Ausztrál turista vízum igénylés*

 

Hacsak nem ausztrál állampolgár vagy akkor, érvényes ausztrál vízumra van szükséged az országba való belépéshez.

Ausztráliába turistaként történő beutazáshoz az alábbi típusú vízumok egyikére van szükséged:
eVisitor
(651-es alosztály): ez a turista vízum egy éven belül legfeljebb három hónapig tartó, turisztikai vagy üzleti célú többszöri ausztráliai látogatásra szól. Ez a vízum számos európai ország útlevelének birtokosai számára elérhető. Ez a vízum nem hosszabbítható meg.
Látogatói vízum (600-as alosztály): turisztikai vagy üzleti célú ausztráliai látogatásra jogosít. Minden nemzetiség számára nyitva áll. Általában legfeljebb három hónapos tartózkodásra adható. Meghosszabbítására van lehetőség, bizonyos körülmények között további legfeljebb 12 hónapos időtartamra adható.

Ausztrália magyar állampolgárok számára vízumköteles ország. Ha turista céllal szeretnél Ausztráliába utazni akkor 651 evisitor vízumot kell igényelned amivel belépés után maximum 3 hónapot tartózkodhatsz a kenguruk földjén. Összetettük a legfontosabb tudnivalókat erről a vízumról, hogy ne érjenek meglepetések!FONTOS TUDNIVALÓK AZ AUSZTRÁL EVISITOR (TURISTA) VÍZUMRÓL:

 • többszöri belépésre jogosító vízum
 • tiszta erkölcsi bizonyítvány szükséges
 • ha Neked vagy bármely családtagodnak tartozása van az ausztrál állam felé, az esetben ezt szükséges igénylés előtt kifizetni
 • elegendő megtakarított pénzzel kell rendelkezned amit igazolnod is kell. Ennek azonnal hozzáférhető összegnek kell lennie, tehát nem lehet ingatlan vagy más vagyontárgy a fedezet, nem lehet lekötött pénz, csak olyan ami azonnal adott értéken hozzáférhető, a bankszámlán kell, hogy legyen
 • addig ne szervezd meg az ausztrál utadat amíg nem kaptad meg a pozitív vízum bírálatod! Ez akkor is érvényes, ha egy világ körüli útra mész és Ausztrália is útba esik! Hogy Ausztrália számodra vízumköteles ország vagy sem, ez a Te felelősséged kideríteni és nem mondjuk egy utazási iroda dolgozójának kell erre felhívni a figyelmedet, miután befizettél egy utat
 • vízum bírálatot ha megkaptad, onnan számítva egy éved van a országba való bebelépésre


 • minden belépés után maximum 3 hónapot maradhatsz Ausztráliában
 • ha az utolsó napon lépsz be (vízumban MUST NOT ARRIVE AFTER melletti dátum) akkor is, onnantól számítva 3 hónapot maradhatsz
 • csak Ausztrália határán kívülről adható be a kérelem
 • amennyiben változás áll be pl a nevedben akkor van lehetőség kérni módosítást
 • nem tiltja, hogy Te online pl Magyarország felé dolgozz közben
 • olyan biztosítással kell rendelkezned ami Ausztráliában is érvényes
 • családtagjaidat ebbe a kérelembe nem foglalhatod bele, mindenkire és akár kiskorú gyermekre is külön kell igényelni
 • ausztrál bevándorlási hivatal felé nincsen ennek a vízum kérelemnek költsége

Mely országok jogosultak az ausztrál eVisitor vízumra?

Mindent tudni szeretnél Ausztráliáról, mielőtt útnak indulsz?

15 éves ausztrál vízum tanácsadói tapasztalattal a hátunk mögött megalkottuk az AUSZTRÁLIA KISOKOST, amibe próbáltunk mindent úgy beletenni, hogy segítsen mindenkinek, aki a kenguruk földjére szeretne rövid vagy hosszú távra utazni, tanulni, munkát vállalni, letelepedni. Az Ausztrál kisokos egy több, mint 100 oldalas informatív tájékoztató magyar nyelven!

Ide kattintva tudj meg mindent Ausztráliáról Te is! <<<AUSZTRÁLIA a világ minden tájáról fogadja a látogatókat. Az eVisitor vízum az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy turisztikai vagy üzleti látogatásra jelentkezz.
Az eVisitor igénylésének feltételei a következők:
-a kérelem benyújtásához Ausztrálián kívül kell tartózkodni;
-az eVisitorra jogosult útlevéllel kell rendelkezni; és
-meg kell lennie a valós szándéknak, hogy ideiglenesen látogass el Ausztráliába:
turisztikai céllal, amely magában foglalhatja a család vagy barátok meglátogatását; vagy üzleti céllal, amely magában foglalhatja a részvételt:
oktatás vagy üzleti találkozók; szemináriumok; kongresszusok; vagy konferenciák.
Ha eVisitor engedélyt kapsz, a következő feltételek vonatkoznak Rád:
-három hónapnál hosszabb ideig nem folytathatsz tanulmányokat vagy képzést;
-Ausztráliába való utazáskor és az oda való belépéskor nem szenvedhetsz tuberkulózisban; és
-nem rendelkezel olyan büntetőítéletekkel, amelyekért összesen legalább 12 hónapos vagy annál hosszabb időtartamra ítéltek el, függetlenül attól, hogy a büntetést letöltötted-e vagy sem.
Ausztráliai látogatásának céljától függően további vízumfeltételek is vonatkozhatnak Rád.

A vízum engedélyezi, hogy a vízum megadásának napjától számított 12 hónapon belül tetszőleges alkalommal lépjen be Ausztráliába, és minden egyes alkalommal legfeljebb három hónapig tartózkodhat Ausztráliában.

Megjegyzés: A tengerentúli brit állampolgárok (BNO), a brit függő területek állampolgárai, a tengerentúli brit állampolgárok, a brit védett személyek és a brit állampolgársággal rendelkezők nem jogosultak eVisitor vízumot igényelni.

>>> Olvasd el az Ausztrália kisokost és tudj meg mindent! <<<

Ausztrál turista vízum igénylés*


RÖVID INFORMÁCIÓS VIDEÓ NEKED AZ AUSZTRÁL TURISTA VÍZUMRÓL

*Kérlek, vedd figyelembe, hogy mi egy harmadik félként működő ügynökség vagyunk,

amely szolgáltatási díjat számít fel az ügyintézésért.

Az adataidat továbbítjuk a kormánynak, ők van, hogy díjat számítanak fel.