• Image Caption

Csaba

Nemzetközi költöztetés, csomagküldés, kisállat szállítás │ EU
Lépj kapcsolatba

Csaba és csapata örömmel áll rendelkezésedre, amennyiben egyszerűen szeretnéd megoldani a külföldre költöztetést vagy épp csomagküldést az Európai Unión belül!

Zökkenőmentes nemzetközi  költöztetés

Magyarországról vagy külföldről más országba költöznél? Rugalmas feltételekkel vállalunk fuvarokat az Európai Unió területén.

Csomagküldés és áruszállítás az EU-n belül

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Cégünk bármilyen- és természetesen a törvénybe, valamint más helyi szabályozásba nem ütköző áru- és csomagok szállítását vállalja. Önrakodós raklapszállítás belföldön és nemzetközileg, ami tartalmazza a sofőr általi le és felrakodást is. Pontos részleteket az alább található űrlap kitöltésével kérhetsz.

Kutya- és macskaszállítás

Az Európai Unióban való szabad mozgásnak köszönhetően sokan költöznek külföldre rövidebb vagy hosszabb időre, és ilyenkor kisállatunkat sem szívesen hagynánk hátra, hiszen ő is családtag! Azonban az ő szállítását nem mindegy kire bízod, hisz biztonsága és gondos szállítása rendkívül fontos. Velünk kisállatod külföldre szállítása nehézségek nélkül, problémamentesen zajlik, garantálva az utazás közbeni jóllétét és épségben való megérkezését a célországba.

 

KÉRJ AJÁNLATOT CSABÁTÓL ⬇⬇⬇


 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!