HOGYAN KÉSZÍTSÜK FEL A GYEREKET A KÖLTÖZÉSRE?

e-book


Gyerekkel költözni nem könnyű feladat, de a megfelelő előkészületekkel stresszmentessé teheted a gyermeked számára. Sok család életében jön el az a pillanat, amikor kinövik a lakásukat, esetleg más okból, költözésre adják a fejüket, vagy országot váltanak. A kisgyerekek ezt különféle módon dolgozzák fel.

Szerencsés esetben a kisgyermek örömmel fogadja a döntést,

és a változást is pozitívan éli meg!

Vannak viszont olyanok is, akik nagyon nehezen fogadják el az új otthon gondolatát.

Ehhez nyújt segítséget ez a kisokos!

Gyerekszemmel a költözés nem más, mint fájdalmas búcsúk sorozata. Azt gondolnánk, hogy a gyerekek rugalmasak, hogy számukra mindegy, hogy hol alszanak vagy laknak. Pedig érdemes arra figyelni, hogy mit érez a kicsi, még akkor is, ha nem beszél róla.

Ha alaposan felkészítjük, és időt adunk neki, hogy megszokja a változás gondolatát, sokkal kisebb lesz a fájdalma. Az, hogy a gyermek hogyan dolgozza fel a költözést, nagymértékben függ a gyerek életkorától, az alapszemélyiségétől, hogy mennyire nyitott, mennyire könnyen barátkozik, és hogyan viseli a változásokat. A szülők hozzáállása szintén befolyásoló tényező: számít, hogyan készítik fel a gyereket a változásra és hogyan támogatják a beilleszkedés folyamatában.

Neked szól ez a könyv

ha külföldre költözöl és a gyermeked nem beszéli az új ország nyelvét és te a megfelelő szülői támogatással szeretnéd őt vagy őket segíteni, hogy minél kevesebb mindennapos szorongás, de annál több sikerélményük lehessen.


♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

Hozd ki magadból a legtöbbet!


Vélemények:


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!


Ennél is több kell?

Ne fogd vissza magad, hiszen további e-bookok is készülőben vannak! Ha bármi javaslatod van, akár milyen témát foglaljunk bele, vagy mely más országokról olvasnál szívesen, jelezd nekünk. Bármilyen meglátást és visszajelzést szívesen fogadunk Ne felejts el feliratkozni ↓↓↓

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!