• Image Caption

Connie

Ausztrál karrier és üzleti tanácsadó
Lépj kapcsolatba

Karrier és munka Ausztráliában!

Kipróbálnád magad, hogy milyen karriert tudsz elérni a kenguruk földjén? Szeretnéd tudni, hogy milyen munkalehetőség a legideálisabb számodra Ausztráliában? Csinálj karriert, lépj be az ausztrál munkaerő piacra! Tudd meg, hogy mire vagy képes, hol tudnál legjobban teljesíteni a 6. kontinensen, Ausztráliában? Connie sok éves tapasztalattal várja kérdéseitedet, hogy közösen találjátok meg, hogy mely munkaterületen tudnál leginkább kiteljesedni Ausztráliában!

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Szeretnél érvényesülni az ausztrál üzleti életben?

Connie ebben is profin, szakszerűen segít!

 

Vedd fel a kapcsolatot Connie-vel ⬇⬇⬇


 

Ausztrál karrier tanácsadó, Connie

Nem csak a macskáknak van legalább hét élete, hanem az embernek is. Nekem például 7 különböző országban volt szerencsém élni és dolgozni. Végül 2008-tól Ausztrália lett az otthonom. Előbb Sydney-ben éltem tanuló vízummal, majd 7 évet töltöttem Ausztrália különböző vidékein,- megismerve az ausztráliai vidéki életet is mely az óriási távolságok miatt nagy különbséget jelentett a nagyvárositól.  Eközben HR-es és irodavezetőként dolgoztam egy nehézipari nagyvállalatnál. 2010-ben alapítottam meg a saját cégemet, ami a vezetésem alatt több, mint ötven családnak adott szponzorált letelepedési lehetőséget.

2015-ben költöztem Brisbane-be. 2020-től, a cégem eladása óta, ausztráliai karrier- és üzleti tanácsadóként tevékenykedem. Több nagyobb cégnek vagyok állandó szakmai tanács- és előadója, mindemellett egyetemeken vendégelőadó és nem mellékesen egy gyönyörű kisfiú boldog anyukája.

Úgy gondolom, hogy alapos és körültekintő felkészüléssel, illetve tájékozottsággal rengeteg időt és pénzt lehet megspórolni. A többéves személyes és szakmai tapasztalataim birtokában, valamint a velem együtt dolgozó megbízható és komoly szakemberekkel együtt karrier és üzleti területen tudunk segíteni az Ausztráliába készülőknek. Természetesen az itt tartózkodás alatt is készséggel állok rendelkezésre bárkinek.

Egy új országban való új élet kezdése nagy kihívást jelent bárkinek. Az elején olyan, akár egy átláthatatlan labirintus. Személyre szabott tanácsokkal és lehetőségekkel ebben tudok segíteni, hogy ezen a labirintuson minél könnyebben és gyorsabban tudj keresztüljutni a kitűzött célod felé.

Karrier, munka Ausztráliában

Ausztráliában szeretnél munkát vállalni, karriert csinálni, de nem tudod mik a lehetőségeid? Hogy a képességeid végzetségeid szerint mennyit érhetsz az ausztrál munkaerő piacon? Jelenlegi végzettséged ér e valamit Ausztráliában, vagy érdemes lenne tovább fejleszteni, esetleg átképezni magad, ha ausztráliai munka és karrier az álmod? Ilyen esetben érdemes igénybe venni szakember segítségét, nehogy hoppon maradj ha nekivágsz felkészületlenül Ausztráliának.. Egy ausztráliai munkára és karrierre szakosodott szakember fel tud készíteni, hogy elérd céljaidat.

Dolgozz Ausztráliában

Jó fizetések! Napsütés! Na azért Ausztráliában sincs kolbászból a kerítés! Ha megfelelő képesítéssel rendelkezel, szorgalmas és kitartó vagy, képzed magad, akkor biztosra vehető, hogy az ausztrál munkaerő piacon megtalálod a helyed.

Teljeskörű rálátást szeretnél Ausztráliára?

Ne hagyd ki az  >>>  AUSZTRÁL KISOKOST  <<<  amibe próbáltunk mindent úgy beletenni, hogy segítsen mindenkinek, aki a kenguruk földjére szeretne akár rövidebb távon turistaként utazgatni, akár hosszabb időt tölteni ott, tanulni, munkát vállalni, letelepedni, új életet kezdeni. Az Ausztrál kisokos több mint 100 oldal, egy informatív, tájékoztató magyar nyelven!

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 


Rated 5.0 out of 5
3 October 2021

Connie nagyon segítőkész. Őszinte és direkt ami szerintem nagy segítség. Precíz és gyors segítség nyújtás. Rá mutatott mi az erősségem és egyben a versenyképességem az Ausztrál munkaerő piacon, valamint útmutatásai révén hamar összeállt a versenyképes önéletrajzom is.

Először nem tudtam, hogy szükségem van e ilyen jellegű segítségre és így utólag szerintem fontos és nagyon hasznos egy ilyen konzultáció, nem szabad kihagyni.

Szabolcs
Rated 5.0 out of 5
30 August 2021

Kozvetlen, informativ es produktiv. Igy tudom jellemezni a konzultaciot.

Emellett Connie olyan perspektivabol szemlelni az esetedet praktikus tanacsokkal otvozve,

ami garantaltan megvaltoztatja a munkakeresben vetett hozzaallasodat.

Mindenkinek ajanlom, aki Ausztraliaba keszul es azoknak is akik mar itt elnek.

Koszonom Connie,

Attila from the land Down Under

Attila
Rated 5.0 out of 5
24 August 2021

A konzultacio rendben ment. Connie rendkivul felkeszult, rengeteg tapasztalattal, konnyen egy hullamhosszon voltunk. Rengeteg informacioval gazdagodtam ami biztos segitseg a remelhetoleg nem tul tavoli uj elet kezdeteben Ausztraliaban.

Mindenkinek csak ajanlani tudom.

Koszonom

Zsolti