• Image Caption

Ottó

Esküvői fotó, videó, dekoráció | magyar, angol, német, kínai
Lépj kapcsolatba

Házasodj Miamiban

Esküvői fotó, videó, dekoráció | magyar, angol, német, kínai

Meg akarod adni a módját a nagy napnak? Egyedi, valóban egyedi esküvőt szeretnél? Akkor irány Florida! Miami óceánjának partja a tökéletes helyszín! Ez valóban egy örök emlék marad, egy örök kapocs! Ottó díjnyertes esküvői fotósunk segít megszervezni a nagy napot, az álmok helyszínén.

 

Vedd fel a kapcsolatot Ottóval ⬇⬇⬇


 

Miami

Perzselő napsütés, kékellő óceán, felhőkarcolók, egy másik világ! Igazi karibi életérzés vár rád Miamiban, ebben a hipermodern amerikai városban. Ha akarod élvezheted a víz meleg habjait, de nekivághatsz a Miami mocsárnak is, hogy megismerd az aligátorok világát.

Utazás Miamiban

Közel 9000 km! Nem a szomszédban van! 11 órás repülés, de megéri! Az a csodálatos világ ami Miamiban vár megéri a nagy utat. Autóval is nekivághatsz, de az kicsit több mint 11.000 kilométer és legalább egy hét.

Miami a város

Florida talán legfontosabb városa. Bankok, cégek, biztosítók székhelye. 400.000 ember állandó otthona és a turisták paradicsoma. Miami kikötője az egyik legismertebb a világon. Magán jachtok, kereskedelmi hajók állandó célpontja. Még nyugati mércével sem egy olcsó hely. De ha eljutsz Miamiba az minden pénzt megér!

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!