta erkölcsi bizonyĂ­tvĂĄny szĂŒksĂ©ges
  • ha Neked vagy bĂĄrmely csalĂĄdtagodnak tartozĂĄsa van az ausztrĂĄl ĂĄllam felĂ©, az esetben ezt szĂŒksĂ©ges igĂ©nylĂ©s elƑtt kifizetni
  • elegendƑ megtakarĂ­tott pĂ©nzzel kell rendelkezned amit igazolnod is kell. Ennek azonnal hozzĂĄfĂ©rhetƑ összegnek kell lennie, tehĂĄt nem lehet ingatlan vagy mĂĄs vagyontĂĄrgy a fedezet, nem lehet lekötött pĂ©nz, csak olyan ami azonnal adott Ă©rtĂ©ken hozzĂĄfĂ©rhetƑ, a bankszĂĄmlĂĄn kell, hogy legyen
  • addig ne szervezd meg az ausztrĂĄl utadat amĂ­g nem kaptad meg a pozitĂ­v vĂ­zum bĂ­rĂĄlatod! Ez akkor is Ă©rvĂ©nyes, ha egy vilĂĄg körĂŒli Ăștra mĂ©sz Ă©s AusztrĂĄlia is Ăștba esik! Hogy AusztrĂĄlia szĂĄmodra vĂ­zumköteles orszĂĄg vagy sem, ez a Te felelƑssĂ©ged kiderĂ­teni Ă©s nem mondjuk egy utazĂĄsi iroda dolgozĂłjĂĄnak kell erre felhĂ­vni a figyelmedet, miutĂĄn befizettĂ©l egy utat
  • vĂ­zum bĂ­rĂĄlatot ha megkaptad, onnan szĂĄmĂ­tva egy Ă©ved van a orszĂĄgba valĂł bebelĂ©pĂ©sre


  • minden belĂ©pĂ©s utĂĄn maximum 3 hĂłnapot maradhatsz AusztrĂĄliĂĄban
  • ha az utolsĂł napon lĂ©psz be (vĂ­zumban MUST NOT ARRIVE AFTER melletti dĂĄtum) akkor is, onnantĂłl szĂĄmĂ­tva 3 hĂłnapot maradhatsz
  • csak AusztrĂĄlia hatĂĄrĂĄn kĂ­vĂŒlrƑl adhatĂł be a kĂ©relem
  • amennyiben vĂĄltozĂĄs ĂĄll be pl a nevedben akkor van lehetƑsĂ©g kĂ©rni mĂłdosĂ­tĂĄst
  • nem tiltja, hogy Te online pl MagyarorszĂĄg felĂ© dolgozz közben
  • olyan biztosĂ­tĂĄssal kell rendelkezned ami AusztrĂĄliĂĄban is Ă©rvĂ©nyes
  • csalĂĄdtagjaidat ebbe a kĂ©relembe nem foglalhatod bele, mindenkire Ă©s akĂĄr kiskorĂș gyermekre is kĂŒlön kell igĂ©nyelni
  • ausztrĂĄl bevĂĄndorlĂĄsi hivatal felĂ© nincsen ennek a vĂ­zum kĂ©relemnek költsĂ©ge

Mely orszĂĄgok jogosultak az ausztrĂĄl eVisitor vĂ­zumra?

Mindent tudni szeretnĂ©l AusztrĂĄliĂĄrĂłl, mielƑtt Ăștnak indulsz?

15 Ă©ves ausztrĂĄl vĂ­zum tanĂĄcsadĂłi tapasztalattal a hĂĄtunk mögött megalkottuk az AUSZTRÁLIA KISOKOST, amibe prĂłbĂĄltunk mindent Ășgy beletenni, hogy segĂ­tsen mindenkinek, aki a kenguruk földjĂ©re szeretne rövid vagy hosszĂș tĂĄvra utazni, tanulni, munkĂĄt vĂĄllalni, letelepedni. Az AusztrĂĄl kisokos egy több, mint 100 oldalas informatĂ­v tĂĄjĂ©koztatĂł magyar nyelven!

Ide kattintva tudj meg mindent AusztrĂĄliĂĄrĂłl Te is! <<<



AUSZTRÁLIA a vilĂĄg minden tĂĄjĂĄrĂłl fogadja a lĂĄtogatĂłkat. Az eVisitor vĂ­zum az egyik leggyorsabb Ă©s legegyszerƱbb mĂłdja annak, hogy turisztikai vagy ĂŒzleti lĂĄtogatĂĄsra jelentkezz.
Az eVisitor igĂ©nylĂ©sĂ©nek feltĂ©telei a következƑk:
-a kĂ©relem benyĂșjtĂĄsĂĄhoz AusztrĂĄliĂĄn kĂ­vĂŒl kell tartĂłzkodni;
-az eVisitorra jogosult ĂștlevĂ©llel kell rendelkezni; Ă©s
-meg kell lennie a valós szåndéknak, hogy ideiglenesen låtogass el Ausztråliåba:
turisztikai cĂ©llal, amely magĂĄban foglalhatja a csalĂĄd vagy barĂĄtok meglĂĄtogatĂĄsĂĄt; vagy ĂŒzleti cĂ©llal, amely magĂĄban foglalhatja a rĂ©szvĂ©telt:
oktatĂĄs vagy ĂŒzleti talĂĄlkozĂłk; szeminĂĄriumok; kongresszusok; vagy konferenciĂĄk.
Ha eVisitor engedĂ©lyt kapsz, a következƑ feltĂ©telek vonatkoznak RĂĄd:
-hårom hónapnål hosszabb ideig nem folytathatsz tanulmånyokat vagy képzést;
-Ausztråliåba való utazåskor és az oda való belépéskor nem szenvedhetsz tuberkulózisban; és
-nem rendelkezel olyan bĂŒntetƑítĂ©letekkel, amelyekĂ©rt összesen legalĂĄbb 12 hĂłnapos vagy annĂĄl hosszabb idƑtartamra Ă­tĂ©ltek el, fĂŒggetlenĂŒl attĂłl, hogy a bĂŒntetĂ©st letöltötted-e vagy sem.
AusztrĂĄliai lĂĄtogatĂĄsĂĄnak cĂ©ljĂĄtĂłl fĂŒggƑen tovĂĄbbi vĂ­zumfeltĂ©telek is vonatkozhatnak RĂĄd.

A vĂ­zum engedĂ©lyezi, hogy a vĂ­zum megadĂĄsĂĄnak napjĂĄtĂłl szĂĄmĂ­tott 12 hĂłnapon belĂŒl tetszƑleges alkalommal lĂ©pjen be AusztrĂĄliĂĄba, Ă©s minden egyes alkalommal legfeljebb hĂĄrom hĂłnapig tartĂłzkodhat AusztrĂĄliĂĄban.

MegjegyzĂ©s: A tengerentĂșli brit ĂĄllampolgĂĄrok (BNO), a brit fĂŒggƑ terĂŒletek ĂĄllampolgĂĄrai, a tengerentĂșli brit ĂĄllampolgĂĄrok, a brit vĂ©dett szemĂ©lyek Ă©s a brit ĂĄllampolgĂĄrsĂĄggal rendelkezƑk nem jogosultak eVisitor vĂ­zumot igĂ©nyelni.

>>> Olvasd el az AusztrĂĄlia kisokost Ă©s tudj meg mindent! <<<

Ausztrål turista vízum igénylés*


RÖVID INFORMÁCIÓS VIDEÓ NEKED AZ AUSZTRÁL TURISTA VÍZUMRÓL

*KĂ©rlek, vedd figyelembe, hogy mi egy harmadik fĂ©lkĂ©nt mƱködƑ ĂŒgynöksĂ©g vagyunk,

amely szolgĂĄltatĂĄsi dĂ­jat szĂĄmĂ­t fel az ĂŒgyintĂ©zĂ©sĂ©rt.

Az adataidat továbbítjuk a kormánynak, Ƒk van, hogy díjat számítanak fel.