• Image Caption

Fejlesztő és gyógypedagógiai szolgáltatások | magyar

Alexandra
Lépj kapcsolatba

Gyógypedagógiai szolgáltatás online

Gyerekednek tanulási problémai vannak? Nehezen tud beilleszkedni? Ha külföldön kezdünk új életet gyerekkel, akkor ezek ezek még jobban előjöhetnek. Érdemes ezekre nagyon odafigyelni, mert ha nem időben és nem szakszerűen érkezik a segítség, akkor életre szóló “sebek” maradhatnak! Célunk, hogy minden gyerek és szülő szakszerű segítséget kapjon, hogy megküzdhessetek és legyőzzétek a nehézségeket!

Vedd fel a kapcsolatot Alexandrával!

⬇⬇⬇


Tanulási problémák külföldön

Ha gyerekkel vágunk neki egy “új világnak”, akkor nem elég, hogy a gyereknek és a szülőnek egy új környezetet kell megszoknia, de egy új, ismeretlen nyelvvel is meg kell birkózni. Ezt a helyzetet leginkább a gyerekek sínylik meg, ha nem figyelünk oda megfelelően. Szülőként ilyen esetben ne féljünk segítséget kérni, hogy szakember segítségével könnyedén áthidaljuk a nehézségeket.

Beilleszkedési nehézségek

Ha más országba költözünk, akkor nemcsak a nyelv de az új kultúra, új környezet is komoly problémákat okozhat. Ez hatványozottan igaz gyerekek esetében. Új barátok, ismeretlen nyelv, ismeretlen környezet, minden más! Mindenképpen fordítsunk komoly figyelmet gyermekünk minél egyszerűbb beilleszkedésére, mert ha nem időben vesszük észre a problémát, akkor az életre szóló sebeket okozhat!

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!