• Image Caption

Regisztrált adótanácsadó és coach

Melinda
Lépj kapcsolatba

Adózás, adótanácsadás, hogy minden a legoptimálisabb legyen

Melinda vagyok, közgazdász, regisztrált adótanácsadó és coach.
Ilyen kombinációban Magyarországon az egyetlen.

2004 óta foglalkozom adózással. Több mint 10 évet töltöttem el a magyar adóhatóságnál, különböző területeken. (adószámla-kezelés, contact center, ügyfélszolgálat, kontrolling). 2017 óta vagyok egyéni vállalkozó.

Coach szemléletű adótanácsadóként a legkisebbeknek segítek: magánszemélyeknek, szolgáltatást nyújtó egyéni vállalkozóknak.

  • adótanácsadással,
  • bevalláskészítéssel,
  • adóoptimalizálással,
  • magyar vállalkozásindítással foglalkozom.

Vallom, hogy az idő véges kincs, így igyekszem digitalizálni a vállalkozásomat.
Online időpontfoglalóban tudsz bejelentkezni, a tanácsadást Zoom-on vagy Skype-on tartom.

Vedd fel a kapcsolatot Melindával!

⬇⬇⬇


Cégalapítás

Céget alapítani bármily egyszerűnek is tűnik szakembert igényel. Mi legoptimálisabb cégforma? Milyen papírok, milyen optimális költségek szükségesek? Hol legyen a telephely? Milyen adózási formát válasszunk? Ezekre leginkább egy olyan szakemberre lehet szükség, mint Melinda, az egyedüli magyarországi adótanácsadó coach!

Adótanácsadás

Magyarországon talán az egyik legkuszább és legösszetettebb az adózási rendszer. Könnyen el lehet tévedni az adók rengetegében, és egy kis hiba is már óriási büntetéseket vonzhat magával. Ha te csak a céged mindennapi tevékenységével akarsz foglalkozni, hogy lehető leghatékonyabb eredményeket érhesd el, akkor nem gondolod, hogy egy felkészült adótanácsadó lehet a megoldás? Dehogynem. Az egyetlen magyarországi adótanácsadó coach, Melinda áll rendelkezésetekre, ha optimalizálni akarod céged gazdasági és pénzügyi eredményét!

Adóbevallások

Adóbevallás? Ha csak meghalljuk a hideg rázza ki az embert. Pontos anyag, hiba nélkül, szűkös határidővel? Egy kis hiba és már ránk is szakad egy jókora bírság?! Minél jobban nő a cégünk, minél nagyobb eredményt akarunk elérni, mondhatni maximalizálni a bevételeket? Adóügyinket jó kezekben akarjuk tudni? Melinda a megoldás, Magyarország egyetlen adótanácsadó coach-a.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!