• Image Caption

Claudia

Ausztrál bevándorlási ügynökség | angol, német
Lépj kapcsolatba

Fedezd fel Ausztráliát az önálló kontinenst!

Ausztrália az álmaid országa? Felfedeznéd a kenguruk titokzatos földjét? Ausztráliában szeretnél nyelvet, szakmát tanulni? Munkát keresnél esetleg letelepednél Ausztráliában?

A 6. kontinens rád vár! Ha kérdésed van vagy segítséget szeretnél és nem akarod, hogy fennakadások legyenek, akkor keresd profi szakembereinket. Ausztrál bevándorlási ügynökség, Claudia és csapata mindenben áll rendelkezésedre angol és német nyelven.

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Ha turistaként vágnál neki az útnak, akár gyorsan, egyszerűen igényelhetsz >>> ausztrál turista vízumot <<< már itt is!

Teljeskörű rálátást szeretnél Ausztráliára?

Ne hagyd ki az  >>>  AUSZTRÁL KISOKOST  <<<  amibe próbáltunk mindent úgy beletenni, hogy segítsen mindenkinek, aki a kenguruk földjére szeretne akár rövidebb távon turistaként utazgatni, akár hosszabb időt tölteni ott, tanulni, munkát vállalni, letelepedni, új életet kezdeni. Az Ausztrál kisokos több mint 100 oldal, egy informatív, tájékoztató magyar nyelven!

 

Vedd fel a kapcsolatot Claudiával és csapatával ⬇⬇⬇


Claudia és csapata

Bejegyzett ausztrál ügynökség vagyunk, amely személyre szabott bevándorlási tanácsokat nyújt magánszemélyeknek és vállalkozóknak mindennemű ausztrál ügyintézéssel kapcsolatban. Ügynökségünk 2003 óta működik a Migrációs Ügynökök Nyilvántartási Hatóságának Hivatala által készített magatartási kódexet folyamatosan szem előtt tartva. Ahogy azzal talán sokan tisztában vannak, Ausztráliában csak regisztrált bevándorlási ügynökök adhatnak bevándorlási tanácsot törvényesen  és csak ők nyújthatnak ezzel kapcsolatos segítséget.

Ügynökségünk kimagasló szakértelemmel és színvonalon nyújt támogatást, munkatársaink pedig csak azokban az esetekben szorgalmazzák a jelentkezéseket, ha reális esély van a vízumok pozitív elbírálására. Csapatunk tagjai jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek a bevándorlási/tanácsadói szektorban, illetve a csapat néhány tagjának számottevő tapasztalata van a vízumkezelésben, a vízumkérelmek feldolgozásában és elbírálásában, valamint széleskörű ügyfélkapcsolatok kiépítésében Európa szerte.

Pályafutásunk során szintén nagy tapasztalatra tettünk szert a nemzetközi egyetemekkel való kapcsolattartásban és a külföldön tanulni vágyók segítésében. A megfelelő tanácsadás, az útmutatás és segítségnyújtás elengedhetetlen a sikeres vízumkérelemhez.

Csapatunk jelentős szakértelemmel rendelkezik a globális bevándorlási megoldások terén, konzultációs szolgáltatásaink pedig elérhetőek az ügyfeleknek a teljes bevándorlási/vízumkérelmi folyamat alatt.

Ausztrál vízumok

Sydney-ben, Bécsben, Pozsonyban és Fiumében található irodáinkból a lehető legmagasabb szakmai színvonalon nyújtunk tanácsadást az alábbiakban:

  • Látogatás és turizmus;
  • Munka és vállalkozás (rövid- és hosszú távú munka);
  • Állandó tartózkodás (family-stream vízum, work-stream vízum business-stream vízum);
  • Tanulmányok (segítünk kiválasztani a megfelelő főiskolát /tanfolyamot, segítünk a  beiratkozásban, kapcsolatba lépünk ausztráliai kollégáinkkal és kapcsolattartóként folyamatosan hallgatóink rendelkezésére állunk az ausztráliai tartózkodásuk alatt)
  • Szakma elismertetés

Szolgáltatásainkat a következő nyelveken elérhetőek: angol, német, szlovák, horvát/bosnyák /szerb, cseh, illetve alapvető társalgási szinten franciául és oroszul.

Ausztráliai utazás

Ausztrália vízumköteles ország magyar állampolgárok számára. Elég komoly követelményeknek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki megkapja az ausztrál vízumot. Hogy ne legyenek fennakadások, esetleg elutasítások érdemes igénybe venni szakemberek segítségét a vízum ügyintézésénél.

 

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!