SPANYOLORSZÁG

tåjékoztató est sorozat



Fontolgatod a költözĂ©st a napsĂŒtötte SpanyolorszĂĄgba, de nem tudod hogy indulj neki? Érdekel milyen a valĂłs Ă©let az orszĂĄg egyes rĂ©szein?

NetĂĄn ingatlant vĂĄsĂĄrolnĂĄl, vagy vĂĄllalkozĂĄst indĂ­tanĂĄl SpanyolorszĂĄgban?

Akkor az oktĂłberi ‘SpanyolorszĂĄg online tĂĄjĂ©koztatĂł est sorozat Ă©s informĂĄciĂłs napok’ Neked szĂłl:

SpanyolorszĂĄgba költözni tervezƑknek vagy ott ingatlanbefektetĂ©st tervezƑknek!



2023. oktĂłber 26-29.

Ă©lƑ beszĂ©lgetĂ©s sorozat tapasztalt szakĂ©rtƑkkel, SpanyolorszĂĄgban Ă©lƑ szakemberekkel


Otthonod kĂ©nyelmĂ©ben szerezhetsz hiteles informĂĄciĂłkat tapasztalt honfitĂĄrsainktĂłl mind a költözĂ©s tĂ©makörĂ©ben, az elƑkĂ©szĂŒletekrƑl, hivatalos intĂ©znivalĂłkrĂłl, letelepedĂ©si lehetƑsĂ©gekrƑl, ingatlan ĂŒgyekrƑl Ă©s a mindennapok gyakorlati kĂ©rdĂ©seirƑl! Ilyen nagy döntĂ©sek meghozatalĂĄnĂĄl nem elĂ©g az interneten bogarĂĄszni Ă©s kĂ©tes vĂ©lemĂ©nyekre, hiĂĄnyos informĂĄciĂłra alapozni…ha Te sem elĂ©gszel meg ezzel Ă©s a legfelkĂ©szĂŒltebben szeretnĂ©l nekivĂĄgni ĂĄlmaid megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄnak, akkor itt a helyed az online informĂĄciĂłs tĂĄjĂ©koztatĂł est sorozaton, akiktƑl kĂ©rdezhetsz is!


Nem Ă©rsz rĂĄ oktĂłber 26 Ă©s 29 között? Nem tudsz szabaddĂĄ tenni pĂĄr estĂ©t, vagy nem Ă©rsz mind a nĂ©gy nap? Semmi gond, hisz a beszĂ©lgetĂ©sek visszanĂ©zhetƑek lesznek, a tĂĄjĂ©koztatĂłkrĂłl felvĂ©tel kĂ©szĂŒl majd Ă©s ezt megkapod, hogy ne maradj le semmirƑl Ă©s vissza is tudd nĂ©zni bĂĄrmikor.


Mikor?
2023. oktĂłber 26-29. között az esti ĂłrĂĄkban lesz szĂŒksĂ©g körĂŒlbelĂŒl 1,5 ĂłrĂĄra. Az esemĂ©ny Google Meet videĂłkonferenciĂĄn kerĂŒl megrendezĂ©sre, Ă­gy online követheted a tĂĄjĂ©koztatĂłt bĂĄrhonnan. A vĂ©gĂ©n kĂ©rdĂ©seket is tehetsz fel akĂĄr szĂłban, akĂĄr Ă­rĂĄsban, de az alĂĄbbi Ʊrlapon, jelentkezĂ©skor akĂĄr elƑre is elkĂŒldheted Ƒket!


LehetƑsĂ©g van az egyes napi tĂĄjĂ©koztatĂłkra kĂŒlön is jelentkezni,

azonban cĂ©lszerƱ mind a 4 estĂ©n rĂ©szt venni, mert mindegyik egy-egy fontos rĂ©szterĂŒletet ölel fel.


Az esemĂ©ny fƑszervezƑje Zsuzsi, aki ĂŒgyvĂ©d karrierjĂ©t hĂĄtrahagyva maga is SpanyolorszĂĄgba költözött. SzenvedĂ©lyes utazĂł, aki napjainkban fƑkĂ©nt fotĂłzĂĄssal Ă©s utazĂĄsi tanĂĄcsadĂĄssal foglalkozik. SpanyolorszĂĄg rĂ©gi szerelem volt szĂĄmĂĄra, azaz szinte minden, ami spanyol: a nyelv, a tĂĄj, a kĂŒlönbözƑ vidĂ©kek, a vĂĄrosok, a zene, a filmek! Ɛ is a SpanyolorszĂĄgba valĂł költözĂ©se sorĂĄn szembesĂŒlt azzal, hogy mennyi informĂĄciĂł kell ahhoz, hogy az ember megvesse a lĂĄbĂĄt egy idegen orszĂĄgban. Persze ezzel egy idƑben az is egyĂ©rtelmƱvĂ© vĂĄlt szĂĄmĂĄra, hogy a sok napsĂŒtĂ©s, tenger, pĂĄlmafĂĄk Ă©s a könnyed hĂ©tköznapi közhangulat igazĂĄn kellemessĂ© teszi ott az Ă©letet!

Zsuzsi eltökĂ©lten segĂ­t mĂĄsoknak Ășj Ă©letet kezdeni ebben a gyönyörƱ orszĂĄgban, ahol ingatlanbefektetĂ©sre Ă©s kĂ©tlaki Ă©letre is nyĂ­lhat esĂ©ly, ezĂĄltal mindazoknak is ugyanolyan hasznos lesz az informĂĄciĂłs tĂĄjĂ©koztatĂł est sorozat, aki ugyan nem tartĂłs költözĂ©st vagy letelepedĂ©st tervez SpanyolorszĂĄgban, de nyitott felĂ© Ă©s egyenlƑre netĂĄn ‘csak’ ingatlanbefektetĂ©sen gondolkodik.


RÉSZLETES PROGRAMLEÍRÁS



1. nap: 2023.oktĂłber 26. csĂŒtörtök 19h

Az elsƑ estet egy rĂ©gĂłta BarcelonĂĄban, illetve a Costa BravĂĄn Ă©lƑ, turisztikai vĂĄllalkozĂĄsa mellett hivatalos ĂŒgyintĂ©zĂ©ssel foglalkozĂł szakĂ©rtƑnk kezdi, egyrĂ©szt a hivatalos ĂŒgyekrƑl Ă©s elintĂ©znivalĂłkrĂłl: NIE-szĂĄm, lakcĂ­mbejelentĂ©s, rezidens kĂĄrtya megszerzĂ©se, bankszĂĄmlanyitĂĄs, tĂĄrsadalombiztosĂ­tĂĄs Ă©s magĂĄn egĂ©szsĂ©gbiztosĂ­tĂĄs, vĂĄllalkozĂĄs indĂ­tĂĄsa, ingatlanvĂĄsĂĄrlĂĄskori kötelezƑ adminisztrĂĄciĂł.

Ezen informĂĄciĂłk ĂĄltalĂĄban vĂ©ve Ă©rvĂ©nyesek egĂ©sz SpanyolorszĂĄgban. Emellett szakĂ©rtƑnk bemutatja nekĂŒnk a tĂ©rsĂ©g ingatlanbefektetĂ©si Ă©s cĂ©galapĂ­tĂĄsi lehetƑsĂ©geit, a helyi tapasztalatokat. Megtudhatod, miĂ©rt drĂĄgĂĄbbak itt az ingatlanok, mĂ©gis miĂ©rt Ă©ri meg ide költözni, itt befektetni vagy ĂŒzleti tevĂ©kenysĂ©get folytatni.

2. nap: 2023.október 27. péntek 20h

IngatlanszakĂ©rtƑnk tĂĄjĂ©koztat minket az ingatlanvĂĄsĂĄrlĂĄs- Ă©s bĂ©rlĂ©si tudnivalĂłkrĂłl, a Costa del Sol tĂ©rsĂ©g sajĂĄtossĂĄgairĂłl, jelen irĂĄnyĂĄrakrĂłl, ingatlantĂ­pusokrĂłl Ă©s mindarrĂłl, amit tudnod kell ahhoz, hogy megfelelƑ döntĂ©st hozhass arrĂłl, hova is Ă©rdemes költözni vagy Ă©pp milyen befektetĂ©si lehetƑsĂ©gekkel kalkulĂĄlj. BĂĄr a tĂĄjĂ©koztatĂł elsƑsorban a Costa del Sol tĂ©rsĂ©gĂ©re vonatkozik, az informĂĄciĂłk Ă©rvĂ©nyesek mĂĄs, a magyar kiköltözƑk Ă©s ingatlanbefektetƑk ĂĄltal preferĂĄlt terĂŒletek esetĂ©n is!

3. nap: 2023.oktĂłber 28. szombat 19h

A SpanyolorszĂĄg irĂĄnt Ă©rdeklƑdƑk közĂŒl talĂĄn sokan ismerik ĂșjsĂĄgĂ­rĂł partnerĂŒnket, aki jĂłideje szolgĂĄltat hĂ­reket a hispĂĄn mindennapokrĂłl. 2016-ban költözött a Costa BlancĂĄra, Ă­gy alaposan ismeri a rĂ©giĂłt Ă©s az ottani Ă©letet. Most egy kicsivel a Costa Blanca dĂ©li hatĂĄra alatt, a mĂĄr Costa CĂĄlidĂĄhoz tartozĂł La MangĂĄn Ă©l, de tovĂĄbbra is ezer szĂĄllal kötƑdik a szomszĂ©dos “BlancĂĄhoz”. SzĂĄmtalan tapasztalatĂĄt, törtĂ©netĂ©t osztja majd meg velĂŒnk a tĂ©rsĂ©grƑl, közelebb hozva mindazokhoz, akik fontolgatjĂĄk, hogy ezen a vidĂ©ken telepednĂ©nek le. ElmesĂ©li, Ƒ hogyan költözött SpanyolorszĂĄgba Ă©s miĂ©rt Ă©pp ezt a rĂ©szt vĂĄlasztotta.

Javasoljuk, hogy neki mĂĄr jelentkezĂ©skor kĂŒldd el kĂ©rdĂ©seidet, amire mindenkĂ©pp szeretnĂ©l vĂĄlaszt kapni!

4. nap: 2023.oktĂłber 29. vasĂĄrnap 19h

UtolsĂł tĂĄjĂ©koztatĂł estĂŒnket a 13 Ă©ve a Costa del Sol-on Ă©lƑ, ĂŒzletfejlesztĂ©si tanĂĄcsadĂłkĂ©nt dolgozĂł honfitĂĄrsunk tartja, aki az Ă©vek sorĂĄn helyi lakoskĂ©nt szerzett tapasztalatait osztja meg velĂŒnk a mindennapi Ă©let gyakorlati kĂ©rdĂ©seirƑl. Az ördög a rĂ©szletekben rejlik, ha ezekre a dolgokra nem kĂ©szĂŒlsz fel, az sok felesleges fejtörĂ©st, bonyodalmat Ă©s bosszĂșsĂĄgot okozhat majd! Ezek megelƑzĂ©se Ă©rdekĂ©ben szĂł lesz többek között a beilleszkedĂ©srƑl, a nyelvtudĂĄs szĂŒksĂ©gessĂ©gĂ©rƑl, munkakeresĂ©srƑl, megĂ©lhetĂ©si költsĂ©gekrƑl, autĂłval kapcsolatos kĂ©rdĂ©sekrƑl (pl. magyar gĂ©pjĂĄrmƱ ĂĄtregisztrĂĄlĂĄsa), a gyerekek beiskolĂĄztatĂĄsĂĄrĂłl, orvosi ellĂĄtĂĄsrĂłl (magĂĄnbiztosĂ­tĂĄs vagy ĂĄllami) Ă©s kedvenc kisĂĄllataink kivitelĂ©rƑl is.

SzakĂ©rtƑnk a Costa del Sol-on Ă©l, de az informĂĄciĂłk többsĂ©ge egĂ©sz SpanyolorszĂĄgra nĂ©zve Ă©rvĂ©nyes Ă©s hasznos.



Minden tĂĄjĂ©koztatĂł vĂ©gĂ©n lesz kĂ©rdezz-felelek! Ha mindenkĂ©pp szeretnĂ©d, hogy kĂ©rdĂ©sed megvĂĄlaszolĂĄsra kerĂŒljön, kĂŒldd el mĂĄr elƑre a regisztrĂĄciĂł sorĂĄn!


Mindegyik tĂĄjĂ©koztatĂłrĂłl felvĂ©tel kĂ©szĂŒl, amit a rĂ©sztvevƑk megkapnak, Ă­gy az bĂĄrmikor visszanĂ©zhetƑ lesz szĂĄmukra.


Mennyibe kerĂŒl?

Ha legalĂĄbb 3 tĂĄjĂ©koztatĂłn rĂ©szt vennĂ©l, mindenkĂ©pp Ă©rdemes a nĂ©gyes csomagĂĄrat vĂĄlasztani, de persze lehetƑsĂ©g van csak egy infĂłestre is jegyet venni! *

*kedvezményes early bird jegyårak 2023. október 9-ig, ne maradj le!


Teljes ĂĄrĂș jegy 2023. oktĂłber 10-tƑl:

Hidd el, errƑl biztosan nem akarsz lemaradni! 🙂


AZ ESEMÉNY VÉGET ÉRT!


KĂ©rjĂŒk, ha rĂ©szt vettĂ©l, Ă©rtĂ©keld az esemĂ©nyt!

KöszönjĂŒk!


MĂ©g nincsenek Ă©rtĂ©kelĂ©sek, lĂ©gy Te az elsƑ!

Hírlevél feliratkozås

ÉrtesĂŒlj elsƑ kĂ©zbƑl kĂŒlföldi hĂ­rekrƑl, aktualitĂĄsokrĂłl Ă©s a Minden Ami KĂŒlföld törtĂ©nĂ©seirƑl, hogy TĂ©ged se Ă©rjenek meglepetĂ©sek!

👇👇👇👇👇

MĂĄr rendszeres olvasĂłnk vagy?

KĂ©rlek Ă©rtĂ©keld hĂ­rleveleinket, mert folyamatosan figyeljĂŒk a visszajelzĂ©seket Ă©s fejlesszĂŒk szolgĂĄltatĂĄsainkat a Ti igĂ©nyeiteket figyelembe vĂ©ve!


12 March 2024

Aranyos

Anonim
6 March 2024

Hasznosak, erdekesek

Anonim
6 March 2024

Szerintem maximĂĄlis erƑbedobĂĄssal, figyelemmel Ă©s becsĂŒlettel dolgoztok. Szeretem a csoportot Ă©s a live-okat is. ÓriĂĄsi segĂ­tsĂ©g, hogy vagytok. KöszönjĂŒk! 🙂

Andrea75
1 December 2023

Szerintem egy jobb reményében és élethez munkåk jó ötletnek tartom.

Anonim
8 March 2023

Nekem tetszik sok Ă©rdekes tĂ©ma Ășj infođŸ«¶đŸ»

Ádåm Zsuzsa dr.