• Image Caption

Szilárd

Autentikus körutazás és kalandtúrák | Az igazi Kolumbia!
Lépj kapcsolatba

Kolumbia a világ egyik legvarázslatosabb és legváltozatosabb országa! Igazi kalandok várnak Szilárddal, aki hihetetlen helyekre juttathat el ebben a dél-amerikai országban és akivel azt is megismerheted, mennyire barátságosak és vendégszeretőek a kolumbiai emberek.

A világ harmadik legszebb országa, rejtett látnivalókkal tele!

Egyedülálló ország, hatalmas területének köszönhetően különleges növény- és állatvilágban bővelkedik. Kultúrájuk az őslakos indiánok, európai gyarmatosítók és afro-karibi népcsoportok ötvözete. Utazás a Karib-térség turisták által egyáltalán nem felkapott vidékein, a Csendes-óceán érintetlen partjain, kultúrális élmények szerzése az Alta Guajira vad tájain, egzotikus kincsek felfedezése a dzsungelben,  barangolás az Andok hegyvidékein, vagy épp Amazónia és az Orinoco érintetlen tájain. Szavanna, folyóközi puszták és mocsárvidék, gleccserek, színes utcák, kávéillatú falvak, máig élő, ősi indián kultúrák látogatása, ahol a turizmus egy ismeretlen fogalom… ez mind Kolumbia! Egy ország, mely rengeteget adhat egy utazás során, varázslatos és lenyűgöző, életreszóló élmény!

Segítünk kiválasztani, mi illik hozzád!

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Különbözú úticélok, minden igényt kielégítő körutazások. Szilárd és felesége Kolumbiában élnek. Számíthatsz rájuk a legapróbb részletek tekintetében is, hogy utazásod zökkenőmentes legyen a teljes időtartam alatt. Ismerik az ország minden rejtett szegletét, olyan helyekre juthatsz el velük, melyet utazási irodák soha nem mutatnak meg! Barátságos idegenvezetést, egyedülálló kultúrális utazást kínálnak gasztronómiai élményekkel, családias hangulatú, kisebb csoportokban. Megmutatják Kolumbia igazi, hamisíthatatlan arcát, a külföldi turista célpontok helyett, hogy valódi, rejtett gyöngyszemekkel találkozhass utad során a legizgalmasabb helyeken.

Kérdezz a világ egyik leggyönyörűbb országáról ⬇⬇⬇

Legyen kolumbiai utazásod életed egyik legemlékezetesebb élménye!


 

Kolumbiáról bővebben

Egyedüli ország a dél-amerikai kontinensen, amelynek partjai vannak mind a Karib-tengeren, mind a Csendes-óceánon. Területe 1.411.000 km², lakossága pedig meghaladja az 50 milliót.

Az ország hatalmas területének köszönhetően érintetlen természeti területek találhatóak, különleges módon bővelkednek növény- és állatvilágban. Trópusi esőerdők, sivatagok, füves szavanna, hóval borított hegyek és pálmafás strandok is megtalálhatók. A gazdag kultúra mellett lélegzetelállító látványosságokat is megcsodálhatsz.

Az ország az egyik leggyakrabban látogatott üdülőhelyek egyikévé vált Dél-Amerikában. A kormány különös figyelmet fordít a fő turisztikai célpontok biztonságára. A turizmus hatalmas része az ország éves GDP-jének. Folyamatos minőségi javulás figyelhető meg ezen a téren az országban, ezzel egyre jobb hírnevet szerezve magának.

Voltak olyan idők, amikor a drog és a folyamatos harcok rossz hírnevet vívtak ki az országnak, ez azonban már nem így van és a múlt része. Természetesen, mint mindenhol máshol, nagyobb városokban a világon, zsúfoltabb utcákon történő lopások előfordulhatnak, azonban ha elővigyázatosak vagyunk, könnyen elkerülhetjük az ilyen eseteket.

A kolumbiaiak nagyon barátságos és vendégszerető emberek. Sajnos a nemzetközi médiának köszönhetően az országról sok fikció és rossz hír kering, viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy a kolumbiai emberek nagy része mélységesen elítéli a kábítószer kereskedelmet.  Kolumbia a világ harmadik legszebb országa, olyan páratlan természeti, építészeti és kultúrális kincsekkel rendelkezik, mely minden idelátogatót elkápráztat, felejthetetlen élményt nyújt.

Kevésbé zsúfolt turisztikai célállomás, mint sok más hely a világon, és az árak is kedvezőbbek. Évente sok európai és észak-amerikai turista érkezik az ország felfedezésére, mert egyedi programokat kínál mindenkinek, bármilyen életkorban legyen a legkülönbözőbb érdeklődési körrel. Ahhoz, hogy valódi képet kapjon egy utazó Kolumbiáról és a helyiek mindennapjairól, rendkívül fontos a jó kapcsolat, valaki, aki ismeri azon részeit az országnak, melyek nincsenek a világhálón szereplő úti célok között. Ezt kínálják Szilárdék.

 


Rated 5.0 out of 5
31 October 2023

Szia én voltam idén februárban csak csúcs vvolt minden a segtőkézség a segitség a kedvesség az ölelés a helyi kapcsolatok

Muskó Ferenc